zoranb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Βρε παιδιά πως θα ψήνατε εσείς ένα φαγκρί του ενός κιλού στο φούρνο? Πόση ώρα θα το αφηνατε?
bluesattack Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μου ανοιξε η ορεξη αν και μολις εφαγα.. 1
kanesaxo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 δε κάνεις ένα κόπο να ανάψεις κάρβουνα; κρίμα δν είναι στο φούρνο; 2
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 νερο ως τη μεση και λιγο λαδι σε ταψι, την ψαρουκλα και στο φουρνο αλλα βαλε αλουμινοχαρτο τουλάχιστον για 30-45 λεπτά ωστε να βρασει απο μέσα και να μη ψηθει μονο επιφανειακά. Έπειτα βγάλτο και αστο να πάρει χρώμα και απο τις δύο πλευρες. Το τσιμπας και αν βγαινει πολύ ευκολα το πιρούνι εισαι ετοιμος... 2
zoranb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 νερο ως τη μεση και λιγο λαδι σε ταψι, την ψαρουκλα και στο φουρνο αλλα βαλε αλουμινοχαρτο τουλάχιστον για 30-45 λεπτά ωστε να βρασει απο μέσα και να μη ψηθει μονο επιφανειακά. Έπειτα βγάλτο και αστο να πάρει χρώμα και απο τις δύο πλευρες. Το τσιμπας και αν βγαινει πολύ ευκολα το πιρούνι εισαι ετοιμος... 1. Η ψαρούκλα θα πλέει μέσα στο νερό και το λάδι βρε φίλε, δεν κατάλαβα! 2. Να μην την έχω σε σκαρίτσα; 3. Αλατοπιπέρωμα πάνω της κ στην κοιλίτσα της να μην κάνω; 4. Στο γκριλ όλα αυτά ή στο φούρνο;
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 1. Η ψαρούκλα θα πλέει μέσα στο νερό και το λάδι βρε φίλε, δεν κατάλαβα! ΝΑΙ 2. Να μην την έχω σε σκαρίτσα; ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ 3. Αλατοπιπέρωμα πάνω της κ στην κοιλίτσα της να μην κάνω; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑΙ-ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ 4. Στο γκριλ όλα αυτά ή στο φούρνο; ΦΟΥΡΝΟ Γινεται πιο τρυφερό έτσι απλα κανει πιο πολύ ώρα... Περίμενε ομως καμια γυναικεία γνώμη... 1
zoranb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Περιμένω, περιμένω, είμαι όλος αυτιά!
bluesattack Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 3. Αλατοπιπέρωμα πάνω της κ στην κοιλίτσα της να μην κάνω;
zoranb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 3. Αλατοπιπέρωμα πάνω της κ στην κοιλίτσα της να μην κάνω; Τι να κάνω, είμαι φαν του Μαμαλάκη!
zoranb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Τι σαλτσα θα φτιαξεις ? Λέω σκέτο χωρίς σάλτσα!
pournaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεις να βαλεις και μερικες λεπτες φετες λεμονι στην "κοιλιτσα", να παρει γευση λεμονιου ολο το κρεας. 1
Toufas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 και στο σωστο thread την επομενη φορα. 1
leftermann Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 άσε τις φλωριές και άναψε κάρβουνο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα