Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας με ενα φιλο μου συναρμολογουμε ενα παλιο υπολογιστη που πηραμε ενα μεταχειρισμενο κουτι και τροφοδοτικο και motherboard .συνδεσαμε ολα τα εξαρτηματα αλλα τωρα δεν ανοιγει καθολου σαν να μην παιρνει ρευμα .τι πρεπει να κοιταξω ; επισης μηπως ο επεξεργαστης χρειαζεται θερματικη αλοιφη εκ νεου(thermal paste) ;

Δημοσ.

Ξαναδές τις συνδέσεις, κούμπωσε καλά η ψυκτρα? Έχεις βάλει όλα τα καλώδια?

Το τροφοδοτικό είναι καλό? Δοκίμασε με άλλο.

Εννοείται ότι σε νέα σύνδεσή χρειάζεται καθαρισμό η παλιά αλοιφή και βάζεις καινούργια.

* σωστή ποσότητα   (πολύ  κάνει κακό όπως και η λιγη).  

Δημοσ.

Μηπως το καλωδιο απο το start button του κουτιου δεν εχει συνδεθει στην Μ/Β; Το λεω γιατι συνεβει σε εναν υπολ. ενος γνωστου μου που μου τον εφερε και  το καλωδιο δεν ηταν συνδεδεμενο με την Μ/Β.

Δημοσ.

ευχαριστω θα τα κοιταξω ολα αυτα.τα καλωδια νομιζω που δεν εχουν συνδεθει ειναι για το λεντακι του σκληρου που δειχνει ποσο δουλευει .παιζει ρολο αυτο;  επισης την θερμαντικη αλοιφη αν χρειαστει που την βρισκω;

Δημοσ.

ευχαριστω θα τα κοιταξω ολα αυτα.τα καλωδια νομιζω που δεν εχουν συνδεθει ειναι για το λεντακι του σκληρου που δειχνει ποσο δουλευει .παιζει ρολο αυτο;  επισης την θερμαντικη αλοιφη αν χρειαστει που την βρισκω;

Επίσης έλεγξε μήπως κάποια βίδα έχει πέσει πίσω από το motherboard και βραχυκυκλκώνει.

Το είχα πάθει και εγώ και για να το καταλάβω είχα φάει κάμποσες ώρες

• Like 1
Δημοσ.

Οταν εννοεις καθολου ρευμα, εννοεις ουτε ανεμιστηρες? Αν ναι ξεκινα με τροφοδοτικο (συνδεση στη μητρικη, αλλαγη με αλλο μετα)

Δημοσ.

1ον για να δεις εαν δουλευει το τροφοδοτικο συνδεσε τον σκληρο δισκο και δες εαν δουλευει...2ον οι περισσοτερες μητρικες εχουν λαμπακι δες εαν ανοιγει...εαν οχι ελενξε εαν κανει βραχυκυκλωμα...παντα  να χρησιμοποιεις κατσαβιδι..και μην βαζεις ποτε τα χερια σου να δοκιμασεις....εχω ακουσει οτι καποιον τον τηναξε το ηλεκτρικο και ας ειχε βγαλει την πριζα απο το ρευμα....μπορει να τα ξερεις ολα αυτα αλλα εγω τα λεω καλου κακου...θα πρεπει να βγαλεις ολα τα καλωδια και να αρχισεις να τα βαζεις ενα ενα...εαν δεν γινει και αυτο θα πρεπει να κοιταξεις την μητρικη....καλη τυχη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...