Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νερο ως τη μεση και λιγο λαδι σε ταψι, την ψαρουκλα και στο φουρνο αλλα βαλε αλουμινοχαρτο τουλάχιστον για 30-45 λεπτά ωστε να βρασει απο μέσα και να μη ψηθει μονο επιφανειακά.

Έπειτα βγάλτο και αστο να πάρει χρώμα και απο τις δύο πλευρες.

 

Το τσιμπας και αν βγαινει πολύ ευκολα το πιρούνι εισαι ετοιμος...

  • Like 2
Δημοσ.

νερο ως τη μεση και λιγο λαδι σε ταψι, την ψαρουκλα και στο φουρνο αλλα βαλε αλουμινοχαρτο τουλάχιστον για 30-45 λεπτά ωστε να βρασει απο μέσα και να μη ψηθει μονο επιφανειακά.

Έπειτα βγάλτο και αστο να πάρει χρώμα και απο τις δύο πλευρες.

 

Το τσιμπας και αν βγαινει πολύ ευκολα το πιρούνι εισαι ετοιμος...

1. Η ψαρούκλα θα πλέει μέσα στο νερό και το λάδι βρε φίλε, δεν κατάλαβα!

2. Να μην την έχω σε σκαρίτσα;

3. Αλατοπιπέρωμα πάνω της κ στην κοιλίτσα της να μην κάνω;

4. Στο γκριλ όλα αυτά ή στο φούρνο;

Δημοσ.

1. Η ψαρούκλα θα πλέει μέσα στο νερό και το λάδι βρε φίλε, δεν κατάλαβα! ΝΑΙ

2. Να μην την έχω σε σκαρίτσα; ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ

3. Αλατοπιπέρωμα πάνω της κ στην κοιλίτσα της να μην κάνω; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑΙ-ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ

4. Στο γκριλ όλα αυτά ή στο φούρνο; ΦΟΥΡΝΟ

 

Γινεται πιο τρυφερό έτσι απλα κανει πιο πολύ ώρα...

Περίμενε ομως καμια γυναικεία γνώμη...

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...