Kapitalas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα ψαχνω εδω και κατι μερες να βρω λυση πανω σε αυτο το θεμα αμα υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει θα ηταν οτι πρεπει,θελω να βαλω τα 8 σε ενα desktop αλλα οταν παω να διαλεξω σε πιο partition θα γινει η εγκατασταση μου λεει οτι μπορει να γινει εγκατασταση μονο σε GTP.Μπορει καποιος να με βοηθησει αναλυτικα πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα??Ο σκληρος ειναι Hitachi HDS721010CLA632 ATA Device 1ΤB και η μητρικη μου ειναι Gigabyte B75M-D3H και εχω windows 7.Ευχαριστω.
savoukos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 στα 8 δεν είχαν βάλει να μπορείς να κάνεις κ εγκατάσταση windows ενω τρέχεις τα windows?ή μόνο είχαν βάλει να κάνεις αναβάθμιση απο μέσα?γιατί αν είναι το πρώτο νομίζω είχαν πει κ ότι θα μπορείς να τα εγκαταστήσεις κ σε άλλο partition.
Kapitalas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 τα 8.1 που θελω να βαλω συγκεκριμενα εγω γινεται μονο σε GTP δισκους αλλα δεν ξερω αμα γινετε και με αλλο τροπο.....
savoukos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 τα 8.1 που θελω να βαλω συγκεκριμενα εγω γινεται μονο σε GTP δισκους αλλα δεν ξερω αμα γινετε και με αλλο τροπο..... http://technet.microsoft.com/en-us/library/dn336946.aspx διάβασε το μία..έχω λίγη δουλειά στο γραφείο για αυτό σου ποστάρω το λινκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα