mech35 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδια,όπως λέω και παραπάνω άνοιξα το κουτί για να το ξεσκονήσω και παρατήρησα ότι ο ανεμιστήρας της cpu δεν είχε καθόλου σκόνη σε σχέση με το υπόλοιπο σύστημα. Γι'αυτό έβαλα μπρος το pc και όλοι οι ανεμιστήρες δούλευαν εκτός απ'αυτόν. Επίσης όταν προσπαθούσα να τον περιστρέψω σταμάταγε σε ένα σημείο και επέστρεφε πίσω , ενώ χωρίς ρεύμα έκανε πλήρεις περιστροφές κανονικά.Να αναφέρω ότι πρόκειται για τον εργοστασιακό ανεμιστήρα της intel . Επειδή δεν ξέρω και πολλά ας μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι πρόκειται για βλαβη και όχι για κάποιου είδους ''φυσιολογική λειτουργία'' και αν ναι ποιον άλλο να προτιμήσω ? ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ετσι οπως το λες μαλλον εχει πρόβλημα ο ανεμιστήρας , αν μπορεις σύνδεσε τον και σε καποια αλλη υποδοχή στην motherboard σαν αυτην που τον εχεις τώρα
corsair04 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 μια λύση που κάνω εγώ ,ξεκολλάω τα αυτοκόλλητα και αφού έχω πάρει το cpu fan στα χεριά βάζω λίγο λάδι σταγόνες 1-2 δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα το λάδι είναι μονωτικό υλικό αλλα όχι μαγειρικής , παραφυναιλαιο ή μηχανής το fan χρήζει άμεσης αντικατάστασης πάντως αυτή είναι μια προσωρινή λύση δεν θα προ έτρεπα κανέναν σε λύσεις που δεν έχω δοκιμάσει και θα μπορούσαν να προκαλέσουν μερική ή ανεπανόρθωτη βλάβη στον υπολογιστή
savoukos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδια,όπως λέω και παραπάνω άνοιξα το κουτί για να το ξεσκονήσω και παρατήρησα ότι ο ανεμιστήρας της cpu δεν είχε καθόλου σκόνη σε σχέση με το υπόλοιπο σύστημα. Γι'αυτό έβαλα μπρος το pc και όλοι οι ανεμιστήρες δούλευαν εκτός απ'αυτόν. Επίσης όταν προσπαθούσα να τον περιστρέψω σταμάταγε σε ένα σημείο και επέστρεφε πίσω , ενώ χωρίς ρεύμα έκανε πλήρεις περιστροφές κανονικά.Να αναφέρω ότι πρόκειται για τον εργοστασιακό ανεμιστήρα της intel . Επειδή δεν ξέρω και πολλά ας μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι πρόκειται για βλαβη και όχι για κάποιου είδους ''φυσιολογική λειτουργία'' και αν ναι ποιον άλλο να προτιμήσω ? ευχαριστώ τι socket έχεις και που είσαι?αν είσαι αθήνα και έχεις 1150/1155 έχω ένα spear π κάθεται.στο δίνω κ gg.
mech35 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ παιδιά @ spank : έβαλα τον συγκεκριμένο ανεμιστήρα στην υποδοχή ενός άλλου που δούλευε κανονικά και έκανε πάλι τα ίδια (μισή περιστροφή και τέλος) @ corsair04 : Μιας και δεν είμαι μεγάλος γνώστης καλύτερα να μην αυτοσχεδιάσω. @ savoukos : Το socket είναι 1155 LGA , είμαι εκτός Αθήνας όμως αλλά δεν πειράζει,ευχαριστώ Καμιά σχετικά φθηνή πρόταση αντικατάστασης ???
SPANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ε τοτε εχει χαλάσει ο ανεμιστήρας και με μια aftermarket ψύκτρα θα εισαι πολυ καλύτερα , για δες αυτην http://eworld.com.gr/products/details/2595/Coolermaster-Hyper-212-EVO-CPU-Cooler εκτος και αν θέλεις κατι ποιο οικονομικό
corsair04 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 πάρε μια απλή καλή πρόσφατα την χρησιμοποιησα καλή είναι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.911658
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα