Προς το περιεχόμενο

12 Hours Only ★ Personalised hardcover Photo Book 29*22cm £6.00 ★.   

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελική πρέπει να είναι £6.00 + £2.99 μεταφορικά. Δηλαδή κάπου στα 11€ τελική.

Αξίζει σαν προσφορά ποιοτικά; Ιδίως για κάποιον σαν κι εμένα που δεν θέλει να το φτιάξει άμεσα αλλά σε λίγο καιρό; Κάτι που είναι εφικτό μιας και μπορείς να αγοράσεις voucher σε αυτή την τιμή και να το φτιάξεις το album μέσα σε διάστημα ενός χρόνου από τη στιγμή που το αγόρασες.

• Like 1
Δημοσ.

και μπηκα να ανοιξω θεμα αλλα με πρόλαβες.

παιδιά αν το χρειαζεστε ή πιστευετε οτι θα το χρειαστειτε αγοραστε το voucher.

το αλμπουμ ειναι αψογο. Η ποιοτητα εκτυπωσης οχι αριστη αλλά θα ελεγα πολύ καλή και ειδικά για τα χρήματα κανένα προβλημα.

Η ποιοτητα του αλμπουμ σαν υλικο άψογη

Δημοσ.

να μην τα ξαναλέμε. ή μαλλον να τα ξαναλεμε. οταν πλεον δημιουργησετε το αλμπουμ σας και κανετε χρηση του voucher, προσεχετε να μην ειναι επιλεγμενο το ''συσκευασια δωρου'' καποια στιγμη στο checkout πριν την πληρωμη των εξοδων αποστολης. γιατι θα πληρωσετε κερατιατικα αλλες 4 λιρες...επιπλεον των εξόδων αποστολής

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό καταλαβαίνω. Μέχρι τα μεσάνυχτα η προσφορά, και μπορείς να το εξαργυρώσεις μέσα σε ένα χρόνο.

Απλά δεν ξέρω αν γίνεται και σε σας, αλλά σε μένα η σελίδα του checkout αργεί να ανανεωθεί όταν βάζεις τον κωδικό. Παιδεύτηκα λίγο μέχρι να μου το κάνει απο 29 σε 6 λίρες.

Σίγουρα θα αγοράσω αλλά δεν ξέρω πόσα album. 2 ή 3;

Επίσης αν αγοράσω 2 αλμπουμ, θα χρεωθώ παραπάνω μεταφορικά;

Δημοσ.

Επίσης αν θέλουμε δύο photobooks αλλά δεν ξέρουμε αν θέλουμε να τα παραγγείλουμε και τα δύο μαζί, ποιος είναι πιο σωστός τρόπος από τους παρακάτω;

Αυτός

xgrs.png

ή αυτός;

btVlrVG.png

Μάλλον ο πρώτος αλλά αν τελικά θελήσουμε να τα πάρουμε και τα δύο μαζί για να γλυτώσουμε μεταφορικά γίνεται με τα δύο διαφορετικά voucher;

Δημοσ.

τα μεταφορικά τα πληρωνετε αφου συνταξετε το αλμπουμ σας στη σελιδα της huggler λίγο πριν την τελική αποστολή του.

οχι οταν αγοραζετε το voucher

οποτε οσα voucher και αν αγορασετε τώρα θα πληρώσετε τα μεταφορικά για κάθε αλμπουμ ξεχωριστά. εκτος αν υπαρξει κάποια συννενοήση με τη huggler και δημιουργησετε τα αλμπουμ μαζι για να γινει 1 αποστολή περισσοτερων απο 1 αλμπουμ. αλλα αυτο δε το γνωριζω σιγουρα

• Like 1
Δημοσ.

τα μεταφορικά τα πληρωνετε αφου συνταξετε το αλμπουμ σας στη σελιδα της huggler λίγο πριν την τελική αποστολή του.

οχι οταν αγοραζετε το voucher

οποτε οσα voucher και αν αγορασετε τώρα θα πληρώσετε τα μεταφορικά για κάθε αλμπουμ ξεχωριστά. εκτος αν υπαρξει κάποια συννενοήση με τη huggler και δημιουργησετε τα αλμπουμ μαζι για να γινει 1 αποστολή περισσοτερων απο 1 αλμπουμ. αλλα αυτο δε το γνωριζω σιγουρα

Δεν λέει κανείς το αντίθετο. Απλά αν πάρεις 2 voucher μπορείς για παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις ένα σε 1 μήνα και το άλλο σε 9 μήνες. Αν πάρεις όμως ένα voucher για 2 photobooks υποθέτω πως δεν γίνεται να τα χρησιμοποιήσεις σπαστά.

Δημοσ.

Δεν λέει κανείς το αντίθετο. Απλά αν πάρεις 2 voucher μπορείς για παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις ένα σε 1 μήνα και το άλλο σε 9 μήνες. Αν πάρεις όμως ένα voucher για 2 photobooks υποθέτω πως δεν γίνεται να τα χρησιμοποιήσεις σπαστά.

εδω με πιανεις αδιαβαστο. αλλα λογικα αν παρεις 2 photobooks στο email θα σου σταλθουν 2 κωδιικοι μετα την πληρωμη τους.

οποτε αν εχεις 2 κωδικους θα μπορεις και να τους χρησιμοποιησεις σε διαφορετικες ημερομηνιες, υποθετικά ολα αυτα

το ποιο σιγουρο ειναι να αγορασεις ενα και μετα αλλο ενα.

Εμένα γιατί μου βγάζει 29.99??

ανοιξε ενα chrome ή internet explorer και βαλε τον κωδικο SAVE23 και θα εχεις εκπτωση 23λιρες...

αναφερονται προβληματα στη χρηση του κωδικου σε firefox

Δημοσ.

Εμένα γιατί μου βγάζει 29.99??

Κολάει λίγο, κάποια στιγμή θα ξεμπλοκάρει και θα σου βγάλει την έκπτωση. (πρέπει να βάλεις τον κωδικό SAVE23 για να περαστεί η έκπτωση).

Εγώ μόλις έκανα την αγορά. Είχα βάλει 2 voucher ξεχωριστά, και μετά πήγα στο check out. Παρόλα αυτά μου ήρθε με email μόνο ένα voucher. Δεν ξέρω αν πρεπει να τα εξαργυρώσω μαζί και τα 2 αλμπουμ.

Νομίζω ότι για να εξασφαλήσεις 2 voucher για 2 αλμπουμ ο μόνος τρόπος είναι να πάς 2 φορές στο check οut.

Δημοσ.

Να στουμπωθουν πανω απο 1 σε ίδια παραγγελία για να γλυτωσεις τα μεταφορικα δεν παιζει έτσι ;!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...