katarasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Α δεν θα ειναι συμβατοί οι drivers μαλλον , πες windows και μητρική μηπως βρούμε κατι windows 7 64-bit mobo GIGABYTE Z68xp-ud4
SPANK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο κατέβασε http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/mb_driver_marvell_sata_controller.exe Απο οτι βλέπω εχει 2 controller , οποτε πρέπει μαλλον να ορίσεις να παίζουν οι sata με τον marvel μεσα στο bios
katarasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ok φιλε!!Το δοκιμαζω και αυτο !!Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου!!Postaro μολισ ανοιξω το pc!! Αυτο κατέβασε http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/mb_driver_marvell_sata_controller.exe Απο οτι βλέπω εχει 2 controller , οποτε πρέπει μαλλον να ορίσεις να παίζουν οι sata με τον marvel μεσα στο bios Nα σου κανω ακομα 1 ερωτηση αν ξερεισ?Σε ενα συστημα σαν το δικο μου με 64 bit λειτουργικο και φρεσκο εγκατεστημενο ποση ωρα θελει να ανοιξει να παει επιφανεια εργασιας?
SPANK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Στο δικό μου σύστημα της υπογραφής και sata 2 δίσκο έχωντας να κανω format 3 χρόνια γενικά παλιό σύστημα, βλέπω την επιφάνεια εργασίας σε 20 δευτερόλεπτα οποτε φαντάζομαι σε εσενα θα ειναι λιγότερο απο το μισό
katarasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Στο δικό μου σύστημα της υπογραφής και sata 2 δίσκο έχωντας να κανω format 3 χρόνια γενικά παλιό σύστημα, βλέπω την επιφάνεια εργασίας σε 20 δευτερόλεπτα οποτε φαντάζομαι σε εσενα θα ειναι λιγότερο απο το μισό Βλεπεισ την επιφανεια σε 20 δευτερα και μπορεισ να ανοιξεισ προγραμμα browser ή κατι αλλο?Περιεργο !Εχεισ ssd?Εγω παλι στο 1 λεπτο και 40 δευτερα bootarontas χωρισ τιποτα επανω!!
SPANK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Στα 20 βλέπω desktop στα 22 23 ανοίγω οτιδήποτε , εχω ssd ναι sata 2 δές στην υπογραφή μου
katarasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Στα 20 βλέπω desktop στα 22 23 ανοίγω οτιδήποτε , εχω ssd ναι sata 2 δές στην υπογραφή μου Ειναι λογικοι αυτοι οι χρονοι που σου λεω χωρισ ssd σε ενα συστημα σαν το δικο μου?Στον δεικτη εμπειρειασ των windows αριστα το 7,9 μου βγαζει σε ολα 7,5 περιπου και στον σκληρο 5,9!!
SPANK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Όχι δεν ειναι φυσιολογικοί , βασικά στην motherboard βλέπω οτι εκτος απο τις sata3 εχει και sata2 υποδοχές οπως για δες απο το manual σου τι ειναι που μηπως εχεις βάλει τον δίσκο στο sata2 , sata3 δίσκο δεν εχεις και αν ναι ποιον ? Τον δείκτη εμπειρίας μην τον κοιτάς καν δεν ειναι μέτρο σύγκρισης.
katarasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 O δισκος ειναι seagte sata III ετσι γραφει η αποδειξη αγορασ!!Το κακο ειναι οτι δεν πειραξα ουτε καλωδια στο μοβο ουτε τιποτα για να αλλαξω sata 2 'η 3 οπως εγινε η αρχικη τοποθετηση απο το πλαισιο!!
WalkerSW Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Λογικοί ειναι οι χρόνο για μηχανικό δισκο.. Και απο που και ως που κανενετε συγκρίσεις με ssd
SPANK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αν μιλάμε για μηχανικό προφανώς και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης , νόμιζα οτι ο φίλος έχει ssd
katarasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αν μιλάμε για μηχανικό προφανώς και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης , νόμιζα οτι ο φίλος έχει ssd Εβαλα και marvell drivers !!Ναι μηχανικοσ ειναι!!Δεν εχει αλλαξει συμπεριφορα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα