Προς το περιεχόμενο

12 Hours Only ★ Personalised hardcover Photo Book 29*22cm £6.00 ★.   

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μόλις έκανα την αγορά. Είχα βάλει 2 voucher ξεχωριστά, και μετά πήγα στο check out. Παρόλα αυτά μου ήρθε με email μόνο ένα voucher. Δεν ξέρω αν πρεπει να τα εξαργυρώσω μαζί και τα 2 αλμπουμ.

Νομίζω ότι για να εξασφαλήσεις 2 voucher για 2 αλμπουμ ο μόνος τρόπος είναι να πάς 2 φορές στο check οut.

Ενδιαφέρον. Είναι ξεκάθαρο ο,τι αυτό το ένα voucher που σου ήρθε ανταποκρίνεται στα 2 photobooks; Μήπως θα σου έρθει το επόμενο σε λίγο; Just sayin.

Να στουμπωθουν πανω απο 1 σε ίδια παραγγελία για να γλυτωσεις τα μεταφορικα δεν παιζει έτσι ;!

Θεωρητικά θα παίζει.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Είναι ξεκάθαρο ο,τι αυτό το ένα voucher που σου ήρθε ανταποκρίνεται στα 2 photobooks; Μήπως θα σου έρθει το επόμενο σε λίγο; Just sayin.

Θεωρητικά θα παίζει.

Aκυρο, sry.

Aπο βιασύνη δεν τσέκαρα σωστά τα emails μου. Μου ήρθαν όντως 2 vouchers. Άρα δεν χρειάζεται να πάς 2 φορές στο check out.

Aπλά επειδή ήρθαν και τα 2 emails με τα vouchers με το ίδιο όνομα, το gmail τα έκανε κάτι σαν merge, και δεν πρόσεξα ότι είναι 2 τα emails.

Δημοσ.

Aκυρο, sry.

Aπο βιασύνη δεν τσέκαρα σωστά τα emails μου. Μου ήρθαν όντως 2 vouchers. Άρα δεν χρειάζεται να πάς 2 φορές στο check out.

Αφού επιβεβαιώθηκε, με αυτό τον τρόπο μάλλον δεν γίνεται να προσθέσεις 2 vouchers = 2 photobooks ανά παραγγελία αλλά 1 ανά παραγγελία.

Δημοσ.

Πόσο καιρό κάνει να έρθει?

αφου το παραγγειλεις κανει περιπου 4-5 εργασιμες να εκτυπωθει αλλα ενα που ειχα παραγγειλει πριν τα χριστουγγενα εκανε 10 εργασιμες να εκτυπωθει.

αφου εκτυπωθει σε αλλες 4-5 εργασιμες ειναι σπιτι σου

η ποιοτητα εκτυπωσης ειναι πολύ καλη. αλλα μην περιμενεται να δειτε ποιοτητα φωτογραφικου inkjet σε φουλ αναλυση. εξαλλου δε θα εδειχνε τοσο ωραιο πανω σε αυτο το χαρτι. ειναι πολυ ωραια στο ματι η εκτυπωση παντως

Δημοσ.

στο email που μου στειλανε την προσφορα αναφερει κάτι για 3 μηνες :

"For 12 hours only we are taking over 75% off our best selling Personalised Hardcover Photo Book. We understand everyone has busy lives, but no need to worry, your voucher will be valid for 3 months. So you will have plenty of time to create your photo book."

Τι εννοει ο ποιητής?...

στην προσφορα του Αυγουστου ειχες 12 μηνες για να φταξεις το album .

στο link που εδωσα αναφερει για 12 μηνες  αλλα στο email  λει valid for 3 months .Τι δεν καταλαβαινω?

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αυτους που εχουν αγορασει; Οι 6λιρες ειναι μονο για 26 σελιδες;Αν καταλαβα καλα λεει για καθε σελιδα παραπανω θελουν 1λιρα/σελ.

Να ρωτησω κατι αυτους που εχουν αγορασει; Οι 6λιρες ειναι μονο για 26 σελιδες;Αν καταλαβα καλα λεει για καθε σελιδα παραπανω θελουν 1λιρα/σελ.

Δημοσ.

Παιδιά το έχω αγοράσει στο παρελθόν, μην διστάσετε, οκ δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο αλλά εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα (πόσο μάλλον η κοπέλα μου που το έλαβε ως δώρο) απο την ποιότητα και δεν νομίζω να βρείτε κάτι σε αντίστοιχα χρήματα απο Ελλάδα.

Δημοσ.

Λοιπόν κύριοι, επειδή έχω κάνει ήδη στο παρελθόν πάνω από 20 άλμπουμ από το συγκεκριμένο μαγαζάκι, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Το άλμπουμ της προσφοράς κοστίζει 6 λίρες και αγοράζετε το voucher το οποίο ισχύει για ένα χρόνο. Τα μεταφορικά την τελευταία φορά ήταν 3 λίρες. Όπως και να χει, αξίζει με το παραπάνω. Άνετα πλήρωνες γι'αυτό και ένα 50άρικο. Εξαιρετική ποιότητα, το κάνεις και λίγο customize και γίνεται πανέμορφο. Επίσης είναι εξαιρετικό δώρο. Ερχεται σε μια βδομάδα περίπου. Οι 26 σελίδες περιέχουν περίπου 50 φωτογραφίες, οπότε πριν αρχίσετε το upload, φροντίσετε να τις έχετε έτοιμες σε ένα φάκελο. Επίσης, να γνωρίζετε ότι δε θα είναι και οι 50 μεγάλες σε μέγεθος αλλά θα υπάρχουν και μικρές μέσα στο άλμπουμ. Και να έχετε και κάποιες φωτό σε κάθετη διεύθυνση γιατί θα υπάρχουν και μακρόστενες-κατακόρυφες θέσεις για φωτό στο άλμπουμ.

Το site είναι αξιόπιστο και 1-2 φορές το χρόνο βγάζει προσφορές που το άλμπουμ είναι δωρεάν (αλλά με μαλακό εξώφυλλο) και πληρώνεις μόνο μεταφορικά. Γι'αυτό και έχω κάνει καμμιά 5-6 λογαριασμούς. Θυμάμαι παλιότερα είχαμε παραγγείλει καμμιά τριανταριά κομμάτια στο γραφείο.

Αξίζει με χίλια η πρόσφορά.

Δημοσ.

Θα παρω 4 voucers και σε 1 χρόνο λογικα θα τα φτιαξω και τα 4 (σωστά δεν κατάλαβα? αγοράζω τωρα με αυτήν την τιμη και μετα απλά βάζω το voucer και πληρώνω τα ταχυδρομικά)?!

psvvl.jpg

Δημοσ.

We understand everyone has busy lives, but no need to worry, your voucher will be valid for 3 months.

(εγω παντως απο τα 2 που ειχα παρει τον Αυγουστο εχω φτιαξει μονο το 1 μεχρι τωρα...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...