Jimie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, πρίν κανα χρόνο πήρα 2 μνημούλες Kingston απο Amazon.co.uk, που ώς γνωστόν έχουν εγγύηση εφ'όρου ζωής, και πρίν λίγες μέρες τα φτύσανε ( αρχίσαν BSOD και έτρεξα ενα memtest και ΄έφαγα καμια 1015 error ) αλλά δεν έχω ιδέα πώς να τις στείλω για αντικατάσταση Να πάνε πίσω σε Amazon δεν παίζει ( καλύτερα να πάρω 4 καινούριες μνήμες με τα μεταφορικά ) απο'κεί και πέρα ακούω ιδέες και γνώσεις !!!
Captain Nemo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 https://shop.kingston.com/web_rma/rma_europe.asp?no_of_kinds=1 https://shop.kingston.com/web_rma/rmaWebPolicy.asp
Jimie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Και πώς το στέλνω στην Kingston χωρίς να πληρώσω πάλι τα μαλλιά της κεφαλής μου σε μεταφορικές ;;
Captain Nemo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μίλα μαζί τους συνήθως πλήρώνεις μόνο το πήγαινε και αυτοί το έλα οπότε δεν βγαίνει κάνα τρομερό ποσό.Οι μνήμες είναι απο τα πιο ελαφριά και μικρά εξαρτήματα οπότε η χρέωση θα είναι μικρή μπορείς να πάρεις πληροφορίες για τιμές απο τις εταιρείες να δεις ποια σε συμφέρει.Αλλά να βάλεις την επιλογή να καταγραφεί η παράδοση.Ακόμα το προιόν να είναι αμπαλαρισμένο καλά στην συσκευασία του και με φούσκες τριγύρω ή κάποιο άλλο μαλακό υλικό και καλύτερα σε κουτάκι αντί για φάκελο.
Jimie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Με ποιές εταιρείες μπορώ να στείλω ; Speedex και ACS ας πούμε πάνε ή UPS μόνο ;
Captain Nemo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω ολες αυτές και άλλες πχ fedex
Jimie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Οκ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια αλλά όπως βλέπω οι τιμές είναι απαγορευτικές ακόμα και για 0.5 κιλό δέματα ( 42€ ) άρα μάλλον τις κρατάω για ενθύμιο
Captain Nemo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να ρωτήσεις και στα Ελτά για πιο οικονομικά
forgotten Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 αναφερε το στο αμαζον ,εχει πολυ καλη πολιτικη και δεν νομιζω να εχεις προβλημα ,σε παρομοια περιπτωση με σκληρο μου επεστρεψαν το ποσο μια και ο σκληρος δεν υπηρχε πλεον...
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 τι speedex και τετοια.μακρυα.θα πας στα ελτα και θα το στειλεις συστημενο.τιποτε αλλο.δεν θα βγει παραπανω απο 10 ευρω. 1
Captain Nemo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Κάτι τιμές πάντως, η NASA έχει φτηνότερο τιμοκατάλογο
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 γενικοτερα για εξωτερικο ολοι ειναι ακριβοι οποτε εκει αξιζει ελτα συστημενο.δεν εχει το τελειο tracking αλλα οκ βγαζεις ακρη.
alpo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Εννοείται ότι σε συμφέρει να τις στείλεις πίσω. Και φυσικά με συστημένη επιστολή ΕΛΤΑ. Για Ηνωμένο Βασίλειο ενδεικτικά ένας φάκελος 500γρ. θα στοιχίσει 6,90€. Υπολογισμός κόστους Μια χαρά τιμή είναι.
newtech Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, πρίν κανα χρόνο πήρα 2 μνημούλες Kingston απο Amazon.co.uk, που ώς γνωστόν έχουν εγγύηση εφ'όρου ζωής, και πρίν λίγες μέρες τα φτύσανε ( αρχίσαν BSOD και έτρεξα ενα memtest και ΄έφαγα καμια 1015 error ) αλλά δεν έχω ιδέα πώς να τις στείλω για αντικατάσταση Να πάνε πίσω σε Amazon δεν παίζει ( καλύτερα να πάρω 4 καινούριες μνήμες με τα μεταφορικά ) απο'κεί και πέρα ακούω ιδέες και γνώσεις !!! Η αμαζον σου στελνει ΔΩΡΕΑΝ currier.. γιατι δεν μιλας μαζι τους?
Jimie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχω την απόδειξη ρε και βαριέμαι να κάθομαι να ψάχνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα