GoDRiC- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Έχω το παρακάτω πρόβλημα με τα εικονίδια για κάποιο λόγο τα δείχνει έτσι. Αν δεν κάνω λάθος αυτό έγινε έπειτα από ένα restart που είχα κάνει (επειδή το είχα βάλει για σκαν) με το πρόγραμμα Μalwarebytes Anti-Malware, δεν είμαι και 100% σίγουρος, είμαι 98%.. Any ideas;
Hawk7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Κανε οτι και εδω.Να μην σου τα λεω ενα ενα. Δεν ειναι κατι τραγικο,μην ανησυχεις. Αν δεν διορθωθει πες μου. 1
GoDRiC- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα με το βίντεο, λογικά είναι, αλλά εμένα είναι κάπως διαφορετικά, θέλω να πω δείχνει από μέσα ποιο εικονίδιο είναι αλλά από έξω έχει αυτά τα άσπρα.. Λοιπόν έκανα αυτά στο βίντεο αλλά τίποτα..
thomasG4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν, ξεκινάμε με τα κλασσικά. Κάνεις πρώτα scan με το TDSSKiller. Μόλις το τρέξεις πατάς τα κλασσικά i agree και μετά πάτα configure parameters και τσέκαρε τα όλα. Θα σου πει ότι πρέπει να κάνεις reboot. Κάνεις κανονικά και μετά το reboot ξανακάνεις την ίδια διαδικασία και πατάς scan. Αφαιρείς ότι βρει και κατεβάζεις το Emsisoft Emergency Kit. Τρέχεις το πρόγραμμα, κάνεις update και μετά deep scan. Βάλε σε καραντίνα όλα αυτά που θα βρει. Κάνε αυτά που έγραψα και άμα πάλι δεν λυθεί το πρόβλημα, εδώ είμαστε.
GoDRiC- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν, ξεκινάμε με τα κλασσικά. Κάνεις πρώτα scan με το TDSSKiller. Μόλις το τρέξεις πατάς τα κλασσικά i agree και μετά πάτα configure parameters και τσέκαρε τα όλα. Θα σου πει ότι πρέπει να κάνεις reboot. Κάνεις κανονικά και μετά το reboot ξανακάνεις την ίδια διαδικασία και πατάς scan. Αφαιρείς ότι βρει και κατεβάζεις το Emsisoft Emergency Kit. Τρέχεις το πρόγραμμα, κάνεις update και μετά deep scan. Βάλε σε καραντίνα όλα αυτά που θα βρει. Κάνε αυτά που έγραψα και άμα πάλι δεν λυθεί το πρόβλημα, εδώ είμαστε. Ωραία θα τα κάνω αργότερα γιατί έχω δουλειά και ενημερώνω!
GoDRiC- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Έκανα τα πάντα, σωστά πιστεύω, αλλά τίποτα.. Ίσως να μην είναι ακριβώς το πρόβλημα στο βίντεο, ούτε να έχω ιό, ίσως να είναι κάτι πιο απλό δε μπορώ να καταλάβω ή ίσως να είναι κάτι πολύ πολύ περίεργο... Τι άλλο να κάνω...; Με κουράζει πολύ αυτή η κατάσταση με τα εικονίδια..
thomasG4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Έκανα τα πάντα, σωστά πιστεύω, αλλά τίποτα.. Ίσως να μην είναι ακριβώς το πρόβλημα στο βίντεο, ούτε να έχω ιό, ίσως να είναι κάτι πιο απλό δε μπορώ να καταλάβω ή ίσως να είναι κάτι πολύ πολύ περίεργο... Τι άλλο να κάνω...; Με κουράζει πολύ αυτή η κατάσταση με τα εικονίδια.. Δοκίμασε να κάνεις πάλι αυτό που σου πρότεινε ο Hawk7. Μετά την αφαίρεση των ιών, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να λειτουργήσει. Άμα δεν πιάσει το παραπάνω, κατέβασε αυτό το αρχείο και τρέξτο. Πάτα ναι και μετά κάνε μια επανεκκίνηση.
Acepower Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αν δε βρεις καμία λύση, από αυτές που προτείνουν τα παιδιά, ο παλιός καλός μπακάλικος τρόπος, της επαναφοράς συστήματος σε ημερομηνία προγενέστερη του προβλήματος, πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει...
GoDRiC- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Α τώρα είδα, όταν πατάω στο βίντεο εκεί που λέει ''del iconcache.db \a'' μου λέει εμένα ότι δεν βρέθηκε, ενώ στο βίντεο το περνάει κανονικά... Επαναφορά δε μπορώ να κάνω μου έχει μέχρι τις 21/02 και το πρόβλημα ήταν πιο πριν.
thomasG4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Α τώρα είδα, όταν πατάω στο βίντεο εκεί που λέει ''del iconcache.db \a'' μου λέει εμένα ότι δεν βρέθηκε, ενώ στο βίντεο το περνάει κανονικά... Επαναφορά δε μπορώ να κάνω μου έχει μέχρι τις 21/02 και το πρόβλημα ήταν πιο πριν. Κατέβασε το αρχείο που λέει εδώ στο option one http://www.sevenforums.com/tutorials/49819-icon-cache-rebuild.html και ακολούθησε τις οδηγίες. Έκανες το δεύτερο που σου πρότεινα στο προηγούμενο μου ποστ;
GoDRiC- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κατέβασε το αρχείο που λέει εδώ στο option one http://www.sevenforums.com/tutorials/49819-icon-cache-rebuild.html και ακολούθησε τις οδηγίες. Έκανες το δεύτερο που σου πρότεινα στο προηγούμενο μου ποστ; Έκανα το 2ο που μου είπες και έφτιαξε αλλά μερικά είναι ακόμα έτσι, σε αυτά που έχουν μείνει έτσι χάθηκε και το πίσω που φαινόταν, τώρα σε αυτά που έχουν μείνει είναι σα του παιδιού στο 1ο βίντεο. Δεν ξέρω αν βοήθησε το ότι έσβησα το iconcache αλλά με το 2ο βίντεο ή με το 2ο που μου είπε ο thomasG4 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2014 από GoDRiC-
virus33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 δοκιμαζε να δημιουργησεις ενα νεο χρηστη και δες αν σου εχει και εκει τα εικονιδια ετσι ασπρα αν οχι και ειναι κανονικα τοτε εχει κρασαρει το προφιλ σου και πρεπει να αντιγραψεις ολα τα αρχεια του user σου στον νεο χρηστη οριζοντα στον ταυτοχρονα και administrator
GoDRiC- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το πρόβλημα δεν λύθηκε έχουν μείνει ακόμα κάποια εικονίδια.. Ευχαριστώ για το support παίδες!
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το πρόβλημα δεν λύθηκε έχουν μείνει ακόμα κάποια εικονίδια.. Ευχαριστώ για το support παίδες! Το μονο που σου απομενει,ειναι να ξανακανεις αυτο που σου ειπα απο την αρχη,σωστα ολες τις εντολες σε dos. Aν δεν γινει κατι,προσπαθησε να σβησεις μια συντομευση της επιφανειας εργασιας(προβληματικη),και να ξανα την δημιουργησεις. Φαινεται σωστα τωρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα