Προς το περιεχόμενο

12 Hours Only ★ Personalised hardcover Photo Book 29*22cm £6.00 ★.   

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Έχω ρίξει την ανάλυση στις φωτό σε 1024 x 768 για να μικρύνω τον όγκο.

Σε σελίδες που βάσει μοτίβου έχουν μονή φωτογραφία (δηλαδή καλύπτει  όλη την σελίδα ) , μου βγάζει το σημάδι με το ερωτηματικό που υποδηλώνει ότι εδεχομένως να μην βγει καλή η εκτύπωση. 

Λίγο υπερβολικό δεν είναι;

Καθολου, για να τυπωθει καλα μια φωτογραφια πρεπει να ειναι στα 300 dpi (οσο περισσοτερο στο καλυτερο) οποτε το 1024x768 που δινεις βγαζει περιπου μια φωτογραφια 8.5cmx6.5cm. Αρα βαση αυτου για να τυπωσεις μια φωτογραφια σε 29x22 με καλη ποιοτητα στα 300dpi πρεπει η φωτογραφια σου να εχει αναλυση τουλαχιστον 3423x2598 pixels.

Επισης απο οτι ειδα στο fb λενε οτι το voucer ειναι μονο για 3 μηνες οποτε μην το καθυστερειτε πολυ.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η διάρκεια ισχύος των voucher είναι 12 μήνες , όπως αναφέρεται και στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας. (Αυτό ίσχυε τουλάχιστον μέχρι τώρα)

Δημοσ.

Η διάρκεια ισχύος των voucher είναι 12 μήνες , όπως αναφέρεται και στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας. (Αυτό ίσχυε τουλάχιστον μέχρι τώρα)

Εδω (link για facebook) εχουν απαντησει σε καποια που ρωτουσε για το ποσο ισχυει το κουπονι της και πηρε την εξης απαντηση απο την εταιρια

Huggler: Sorry for the confusion these vouchers are valid for 3 months as it's a a special offer at just £6. Normally all vouchers purchased on our site are valid for 12 months. Thanks

Δημοσ.

Παιδιά είχα και γω την εντύπωση ότι τα vouchers για τα άλμπουμ των 6 λιρών είχαν διάρκεια 12 μήνες. Τελικά έχουν 3 μήνες. Επικοινώνησα μαζί τους. Επίσης, όπως είδα στο αρχικό email της προσφοράς, το γράφει ότι είναι για 3 μήνες.

Δημοσ.

Απο την στιγμή που στο μειλ λεει 12 μήνες δεν γίνεται να σου πουνε τίποτα άλλο νομίζω. Δηλαδη αν δεν ρωτήσεις και πας μετά απο 6 μήνες τι θα σου πούνε; Αλλα λέει το μειλ αλλα ισχύουν;

Δημοσ.

Λοιπόν, νέα εξέλιξη. Αφού μου είπαν ότι τα vouchers είναι για τρεις μήνες, τους άρχισα τα παράπονα, ότι με εξαπάτησαν, είμαι και πελάτης κλπ, και μου είπαν ότι αποφάσισαν όλα τα vouchers να ισχύουν για 12 μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

Μα είναι προφανές ότι πρέπει να ισχύουν για 12 μήνες. Και εξηγούμαι. Εγώ πχ που δεν έλαβα το mail promo για την προσφορά δεν είδα πουθενά στην ιστοσελίδα τους ότι ισχύει για 3 μήνες πάρα μόνο 12μηνα έγραφαν. Ακόμα και στο mail που αναγράφεται ο κωδικός του voucher γράφει για 12. Ε δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου ή να υποθέσω κάτι άλλο. Παρόλα αυτά στείλτε τους email παραπόνων ώστε να είμαστε σίγουροι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...