Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έριξα κάτω το λαπτοπ και από τότε δεν μου ανοίγει κανένα πρόγραμμα. ανοίγει ο υπολογιστής  αλλά δεν μου ανοίγει κανένα απόλυτος πρόγραμμα και αργεί παρά πολύ μα πάρα  πολύ, πχ κάτω στην γραμμή εργασιών που φαίνεται το σήμα από το ασύρματο δίκτυο αργεί και κάνει κυκλακια ενώ πριν με το που άνοιγε το φόρτωνε σχεδόν αμέσως

Δημοσ.

Ο σκληρός μάλλον σε αφήνει χρόνους ... Κατέβασε κάνα πρόγραμμα όπως το HD Tune και δες σε τι κατάσταση είναι...

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει HardDisk Sentinel dos το οποίο μπουτάρει τον δίσκο(κάτι σαν memtest) χωρίς να χρειάζεται να τρέχει το λειτουργικό.

το κατεβάζεις/το καίς(usb bootable/cd/dvd) και τσεκάρει τον δίσκο.

υ.γ

μπορείς να τον αφαιρέσεις και  να τον δοκιμάσεις σε άλλο υπολογιστή αλλά σαν 2ο όχι σαν κύριο δίσκο.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια επειδη ειμαι ασχετος και δεν ξερω απο αυτα, θελω να μαθω αν ταιριαζει ο σκληρος απο εναν hp compaq 615 σε εναν dell inspiron?????   για κυριο δισκο μιλαμε 

Δημοσ.

οκ το έκανα άλλα τώρα έχω άλλο πρόβλημα, πήγα το λαπτοπ για αλλαγή σκληρού σε τεχνικό  και μετά το φορματ δεν φορτίζει η μπαταρία.   έχει τίποτα ρυθμίσεις που ξέχασε να κάνει ο τεχνικός? και αν ναι μπορώ εγώ?

πήγα το λαπτοπ για αλλαγή σκληρού σε τεχνικό  και μετά το φορματ δεν φορτίζει η μπαταρία.   έχει τίποτα ρυθμίσεις που ξέχασε να κάνει ο τεχνικός? και αν ναι μπορώ εγώ?

Δημοσ.

Οτι Format και να σου εκανε ο τεχνικος δεν μπορει να κανει για να μην φορτιζει η μπαταρια...Εισαι σιγουρος οτι πριν το πας για Format φορτιζε;

• Like 1
Δημοσ.

ναι 100 τοις 100. τώρα με το που το βάζω στην πρίζα δείχνει οτι φορτίζει (ανεβοκατεβαίνει η μπαταρία) και μετά από λίγο δείχνει οτι είναι στην πρίζα αλλά η μπαταρία δεν ανεβοκατεβαίνει. η μπαταρία φταίει ? έτσι απότομα χάλασε? 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι "ετσι αποτομα" μια πτωση κατω. Καποιος μου ειχε πει οτι μπορει να μην αναγνωριζει την μπαταρια. Δοκιμασε το παρακατω.

(http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19499434.aspx)

Please try the following steps :

• 1. Power off the computer.
  • 2. Remove the ac adapter and battery. Hold the power button down for about 10-15 seconds.
  • 3. Connect the ac adapter and power up the computer. Allow the system to boot to the desktop.
  • 4. Power off the computer. Once the computer is completely off, connect the battery and power up the computer again.   The battery should be recognized by the system now.               
Δημοσ.

το έκανα  και το λαποτπ ειναι dell όπως λένε τα βήματα άλλα πάλι τα ίδια. δείχνει οτι είναι στην πρίζα άλλα πάλι τα ίδια δεν φορτίζει το λαμπάκι ανάβει κανονικά άλλα η μπαταρία τπτ. μήπως πρέπει να ψάξω για μπαταρία? οι καινούριες  ομως ειναι  ακριβες.

Δημοσ.
Αν στο DELL που έχεις το βύσμα του τροφοδοτικού είναι με μια μικρή ακίδα στη μέση τότε το πρόβλημά σου είναι εκεί, μη ψάχνεις αλλού.

Η DELL έχει βγάλει τροφοδοτικά τεχνολογίας smart τα οποία δεν είναι συμβατά με τα υπόλοιπα.

Όταν το laptop δεν βλέπει το smart pin σταματάει την φόρτιση της μπαταρίας.

Οπότε απο τη στιγμή που έπεσε το laptop με το βύσμα κουμπωμένο 2 πράγματα συμβαίνουν.

1)Χάλασε εσωτερικά το βύσμα και κόπηκε το καλωδιάκι του smart pin (το πιό σύνηθες)

2)Χάλασε εσωτερικά το βύσμα από τη μεριά της μητρικής και δεν βλέπει το smart pin (σπάνιο)

Αν μπεις στο BIOS στην κατηρία BATTERY σου λέει αν βλέπει το τροφοδοτικό σαν smart ή όχι.

Όλες οι βλάβες πάντως είναι επισκευάσιμες.

(Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Τροφοδοτικό = Η συσκευή που παρέχει την ζητούμενη τροφοδοσία. Φορτιστής= Το κύκλωμα που ΑΦΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΘΕΙ φορτίζει κάποιο στοιχείο μπαταρίας.)

Φιλικά

Δημήτρης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...