Προς το περιεχόμενο

12 Hours Only ★ Personalised hardcover Photo Book 29*22cm £6.00 ★.   

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λιρες

Λίρες αφήνω καλύτερα ή να πληρώσω σε ευρώ;

Τελικα ρε παιδια εγω που θελω 4

πως να τα παρω?

Στο καρτ την προσφορά 4τεμ

Στο καρτ 4 φορές την προσφορά

η 4 παραγγελίες?

(η ειναι το ιδιο?)

Θα παρω 4 voucers και σε 1 χρόνο λογικα θα τα φτιαξω και τα 4 (σωστά δεν κατάλαβα? αγοράζω τωρα με αυτήν την τιμη και μετα απλά βάζω το voucer και πληρώνω τα ταχυδρομικά)?!

psvvl.jpg

Θα λαβω ετσι 4 vouchers στην τιμη που βλεπω η να το κανω αλλιως

Δημοσ.

Εκανα παραγγελια 2 voucher ,εβαλα 2 τεμαχια, και πληρωσα 12 λιρες.

Λογικα τα μεταφορικα μετα θελω να πιστευω.

This voucher is valid for 12 months from the date you receive this email.

Δημοσ.

Αρα αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ!!!

Το voucher στο mail αφότου το αγοράσεις γράφει ότι είναι valid για 12 μήνες. Ευχαριστώ τον topic starter. Δύο πολύ όμορφα και ξεχωριστά δωράκια.

Δημοσ.

Παιδιά μπορείς να εκτυπώσεις και γράμματα σε κάποιες σελίδες; Ή ίσως αν έγραφες ενα κείμενο στον υπολογιστή και το έσωζες ως jpeg?Δεν ξέρω τι ποιότητα θα έχει όμως...

Δημοσ.

Αν και μου είχε μείνει ένα voucher από πέρυσι , πήρα ακόμα ένα .

Είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.

Σε αυτή τη τιμή μην έχετε ενδοιασμούς.Είναι ακόμα και σαν δώρο τέλειο.

Ευχαριστώ τον t.s.

Δημοσ.

Παιδιά μπορείς να εκτυπώσεις και γράμματα σε κάποιες σελίδες; Ή ίσως αν έγραφες ενα κείμενο στον υπολογιστή και το έσωζες ως jpeg?Δεν ξέρω τι ποιότητα θα έχει όμως...

Κάτω από μερικές φωτογραφίες υπάρχει χώρος για λεζάντα. Στο χώρο των φωτογραφιών τοποθετείς μόνο αρχεία εικόνας,αν θέλεις να σώσεις κείμενο σαν εικόνα και να το δοκιμάσεις,οκ. Εξάλλου υπάρχει προεπισκόπηση του άλμπουμ αλλά και ζουμάρισμα της κάθε φωτογραφίας για να πετύχεις τη σωστή τοποθέτηση. Οπότε θα βγάλεις άκρη.

Με πιο τρόπο γίνετε η αποστολή/παραλαβή ΕΛΤΑ απλό ταχυδρομείο ή συστημένο; ή με κάποια courier;

Σε μένα τουλάχιστον(επαρχία) έρχονται συστημένα και παραλαβή από τα ΕΛΤΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Και συνεχίζοντας να ενημερώσω για κάτι που ανακάλυψα μόλις. Αν κάνετε "Like" στη σελίδα του Huggler στο Facebook ,τότε αυτομάτως κερδίζετε ένα δωρεάν αλμπουμ με μαλακό εξώφυλλο. Απλώς θα πληρώσετε μόνο τα μεταφορικά.

Επειδή με παίδεψε λίγο, το tab που πρέπει να πατήσετε για να πάρετε την παραπάνω προσφορά, βρίσκεται στη σελίδα τους στο facebook κάτω από το tab "ακολουθεί" (δίπλα στο μήνυμα).

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω και εγω με τη σειρα μου τον dragontolis.

Βλεπω τωρα οτι σε καποιες σελιδες παιρνει κειμενακια. Ξερει κανενας αν εκτυπωνουν ελληνικους χαρακτηρες;

• Like 1
Δημοσ.

Και συνεχίζοντας να ενημερώσω για κάτι που ανακάλυψα μόλις. Αν κάνετε "Like" στη σελίδα του Huggler στο Facebook ,τότε αυτομάτως κερδίζετε ένα δωρεάν αλμπουμ με μαλακό εξώφυλλο. Απλώς θα πληρώσετε μόνο τα μεταφορικά.

Επειδή με παίδεψε λίγο, το tab που πρέπει να πατήσετε για να πάρετε την παραπάνω προσφορά, βρίσκεται στη σελίδα τους στο facebook κάτω από το tab "ακολουθεί" (δίπλα στο μήνυμα).

4 Hardcover

1 Soft..

Θα του στειλω μαιλ οταν τα κανω να δω αν γινονται combine σε 1 δεμα

Δημοσ.

4 Hardcover

1 Soft..

Θα του στειλω μαιλ οταν τα κανω να δω αν γινονται combine σε 1 δεμα

Δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα μαζί γιατί combine στα μεταφορικά δεν παίζει. Για το καθένα από αυτά θα πληρώσεις 3 λίρες,αν θυμάμαι καλά. Combine σε ένα δέμα κάνουν, αλλά όχι στο κόστος των μεταφορικών. Και είναι λογικό αφού από κάπου κάτι πρέπει να βγάλουν και αυτοί.

Και αν δε γίνομαι κουραστικός, να ενημερώσω ότι όσα e-mails και να δώσετε στην προσφορά του facebook, σε όλα θα σας έρθει voucher

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Έχω ρίξει την ανάλυση στις φωτό σε 1024 x 768 για να μικρύνω τον όγκο.

Σε σελίδες που βάσει μοτίβου έχουν μονή φωτογραφία (δηλαδή καλύπτει  όλη την σελίδα ) , μου βγάζει το σημάδι με το ερωτηματικό που υποδηλώνει ότι εδεχομένως να μην βγει καλή η εκτύπωση. 

Λίγο υπερβολικό δεν είναι;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...