Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γνωρίζει κάποιος κατάστημα/επιχείρηση για εκτύπωση Α2 σχεδίου; Περιοχές που βολεύουν είναι κέντρο κ νότια. Για Αθήνα.

Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επίσης αν θες Νότια προάστια, πήγαινε Αργυρούπολη δίπλα στην Πολεοδομία έχει τρία τέσσερα. Νέα Σμύρνη στο τέλος της Ομήρου δεξιά, Καλλιθέα, Θησέως στο στενό δεξιά πριν την Πολεοδομία/ Νομαρχία, στο ρεύμα προς παραλία. Αν θες καλή ποιότητα, πχ φωτογραφία, πες το για να σου πω λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Κοίτα θέλω Α2 μέγεθος, οπότε μιλάμε για plotter κατάσταση. Α3 φωτοτυπάδικο βρίσκω σχεδόν σε κάθε περιοχή.

Για πρότυπο CAM που θέλω το συγκεκριμένο μου κάνει και ασπρόμαυρο. Θέμα διαστάσεων και αποστάσεων είναι στην παρούσα φάση.  

/sc

Δημοσ.

Κοίτα θέλω Α2 μέγεθος, οπότε μιλάμε για plotter κατάσταση. Α3 φωτοτυπάδικο βρίσκω σχεδόν σε κάθε περιοχή.

Για πρότυπο CAM που θέλω το συγκεκριμένο μου κάνει και ασπρόμαυρο. Θέμα διαστάσεων και αποστάσεων είναι στην παρούσα φάση.  

/sc

Όλα αυτά που έγραψα έχουν plotters. Άμα ήθελες κάτι παραπάνω από απλο χαρτί, θα έμπαινα σε λεπτομέρεις.

Δημοσ.

Για την ιστορία η λύση βρέθηκε στο Φωτοτυπικό Kέντρο Π. Φαλήρου με 80λ το κομμάτι. ;)

Οι υπόλοιποι που ρώτησα ζητούσαν εώς 35 ! ευρώ για ασπρόμαυρη Α2 εκτύπωση σχεδίου σε απλό χαρτί.

Κάποιοι επιχειρηματίες ακόμα να μάθουν.

Για όποιον άλλον το χρειαστεί βρίσκεται Αγίου Αλεξάνδρου 74 με τηλ. 2111829919

link: http://www.vrisko.gr/advdetails/3a0i_3dab5bk55a53_51dbb47gc37i5h

/sc

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...