Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση των Windows 8 σε ένα Asus VivoBook S200E-CT162H. Πρώτη ερώτηση είναι ποια ακριβώς έκδοση των Windows 8 έχει το netbook. Το αυτοκολλητάκι στην κάτω μεριά του γράφει μόνο Windows 8. Επίσης στις ιδιότητες του υπολογιστή αναφερόταν Windows 8  64bit και μετά την αναβάθμιση δείχνει Windows 8.1  64bit. Η δεύτερη ερώτηση είναι: αν θεωρήσω ότι η σωστή έκδοση για το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι απλά τα Windows 8 64bit Greek, πού μπορώ να βρω και να κατεβάσω το γνήσιο αρχείο? Μετά την καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού (σε καινούριο σκληρό δίσκο), θα ενεργοποιηθούν αυτόματα ή θα μπλέξω με διαδικασία ενεργοποίησης? Να σημειωθεί πως το netbook έχει αγοραστεί με προεγκατεστημένα τα Windows 8  64bit Greek, αλλά όπως είναι γνωστό ούτε κλειδί παρέχεται ούτε DVD των Windows.

Δημοσ.

Δε θέλω να κάνω ανάκτηση από το Recovery Partition, αν αυτό εννοείς, αλλά νέα, καθαρή  εκατάσταση των Windows από  DVD ή USB. Αυτά που μου λείπουν, περιγράφονται στο αρχικό μου ποστ (επιλογή της κατάλληλης έκδοσης των Windows, ώστε να συμφωνεί με την προεγκατεστημένη έκδοση - γνήσιο "απείραχτο" αρχείο αυτής της έκδοσης - τρόπος  ενεργοποίησης μετά την εγκατάσταση)

Δημοσ.

Δε θέλω να κάνω ανάκτηση από το Recovery Partition, αν αυτό εννοείς, αλλά νέα, καθαρή  εκατάσταση των Windows από  DVD ή USB. Αυτά που μου λείπουν, περιγράφονται στο αρχικό μου ποστ (επιλογή της κατάλληλης έκδοσης των Windows, ώστε να συμφωνεί με την προεγκατεστημένη έκδοση - γνήσιο "απείραχτο" αρχείο αυτής της έκδοσης - τρόπος  ενεργοποίησης μετά την εγκατάσταση)

Μα αν κάνεις ανάκτηση από το Recovery Partition, θα είναι πάλι όπως το πρωτοπήρες!!!Αλλιώς, αν υποθέσουμε ότι τα περνάς μόνος σου τα 8αρια, θα πρέπει μετά να περάσεις και κάποιους drivers κλπ.και πολύ πιθανόν να ταλαιπωρηθείς κάπως!!!!Και ναι, είναι απλά τα Windows 8 64bit Greek!!!Τώρα αν θέλεις να τα περάσεις εσύ, δε γνωρίζω ακριβώς...Ρίξε όμως μια ματιά στην Asus(στη σελίδα της)...Μπορεί κάτι να βρεις...!!

Δημοσ.

Το κακό με το Recovery Partition είναι ότι ναι μεν επανέρχεται στην εργοστασιακή κατάσταση αλλά με αρκετά προγράμματα της Asus, που θα προτιμούσα να μην υπάρχουν και ούτε να είμαι ανανγκασμένος να κάνω απεγκαταστάσεις σε φρεσκοπερασμένο λειτουργικό.

Έχω βρει μια "καθαρή" έκδοση Windows 8  64bit GR την οποία εγατέστησα κανονικά αλλά μετά την εγκατάσταση μου υπενθυμίζει πως το κλειδί που εντοπίστηκε (μάλλον εννοεί αυτό που βλέπει από το Bios, που αφορούσε τα προεγκατεστημένα 8άρια) δε λειτούργησε για να ενεργοποιηθούν και θα πρέπει να εισάγω είτε άλλο κλειδί είτε να αγοράσω ένα καινούριο, λες και αυτό που έχω είναι παράνομο! Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο από την Μικρομαλακή!

Με υπάλληλό τους, που μίλησα τηλεφωνικά, μου είπε πως έχω δίκιο που αγανακτώ για τη μη αυτόματη ενεργοποίηση των Windows, μετά την εγκατάστασή τους, αφού μάλιστα διαθέτω κλειδί ενσωματωμένο στο Bios, αλλά δυστυχώς αυτό σχετίζεται μόνο με την εργοστασιακή ΟΕΜ εκατάσταση των Windows (βλέπε Asus) και μου πρότεινε να απευθυνθώ στην Asus, η οποία και φέρει την ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εγώ ξέρω ότι με την αγορά του Netbook πλήρωσα και προεγκατεστημένα Windows για τα οποία δεν πήρα ούτε κλειδί ούτε DVD. Έτσι πως κατάντησε η όλη κατάσταση, είναι προτιμότερο να αγοράσεις μηχάνημα χωρίς προεγκατεστημένο λειτουργικό (γλιτώνοντας έτσι χρήματα) και στη συνέχεια να περάσεις ο ίδιος, όποιο λειτουργικό επιθυμείς.

Δημοσ.

Το κακό με το Recovery Partition είναι ότι ναι μεν επανέρχεται στην εργοστασιακή κατάσταση αλλά με αρκετά προγράμματα της Asus, που θα προτιμούσα να μην υπάρχουν και ούτε να είμαι ανανγκασμένος να κάνω απεγκαταστάσεις σε φρεσκοπερασμένο λειτουργικό.

Έχω βρει μια "καθαρή" έκδοση Windows 8  64bit GR την οποία εγατέστησα κανονικά αλλά μετά την εγκατάσταση μου υπενθυμίζει πως το κλειδί που εντοπίστηκε (μάλλον εννοεί αυτό που βλέπει από το Bios, που αφορούσε τα προεγκατεστημένα 8άρια) δε λειτούργησε για να ενεργοποιηθούν και θα πρέπει να εισάγω είτε άλλο κλειδί είτε να αγοράσω ένα καινούριο, λες και αυτό που έχω είναι παράνομο! Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο από την Μικρομαλακή!

Με υπάλληλό τους, που μίλησα τηλεφωνικά, μου είπε πως έχω δίκιο που αγανακτώ για τη μη αυτόματη ενεργοποίηση των Windows, μετά την εγκατάστασή τους, αφού μάλιστα διαθέτω κλειδί ενσωματωμένο στο Bios, αλλά δυστυχώς αυτό σχετίζεται μόνο με την εργοστασιακή ΟΕΜ εκατάσταση των Windows (βλέπε Asus) και μου πρότεινε να απευθυνθώ στην Asus, η οποία και φέρει την ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εγώ ξέρω ότι με την αγορά του Netbook πλήρωσα και προεγκατεστημένα Windows για τα οποία δεν πήρα ούτε κλειδί ούτε DVD. Έτσι πως κατάντησε η όλη κατάσταση, είναι προτιμότερο να αγοράσεις μηχάνημα χωρίς προεγκατεστημένο λειτουργικό (γλιτώνοντας έτσι χρήματα) και στη συνέχεια να περάσεις ο ίδιος, όποιο λειτουργικό επιθυμείς.

Δε ξερω τι εκανες και αν καταφερες αυτο που θελεις,αλλα αν δε το καταφερες,θα σου ελεγα να κανεις ρεκοβερι παρτισιον και απλως μετα να βγαλεις οποια προγραμματα της Asus δε θελεις!!!!Εγω,αυτο ειχα κανει παλαιοτερα...!!! ;)

Δημοσ.

Προς το παρόν δεν έκανα τίποτε. Θα επικοινωνήσω με Asus και ανάλογα με το τι θα μου πουν, βλέπω και κάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...