Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα, γιατί το κουράζετε; 

Έφυγε από την ζωή ο Σάκης Μπουλάς είναι το θέμα, και όχι η θειά μου είχε αυτό και εκείνο και δεν το κοίταξε και τώρα δεν είναι θειά, είναι κάδρο.

Να τσεκάρετε οι άντρες μια φορά τον χρόνο τα βυζά σας και οι γυναίκες τα παπάρια σας και τέλος.

Δημοσ.

Τελικα ηταν πολυ καλος ανθρωπος περα οτι το πιστευα εγω τωρα αποδεικνυεται .

Ολο μαθαίνω για τα καλα που εχει κανει και εκει φαινετε ο καλος ανθρωπος οταν κανει καλα οσο ζει και δεν το λενε πουθενα.

Ακουσα οτι εκτος απο τα εξοδα για την μακαρια αφησε και 1000 ευρω μπουρπουαρ  στα γκαρσονια ενταξει ο ανθρωπος τα εσπαγε.

Δημοσ.

Πολλά θα ακουστούν ακόμα, αλήθεια η όχι, δεν έχει σημασία.

Το θέμα είναι οτι έφυγε ένας καταπληκτικός άνθρωπος και οτι και να ειπωθεί απο εδώ και πέρα θα είναι περιττό.

Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε, για να ανεβάζουν νούμερα στα κουτσομπολίστικα ρεπορτάζ και φυλλάδες.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα, γιατί το κουράζετε; 

Έφυγε από την ζωή ο Σάκης Μπουλάς είναι το θέμα, και όχι η θειά μου είχε αυτό και εκείνο και δεν το κοίταξε και τώρα δεν είναι θειά, είναι κάδρο.

Να τσεκάρετε οι άντρες μια φορά τον χρόνο τα βυζά σας και οι γυναίκες τα παπάρια σας και τέλος.

Επειδή το έγραψες κοροιδευτικά, απλά να προσθέσω ότι καρκίνο του στήθους παθαίνουν και οι άντρες και μάλιστα είναι από τους δυσκολότερους καρκίνους, σε αντίθεση με τον γυναικείο καρκίνο μαστού που αν το προλάβει ή έχει μεγάλη ηλικία η γυναίκα πολύ πιθανόν να μην έχει καμιά μετάσταση.

Δημοσ.

To "κοροϊδευτικά" πάντως είχε στόχο απλώς κανένα τυχόν χαλαρωτικό γελάκι από τους παρευρισκόμενους.

Κατά τ' άλλα, γενικώς να κοιτάζεται ο κόσμος μια φορά το χρόνο, καλό είναι. Και τα "ανδρόβυζα" (=στήθος) στους άντρες περιλαμβάνει κι άλλες κοντινές καταστάσεις (καρδιακές), όπως και τα γυναικοπάπαρα δεν είναι αστείο, υπάρχουν. Μόνο που είναι εσωτερικά (ωοθήκες). Όπως και ό,τι άλλο σχετικό (μήτρες και μητρούσηδες κτλπ).

Μη βγάλουμε όμως και τον καρκίνο, μιλώντας για αυτόν, στο παρόν θέμα...

Δημοσ.

Πολλά θα ακουστούν ακόμα, αλήθεια η όχι, δεν έχει σημασία.

Το θέμα είναι οτι έφυγε ένας καταπληκτικός άνθρωπος και οτι και να ειπωθεί απο εδώ και πέρα θα είναι περιττό.

Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε, για να ανεβάζουν νούμερα στα κουτσομπολίστικα ρεπορτάζ και φυλλάδες.

Με δεν τα λενε μονο τα γνωστα sites-blogs αλλα και οι γνωστοι του, ειδα την ημερα τις κηδειας πολυ κλαμα και φαινοταν οτι δεν ειναι το κλαμα το δηθεν για τις καμερες αφου και εγω στεναχωρηθηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...