doakes Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ανοιξε τα καπακια των τροφοδοτικων κι ανεβασε φωτογραφιες εδω μηπως απλα σου καηκε η γυαλινη ασφαλεια που εχουν μεσα.
jimmis1974 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ok , θα τα δω . γιατι αν εχει γινει κατι τετοιο φτιαχνονται ?
SPARTIAN Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα, έχει δίκιο ο φίλος doakes αν είναι αν είναι καμμένη η γυαλινη αλλάζετε, αλλά είπαμε μην βάλεις πάλι 300w....
jimmis1974 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 δεν ειναι καμενη , μια χαρα ειναι . το συρματακι ειναι μια χαρα στην ασφαλεια, καπου αλλου χτυπησε , καλα δεν με απασχολει τωρα να φτιαξω το τροφοδοτικο ... αφου την ακουσε δυσκολο να παρει γιατρια , το pc θελω να βαλω μπροστα. αναμενω εναν φιλο να μου βρει 400w και ανω , αν οχι περνω ενα 500αρι απο eshop και αν καει θα εχω εγγυηση το μονο που με ανχωνει ειναι να ειναι θεμα τροφοδοτικου , κατι αλλο να μην εχει !!
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 το μονο που με ανχωνει ειναι να ειναι θεμα τροφοδοτικου , κατι αλλο να μην εχει !! Οταν μπορεις να βρεις, πολλα και (παμ)φθηνα συστηματα στις αγγελιες, ουτε αυτο θα επρεπε να σε αγχωνει Δες το (εστω) σαν 'διχτυ ασφαλειας' -και αν χρειαστει, χρησιμοποιησε το! Δεν υπαρχει λογος να τρελαινομαστε....
jimmis1974 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 κοιτα φιλε μου δεν ειναι και αυτο το θεμα, νταξει στην εσχατη περιπτωση μπορουμε να παμε και κει σε αλλο συστημα απο καμια αγγελια. Λοιπον τελευταια προσπαθεια θα κανω το βραδακι που θα μου φερουν τροφοδοτικο 500w καινουργιο. Στο Pc θα βγει τελειως το CD rom , η δισκετα και μια καρτα modem pci. οταν λεω τελειως οχι απο την θυρα απλα δεν θα συνδεθουν , ουτε με καλωδιοταινια IDE ουτε με τροφοδοσια.... τιποτα !!!! Εχω στην ακρη και εναν καλο αλλο επεξεργαστη P4 ιδια συχνοτητα που ξερω οτι ειναι αριστος !! θα τον αλαξω και αυτον !!!! Εχω και πολυ καλη παστα . Εεεεε τι αλλο να κανω ...?? Πιστευω δεν θα χω θεμα .... για να δουμε και θα σας ενημερωσω παλι.
Roger Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τα δυο τροφοδοτικα πως εισαι σιγουρος οτι καηκαν?Τα εβαλες σε αλλο pc και δεν ξεκινανε?Τα δοκιμασες μονα τους να δεις αν δουλευουν χωρις φορτιο? Δεν υπαρχει μητρικη να καιει τροφοδοτικα,μονο το αντιθετο. Μην ξεχνάς ότι στην φάση του format υπάρχουν στιγμές που το pc τα δίνει όλα και συνεπώς ζητάει παραπάνω ρεύματα τα 300w δεν είναι και ιδανικά με 2 μνήμες κάρτα γραφικών και μια πιασμένη pci-cpu-dvdrw-cdrom-floppy+++++, και πιθανόν ο φίλος σου να μην το είχε στριμώξει και πολύ τώρα στα γερατειά... Γι'αυτό σου λέω βάλε 450w. Δεν ειναι απολυτο,με παρομοιο συστημα εστυσα προσωρινα windows με 160w dell τροφοδοτικο. Αλλο μαλλον ειναι το προβλημα. Μου βρωμαει επεξεργαστης οπου συνηθιζεται να σβηνει ή να κανει restart το συντημα σε περιπτωση εγκαταστασης. Και γι 'αυτο ρωταω αν τα τροφοδοτικα ελεγχθηκαν αλλου Kαι φυσικα οπτικος ελεγχος της μητρικης για φουσκωμενους πυκνωτες να υποθεσω οτι εχει γινει.
jimmis1974 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 τα τροφοδοτικα μετρηθηκα με οργανακι , τιποτα ...νεκρα !! σε αλλο pc οχι , αλλα εφοσον το tester τα εδειξε νεκρα ...!! εκανα και κολπο γειωσης τα 2 καλωδια στο 24pin και δεν γυριζει ανεμιστηρας !! επεξεργαστη θα αλλαξω , εχω τον ιδιο ακριβως απο συστημα αλλο που ξερω οτι ηταν ΟΚ . Μητρικη ειναι γυαλι !!! τιποτα φουσκωμένο , ολα ειναι ΑΨΟΓΑ πανω της !!! μα φιλε roger αν τα τροφοδοτικα δεν ειχαν καει , πως πηρε μπροστα το pc με το δευτερο τροφοδοτικο ??
Roger Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αν σβησει το pc για καποιο λογο,και δεν μετρησουμε το τροφοδοτικο να βεβαιωθουμε(εσυ λες οτι το εκανε,οκ)τοτε θα πιστευουμε οτι αυτη μπορει να ειναι η αιτια ενω μπορει να μην ειναι και βαζοντας αλλο τροφοδοτικο να ξεκινησει. Επειδη πολλα εχουν δει τα ματια μας και πολλα εχουν ακουσει τα αυτια μας,δες μηπως υπαρχει καποιο βραχυκυκλωμα,καμμια βιδα κατω απο το board,στραβωμενα πινακια usb . Δεν ειναι δυνατον να καιγονται δυο τροφοδοτικα ετσι
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πιθανως ακομη: κακο ρευμα με παιχνιδια, πολυμπριζο που δεν σηκωνει πολλα, στατικος ηλεκτρισμος, and the list goes on....
jimmis1974 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 τελικα ηταν καθαρα θεμα τροφοδοτικου !!! εβαλα 450w καινουργιο και τουμπανο το pc , δεν καταλαβενει τιποτα !!! φυσικα ακυρωσα τελειως ενα cd rom που ειχε και τα χε παιξει, την δισκετα , εβγαλα το modem pci , και εβαλα εναν αλλο επεξεργαστη Ρ4 (το ιδιο μοντελο ακριβως ) που ειχα στην ακρη και ηξερα οτι ειναι λειτουργικος 100% !! Μια χαρα ολα !!! ευχαριστω.
SPARTIAN Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίος αλλά δεν είμαστε και απόλυτοι σίγουροι 100% διότι μόλις είπες ότι έχεις αποσυνδέσει σχεδόν τα πάντα από επάνω και έβαλες άλλον cpu οπότε παίζουν και κάποιες πιθανότητες να έφταιγε κάτι άλλο, αν και εγώ από την αρχή επέμενα για το τροφοδοτικό αλλά δεν μου το επιβεβαιώνεις απόλυτα... τουλάχιστον τέλος καλά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα