poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχω την απόδειξη ρε και βαριέμαι να κάθομαι να ψάχνω... δεν νομιζω να την χρειαζεσαι.τα μισα πραγματα πανε με σειριακο αριθμο συν οτι εχουν lifetime warranty
Jimie Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Άρα απλά εποικινωνώ με Amazon.uk και τους λέω για τις μνήμες και μου στέλνουν κούριερ το παίρνουν και μου στέλνουν αντικατάσταση ; Αλλά υπάρχει το θέμα οτι τις μνήμες τις πήρα 6 Μαρτίου 2012 άρα δεν μπορώ να κάνω Return στο Amazon άρα πώς το κάνω ακριβώς ; Συγγνώμη αν είμαι λίγο πρήξος ! Αααα και άκυρη ερώτηση : Αν επικοινωνήσω με κάποιον εισαγωγέα Kingston στην Ελλάδα παίζει να με βοηθήσει ;
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Άρα απλά εποικινωνώ με Amazon.uk και τους λέω για τις μνήμες και μου στέλνουν κούριερ το παίρνουν και μου στέλνουν αντικατάσταση ; Αλλά υπάρχει το θέμα οτι τις μνήμες τις πήρα 6 Μαρτίου 2012 άρα δεν μπορώ να κάνω Return στο Amazon άρα πώς το κάνω ακριβώς ; Συγγνώμη αν είμαι λίγο πρήξος ! Αααα και άκυρη ερώτηση : Αν επικοινωνήσω με κάποιον εισαγωγέα Kingston στην Ελλάδα παίζει να με βοηθήσει ; μπορεις να επικοινωνησεις με το amazon και οχι να προσπαθησεις να κανεις Return απευθειας. β.αλλιως ναι μιλα με kingston η δες με Kinston εδω στην ελλαδα.αλλα και Kingston να τις στειλεις εξωτερικο δεν ειναι πολλα τα λεφτα με ελτα.
newtech Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Άρα απλά εποικινωνώ με Amazon.uk και τους λέω για τις μνήμες και μου στέλνουν κούριερ το παίρνουν και μου στέλνουν αντικατάσταση ; Αλλά υπάρχει το θέμα οτι τις μνήμες τις πήρα 6 Μαρτίου 2012 άρα δεν μπορώ να κάνω Return στο Amazon άρα πώς το κάνω ακριβώς ; Συγγνώμη αν είμαι λίγο πρήξος ! Αααα και άκυρη ερώτηση : Αν επικοινωνήσω με κάποιον εισαγωγέα Kingston στην Ελλάδα παίζει να με βοηθήσει ; Μιλα απλα με το αμαζον. Τι θελεις να πεις πως το κανεις? Πες οτι εχεις αυτο και αυτο.. αρ παραγγελιας και μετα θα σου πουν αυτοι. εχουν και live chat
Jimie Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Οκ ευχαριστώ παιδιά ! Θα ξεκινήσω συνομιλία με το Amazon άυριο Με σώσατεεεε !!! Άκυρο : Γιατί οι τιμές των RAM είναι 2-πλάσιες απο πρίν 2 χρόνια ; Τις μνήμες αυτές τις πήρα το '12 44€ και τώρα έχουν 80€
Jimie Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ένα update για όσους δούν αργότερα το θέμα ως reference : Επικοινώνησα με Amazon.uk και οι τύποι μου στέλνουν σήμερα καινούριες μνήμες ( οι οποίες btw έχουν πλέον 2πλάσια τιμή ) με μόνο αντάλλαγμα να τους στείλω τις χαλασμένες πίσω ! Μου στέιλαν Return Ticket για να το στείλω με ταχυδρομίο και τέλος !! Αυτή είναι εταιρεία..τύφλα να έχουν ΟΛΑ τα ελληνικά online stores
basilis5 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 μιλα πρωτα με αμαζον. δεν θα πληρωσεις μεταφορικα.
Captain Nemo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ένα update για όσους δούν αργότερα το θέμα ως reference : Επικοινώνησα με Amazon.uk και οι τύποι μου στέλνουν σήμερα καινούριες μνήμες ( οι οποίες btw έχουν πλέον 2πλάσια τιμή ) με μόνο αντάλλαγμα να τους στείλω τις χαλασμένες πίσω ! Μου στέιλαν Return Ticket για να το στείλω με ταχυδρομίο και τέλος !! Αυτή είναι εταιρεία..τύφλα να έχουν ΟΛΑ τα ελληνικά online stores Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε
newtech Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ένα update για όσους δούν αργότερα το θέμα ως reference : Επικοινώνησα με Amazon.uk και οι τύποι μου στέλνουν σήμερα καινούριες μνήμες ( οι οποίες btw έχουν πλέον 2πλάσια τιμή ) με μόνο αντάλλαγμα να τους στείλω τις χαλασμένες πίσω ! Μου στέιλαν Return Ticket για να το στείλω με ταχυδρομίο και τέλος !! Αυτή είναι εταιρεία..τύφλα να έχουν ΟΛΑ τα ελληνικά online stores Στο ειπα φιλε μου. Ετσι κανουν σε ΟΛΑ. για αυτο σου ειπα δεν θελεις τιποτα (ουτε αποδιξεις ουτε τιποτα) ολα τα εχουν αυτοι.
Jimie Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 μιλα πρωτα με αμαζον. δεν θα πληρωσεις μεταφορικα. με Amazon μίλησα ρε συ αλλά μου στείλαν κάτι χαρτιά ( μέσω email ) να κολλήσω πάνω στο δέμα με τις μνήμες και μου λέει να το στείλω με <<...local post...>> άλλά σιγά τα μεταφορικά ( 5 ~ 10 € max ) απ'όσο ξέρω ( βάρος κάτω του μισού κιλού είναι και θα μπέι και σε φάκελο )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα