Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το εξης προβλημα κατα την διαρκεια παιχνιδιων μου βγαζει error :Το προγραμμα οδηγησης οθονης amd σταματισε να ανταποκρινετε και ανακτηθηκε με επυτιχεια + blue crash error 0xa000001 σε ξαφνικα σημεια .Η καρτα γραφικων μου ειναι καινουρια 4 ημερες την εχω.AMD radeon r9 270x εχω κανει απεγκατασταση με ddu και εγκατεστησα τα πιο καινουρια απο το official site της amd. Εκανα stress την καρτα με το furmark δεν υπηρχε κανενα πρόβλημα.

Ανοιξα το προγραμα whocrashed και διαβασα το crash dump και ελεγε αυτο:

Crash dump directory: C:\Windows\Minidump
Crash dumps are enabled on your computer.

On Sat 22/2/2014 9:07:20 μμ GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\Minidump\022214-27518-01.dmp
This was probably caused by the following module: atikmdag.sys (atikmdag+0x277CE)
Bugcheck code: 0xA0000001 (0x5, 0x0, 0x0, 0x0)
Error: CUSTOM_ERROR
file path: C:\Windows\system32\drivers\atikmdag.sys
product: ATI Radeon Family
company: Advanced Micro Devices, Inc.
description: ATI Radeon Kernel Mode Driver
A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: atikmdag.sys (ATI Radeon Kernel Mode Driver, Advanced Micro Devices, Inc.).
Google query: Advanced Micro Devices, Inc. CUSTOM_ERROR

Σας παρακαλω αν μπορει καποιος να με βοηθησει να το λυσω θα του ημουν  ευγνώμον.

Δημοσ.

Λογικά φταίει ο driver όπως λέει και το Whocrashed...όταν λες ότι έβαλες καινούργιο driver από το επίσημο site AMD δεν εννοείς κάποιον beta έτσι; αν έβαλες beta βγάλτον και βάλε απλά την πιο καινούργια έκδοση catalyst suite..επίσης αυτό το error που λέει ότι ο οδηγός προγράμματος σταμάτησε να λειτουργεί και επανακτήθηκε με επιτυχία μου έχει συμβεί και σε εμένα κανα 2 φορές σε άκυρες στιγμές αλλά τίποτα το ανησυχητικό...ξανακάνε ένα clean install και χρησιμοποίησε driver sweeper για την πλήρη απεγκατάσταση των καταλοίπων που μένουν στο σύστημα αφού πρώτα απεγκαταστήσεις τον AMD catalyst install manager από τον πίνακα ελέγχου..

Δημοσ.

Ναι εκανα πληρης απεγκατασταση με driver sweeper και εγκατασταση το πιο καινουριο driver απο amd.com και το προβλημα συνεχιζετε.. παλι μου λει το ιδιο στο  crush dump. Καποιοι με ρωτανε για το τροφοδοτικο μου ... ειναι 550 watt Corsair +80 plus

Δημοσ.

Δοκίμασε να αφαιρέσεις τους οδηγούς με το atiman uninstaller αυτη την φορά.. Και μετά περνά,τελευταίους driver απο την σελίδα της amd. Αν και πάλι συνεχισει τα,ίδια τότε μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περιπωση που εχω ελατοματικό κομμάτι τι κανω ?.

Εχω βρει πολλα  threads με αυτο το θεμα, ειναι προβλημα του software αποτι καταλαβα εφοσον εχω κανει test με furmark και δεν υπαρχει προβλημα. Ξερει κανεις  να μου πει τι να κανω ?

Επεξ/σία από panosdabest

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...