Προς το περιεχόμενο

Zte z5s mini vs THL t100s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

μετα απο έρευνα αγοράς ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά.

http://www.minideal.net/thl-t100-smartphone-mtk6592-octa-core-8-core-android-4-2-with-5-3-inch-fhd-screen-nfc-otg.html

http://www.to2c.com/zte-nubia-z5s-mini-nx403a-with-8gb-tf-card-original-class-4-smartphone-2gb-16gb-snapdragon-600-1-7ghz-4-7-inch-sharp-igzo-screen-wcdma-cdma-otg-limted-quantity.html

απο την 1 η ZTE πιστεύω πως εχει καλυτερη ποιότητα και εχει snapdragon + adreno 330
απο την αλλη το THL άγνωστο μέχρι πριν λιγο καιρο που το εψαχνα αλλα με εχουν καλύψει γνώμες που εχω ακούσει!

εκει που θελω να καταλήξω ειναι οτι ποιο απο τα 2 θα προτιμούσατε και για ποιον λογο?

ο mtk ειναι θεωρητικά κατώτερος του snapdragon επίσης το gps εχω διαβάσει οτι με τους Mtk κλειδώνει αργα! (πράγμα που με καποιο fix διορθώνεται με τα λιγα που έψαξα)

επίσης παίζει ρολο ο cpu για τις αναβαθμίσεις που θα κανω στην συσκευή?? 
δλδ σε android 4.4 και άλλες εκδώσεις που θα βγούνε? 

αν κάποιος έχει εμπειρία απο τις συσκευές θα ήθελα πολύ να μου πει τις απόψεις του!

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Προσωπικά θα προτιμούσα το ZTE για τους εξής απλούς λόγους:

Ο snapdragon 600 είναι δοκιμασμένος και κορυφή! 

Για μένα καλύτερος και από τον 8πύρηνο της MTK γιατί στην ουσία δύσκολα θα δουλεύεις όλους τους πυρήνες, οπότε στην ουσία είναι άχρηστοι...

Από εκεί και πέρα θεωρώ τη ZTE πολύ πιο αξιόπιστη σαν εταιρία + ότι δε θα έδινα τόσα λεφτά για THL, αν και η αλήθεια είναι ότι είχε μπει δυναμικά στην αγορά με τα σχετικά απροβλημάτιστα και φτηνά w100...

Τέλος εμένα δε μου αρέσει καθόλου το T100 σε αντίθεση με το nubia που ιδανικό σε μέγεθος και σχήμα!!!

Αυτά από μένα...

Α και πριν το ξεχάσω, η μπαταρία είναι τα ίδια σκ**** και στα 2 :D Κάθε βράδυ φόρτισμα αν το χρησιμοποιείς πολύ, αν και δεν το θεωρώ ιδιαίτερο πρόβλημα! 

Δημοσ.

ναι αλλα στο THL η μπαταρία βγαίνει πλέων στα 2700 και ειναι και αποσπώμενη σε σχέσει με το zte που ειναι ενσωματωμένη.

ευχαριστώ για την γνώμη σου!
εχεις ερθει σε επαφη με καμια απο τις 2 συσκευές? 

Δημοσ.

Δεν έχω έρθει σε επαφεί με καμία από τις 2, αλλά είχα το xiaomi mi2s με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το nubia και είχα μείνει υπερευχαριστημένος!!

Και η 2000αρι μπαταρία μια χαρά την έβγαζε τη μέρα με πολύ χρήση... Συνήθως έβγαζε 1,5 μέρες, αλλά και πάλι το φόρτιζα το βράδυ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Γενικά τους MTK τους θεωρώ midrange ενώ τους snapdragon highend... Ακόμα και στα benchmark που πίνουν το αίμα στους επεξεργαστές θα δεις ότι έχουν παρόμοιες αποδόσεις, πόσο μάλλον στην καθημερινή χρήση όπου ο 4πήρυνος δουλεύει καλύτερα...

+ότι δεν ξέρω τι υποστήριξη υπάρχει για τους 8πήρυνους mtk μιας και είναι καινούργιοι...

Θέλει λίγο σκέψη μιας και οι 2 συσκευές είναι πολύ καινούργιες, εκ των οποίων όμως το hardware του nubia είναι δοκιμασμένο και άψογο...

Δημοσ.

εχου λογική αυτα που λες!
απλός ενα που με προβληματίζει ειναι οτι το nubia εχει ενσωματωμένη μπαταρία που αν εμενα σε ενα χρονο μου πεθάνει (πέσει η απόδοση της) δν μπορώ να την αλλάξω.....
απο την αλλη το ΤΗL δν ξερω αν κάποια μερα σβήσει στα καλα καθούμενα.. λογο μάρκας.
τωρα απο τον επεξεργαστή δν νομίζω πως θα δω καμιά διαφορά τουλάχιστον εγω γιατι θα ειναι και το 1ο smartphone μου!
αυτη η IGZO οθόνη ειναι καλη???

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι αλλα στο THL η μπαταρία βγαίνει πλέων στα 2700 και ειναι και αποσπώμενη σε σχέσει με το zte που ειναι ενσωματωμένη.

ευχαριστώ για την γνώμη σου!

εχεις ερθει σε επαφη με καμια απο τις 2 συσκευές? 

thl t100s is battery 2750mah now, 

Δημοσ.

εγω εχω z5s mini εδω και ενα μηνα και απλα εχω να σου πω οτι ειναι απαιχτο,ποιοτικοτατο,γρηγορο,οθονη sharp εξαιρετικη,

φωτο πολυ καλη και gps απιαστο.

δεν εχει καμια σχεση ο snapdragon με τους mtk  και εχω αλλαξει ηδη δυο κινεζικα κινητα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εφόσον μιλάμε για smartphones παιδιά μην περιμένουμε και τρέλα πράγματα από τη μπαταρία.Αν σου βγάζει άνετα τη μέρα με μέτρια χρήση μια χαρά είναι.Φυσικά και εγώ θα σου προτείνω το Nubia μιας και είναι ανώτερο και από τις καλύτερες συσκευές που βγάζει η ZTE,όπως επίσης και διότι φοράει Snap 600 που είναι εγγύηση

Δημοσ.

παιδια το έψαξα αρκετα και τελεικα πήρα το THL t100s γιατι ειδα ΠΟΛΛΑ προβλήματα με το Z5s mini και απο λειτουργικό (χωρίς playstore) και ουσιαστικά η ρομ miui ολοι λέγανε πως κατανάλωνε γυρο στο 60% μπαταρίας στην οθονη και ολοι ειχαν θεμα στο myphone.gr με της ρομ οπότε σαν αρχάριος που ειμαι στο ''άθλημα'' ειπα να παω στο τ100ς να ειμαι ήρεμος. 
σιγουρα δεν θα εχω qualcom snapdragon 600 αλλα θα εχω τις ίδιες αποδώσεις με καλύτερη οθόνη και μπαταρία.
οταν το παρω θα γραψω ενα review να υπαρχει για τους ενδιαφερόμενους. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για μένα καλύτερος και από τον 8πύρηνο της MTK γιατί στην ουσία δύσκολα θα δουλεύεις όλους τους πυρήνες, οπότε στην ουσία είναι άχρηστοι...

Από εκεί και πέρα θεωρώ τη ZTE πολύ πιο αξιόπιστη σαν εταιρία + ότι δε θα έδινα τόσα λεφτά για THL, αν και η αλήθεια είναι ότι είχε μπει δυναμικά στην αγορά με τα σχετικά απροβλημάτιστα και φτηνά w100...

Τέλος εμένα δε μου αρέσει καθόλου το T100 σε αντίθεση με το nubia που ιδανικό σε μέγεθος και σχήμα!!!

Αυτά από μένα...

Α και πριν το ξεχάσω, η μπαταρία είναι τα ίδια σκ**** και στα 2 :D Κάθε βράδυ φόρτισμα αν το χρησιμοποιείς πολύ, αν και δεν το θεωρώ ιδιαίτερο πρόβλημα! 

Αυτά από μένα...

Γεια σου, όλοι, Είμαι νέος εδώ
Συμφωνώ μαζί σας, έχω πουλήσει κινητά τηλέφωνα για πέντε χρόνια, από την εμπειρία μου, η ZTE είναι ένα μεγάλο εμπορικό σήμα, ανεξάρτητα από την ποιότητα ή καλύτερη από ό, τι άλλες μάρκες! 
Έτσι, αν θα πρέπει να συγκρίνετε, συστήνω ZTE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...