c_access Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αρχικα το ειδα σε διαφημιση στην TV. Το λινκ της προσφορας ειναι αυτο για οποιον θελει να δει περισοτερες πληροφοριες : http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HMS/section/Nea_prosfora Προσωπικα καλεσα το πρωι και το ενεργοποιησα. Η ενεργοποιηση ειναι αμεση και ισχυει για παντα. 1
corsair04 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 εν θες δώσε μερικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα
c_access Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μα για αυτο εβαλα το επισημο λινκ. Τεσπα. Μείωσε το πάγιο του κινητού σου έως και 20%! Τώρα η COSMOTE, σου δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα, να μειώσεις το πάγιο του COSMOTE κινητού σου έως και 20%, απλά αν έχεις και ένα Πρόγραμμα OTE Double Play ή ένα Πρόγραμμα ΟΤΕ Σταθερής Τηλεφωνίας. Μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά σε ένα κατάστημα του δικτύου COSMOTE ή καλώντας στο 13838 έως 31/03/2014. Τι κερδίζεις ανάλογα με το πρόγραμμα σου Κάθε μήνα θα απολαμβάνεις έκπτωση έως και 20% στο πάγιο του κινητού σου αν διαθέτεις μια από τις παρακάτω επιλογές: • Πρόγραμμα Συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου COSMOTE και Πρόγραμμα OTE Double Play ⇒ 20% έκπτωση στο πάγιο COSMOTE και • Πρόγραμμα Συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου COSMOTE και Πρόγραμμα ΟΤΕ Σταθερής Τηλεφωνίας ⇒ 10% έκπτωση στο πάγιο COSMOTE Συμμετέχουν τα Προγράμματα Συμβολαίου COSMOTE με πάγιο 25€ και άνω καθώς και τα Προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με πάγιο 30€ και άνω. Διευκρινίζεται ότι έχοντας ΟTE Double Play 2 Economy ή ΟΤΕ Double Play 4 Economy, η έκπτωση στο πάγιο COSMOTE είναι 10%. Εγω εχω Cosmote συμβολαιο (αρκετα μεγαλο) συν ote double play 24αρι. Η εκπτωση περναει στο παγιο του κινητου. Τους πηρα τηλεφωνο, εδωσα τα στοιχεια μου, επιβεβαιωσε η τηλεφωνητρια οτι δικαιουμαι την προσφορα και την ενεργοποιησε. Μετα απο 3 λεπτα ηρθε και SMS με την επιβεβαιωση. 1
KoGi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλά μόνο όσοι έχουν ήδη και τα δυο θα ωφεληθούν... δεν αποτελεί κανενός είδους προσφοράς αυτό το πράγμα. Ακόμα κι εγώ που έχω Cosmote αλλά με Nova 3Play, δε με συμφέρει καθόλου να πάω προς OTE!!
Questioner Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να το ψάξω κι εγώ μιας και έχω 2 συμβόλαια σε αυτούς και double play. Το θέμα είναι αν η έκπτωση ισχύει επιπρόσθετα με κάποια άλλη. Πχ εγώ έχω έκπτωση παγίου αντί επιδότησης.
ngxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ισχύει κανονικά το 20% έκπτωση στον αριθμο του κινητού χωρίς κανένα εξτρά όρο στο ηδη υπάρχων συμβόλαιο και ισχύει κανονικά όσο όσο έχεις την γραμμή!! Και ισχύει επιπρόσθετα! Δεν αναιρεί ηδη υπάρχουσες εκπτώσεις! Νομίζω οτι είναι μια καλή κινηση! 1
kostakiss Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ισχυει στα οικογενειακα απεριοριστα 60 που εχει παγιο εκαστος αριθμος ~22€ αλλα σαν λογαριασμος ειναι συνολικα 44€;
basilis5 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 διασταυρωστε ότι το συμβολαιο σας δεν ανανεωθηκε για ενα χρονο ακομα ΄όσοι το κανατε.
c_access Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλά μόνο όσοι έχουν ήδη και τα δυο θα ωφεληθούν... δεν αποτελεί κανενός είδους προσφοράς αυτό το πράγμα. Ακόμα κι εγώ που έχω Cosmote αλλά με Nova 3Play, δε με συμφέρει καθόλου να πάω προς OTE!! Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου. Ναι η προσφορα ειναι για οσους εχουν ηδη cosmote και ΟΤΕ. Ο τιτλος νομιζω ειναι ξεκαθαρος. Μην τα ισοπεδώνουμε ολα. Το οτι μπορει η εκπτωση να μην εκπιπτει σε καποιον δεν σημαινει οτι δεν εκπιπτει σε κανεναν. Ισχυει στα οικογενειακα απεριοριστα 60 που εχει παγιο εκαστος αριθμος ~22€ αλλα σαν λογαριασμος ειναι συνολικα 44€; Δεν τους κανεις ενατηλεφωνο καλυτερα να τους ρωτησεις απυθειας. Μην σου πουμε τιποτα λαθος και υπαρξει παραπληροφορηση. Αν μαθεις, πες μας τι σου ειπαν, γιατι ισως ενδιαφερει και αλλο κοσμο που ειναι σε παρομοια φαση.
Questioner Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 διασταυρωστε ότι το συμβολαιο σας δεν ανανεωθηκε για ενα χρονο ακομα ΄όσοι το κανατε. Πολύ σωστή παρατήρηση. Ζήτησα πριν λίγο να το ενεργοποιήσουν και το ρώτησα. Η υπάλληλος μου είπε πως δεν γίνεται καμία ανανέωση ούτε στο συμβόλαιο του κινητού ούτε στου σταθερού. Επίσης η τηλεφωνήτρια στη Cosmote μου είπε πως το σταθερό μου δεν είναι συμβατό με την προσφορά. Μετά μίλησα με ΟΤΕ και μου είπαν πως είναι συμβατό και θα στείλουν εκείνοι το αίτημα για την έκπτωση. Αυτό έγινε γιατί είχα κάνει ανανέωση του σταθερού μέσω κάποιας επιπλέον έκπτωσης που μου είχαν κάνει μετά τη λήξη του συμβολαίου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Διορθωθηκε ο τιτλος. Παραμενουν τα ψιλα γραμματα περι αξιας του παγιου cosmote (ανω των 25/30 ευρω). Δεν ισχυει για μικρότερης αξιας παγια.
kostakiss Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Τελικα ισχυει και για τα οικογενειακα που βγαινουν 21.80€ (Αλλά με την εκπτωση) εκαστο αλλα ισχυει μονο στο 1 νουμερο η εκπτωση και οχι στο συνολικο λογαριασμο!
c_access Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Διορθωθηκε ο τιτλος. Παραμενουν τα ψιλα γραμματα περι αξιας του παγιου cosmote (ανω των 25/30 ευρω). Δεν ισχυει για μικρότερης αξιας παγια. Thanks
k_dinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Να φανταστώ πρέπει να είναι στο ίδιο ΑΦΜ το σταθερο? Η αλλαγή στοιχέιων συνεπάγεται και ανανέωση σύνδεσης?
Hyphen Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 για να το ψαξω και εγω γιατι τους πληρωνω αδρα καθε μηνα με τοσα συμβολαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα