Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλα τα μέλη, μιας και εγώ έχω τελειώσει το λύκειο πριν από 15 περίπου χρόνια και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα είχα την απορία εάν δηλαδή ένα απόφοιτος Επαλ μπορεί να μπεί σε ένα Δημόσιο ΙΕΚ διότι με ρώτησε ένας γνωστός και δεν θυμόμουν να του απαντήσω.
Ξέρω ότι μπορεί να σας φαίνεται πολύ χαζή η ερώτηση μου αλλά τα άτιμα τα γεράματα με κάνουν και ξεχνάω  :-D  :-D  :-D 
Υ.Γ.Παίζει ρόλο η ειδικότητα από το Επαλ και η ειδικότητα που θέλει να ακολουθήσει στο ιεκ?

Δημοσ.

Ναι. Εαν έχεις τελειώσει ΕΠΑΛ (α ή β ομάδας), με ειδικότητα γεωπονίας και τροφιμων, μποεις να μπεις στο Γ 6μηνο της ειδικότητας του ΙΕΚ τεχνικων τροφιμων (η κάπως έτσι)

Εσυ ως αποφοιτος επαλ, έχεις το πτυχίο 3 και σαν αποφοιτος ιεκ θα πάρεις το 4 (για τη τελευταια προταση δεν ειμαι σιγουρος...)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Το παιδί έχει τελειώσει η/υ και δίκτυα στο επάλ και θέλει να μπει στο ιεκ στο τομέα της μηχανολογίας εάν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Τελικά έκανε ερώτηση σε γνωστό ιδιωτικό ιέκ και τον πληροφόρησαν ότι μπορεί να μπει και με απολυτήριο επάλ, λογικά αυτό ισχύει και για τα δημόσια.

Δημοσ.

Ναι. Εαν έχεις τελειώσει ΕΠΑΛ (α ή β ομάδας), με ειδικότητα γεωπονίας και τροφιμων, μποεις να μπεις στο Γ 6μηνο της ειδικότητας του ΙΕΚ τεχνικων τροφιμων (η κάπως έτσι)

Εσυ ως αποφοιτος επαλ, έχεις το πτυχίο 3 και σαν αποφοιτος ιεκ θα πάρεις το 4 τα 3 (για τη τελευταια προταση δεν ειμαι σιγουρος...)

FIXED

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...