pournaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 άσε τις φλωριές παρε ενα γκασμα, ανεβα πτολεμαϊδα, σκαψε λιγο καρβουνο, περνα απο μια μαντρα, παρε ενα φυλο λαμαρινα (για κατασκευη ψησταριας), και άναψε κάρβουνο. Ετσι κανει ο σωστος Ζοραν... 3
leftermann Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ελπίζω να έχει ψησταριά και κάρβουνο ήδη, γιατί μέχρι να τα κάνει αυτά το ψαράκι του θα έχει μπαγιατέψει. Οπότε ας καθαρίσει καλά το ψάρι, ας το σχίσει 2-3 φορές κατά πλάτος από κάθε πλευρά, ας το αλατίσει καλά, ας ανάψει καρβουνάκι καλό, ας αφήσει το κάρβουνο να πέσει (να πιάσει λίγη στάχτη πάνω), ας λαδώσει ολίγον την σχαρίτσα του κι ας αφήσει το φαγκρί να λυτρωθεί στην αγκαλιά της. Λίγα λεπτά κοντά στην φωτιά στην αρχή, πιο ψηλά και αργό ψήσιμο μετά, δεν το αφήνουμε να καρκανιάσει ε, το ρητό "κρέας ωμό και ψάρι ψημενο" μαλακία είναι, τσιπουράκι με ελαφρύ μεζέ κατά το ψήσιμο, παγωμένο λευκό κρασί και πράσινη σαλάτα με το ψάρι. Οπωσδήποτε σεξ μετά ε, οπότε καλό είναι να υπάρχουν προφυλακτικά (κλαψ). Καλό είναι να υπάρχει και γυναίκα επίσης. 3
zoranb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχα lefterman & pournaras τι τσογλάνια που είσαστε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα