billspeed Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα παιδιά!Εδώ και καιρό είχα ακούσει περί jailbreak αλλά δεν μου είχε δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι σήμερα που είδα ένα όπου ήταν jailbreak.Η ένταση του ήχου είναι 200%,δωρεάν όλες οι εφαρμογές,η ταχύτητα αυξάνεται κατά πολύ κ.α που δεν είδα.Θέλω την γνώμη σας.Αξίζει να το κάνω jailbreak?Αν το κάνω χάνω κάτι?Σε πιθανή βλάβη ισχύει η εγγύηση?
mskgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ισχυρή η εγγύηση κοιτα εχεις καινούργιο κινητο κακιά η ώρα χαλάσει στο jailbreak τι κανεις ?ασε να ληξη η εγγύηση και μετα καντο αν θέλεις
parasaser Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ισχυρή η εγγύηση κοιτα εχεις καινούργιο κινητο κακιά η ώρα χαλάσει στο jailbreak τι κανεις ?ασε να ληξη η εγγύηση και μετα καντο αν θέλεις βασικά αυτό δεν ισχύει 1
billspeed Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ένας γνωστός μου πήγε να το κάνει jailbreak αλλά δεν του βρήκε το πήγε για επισκευή και του ήρθε δωρεάν.Εκτός από το θέμα της εγγύησης αν το κάνω jb τι άλλο χάνω?Τα πλεονεκτήματα του jb είναι πολλά από ότι ξέρω.Τι λέτε?
iMarilina Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μη λέτε άσχετα πράγματα στον κόσμο παρακαλώ. Το jailbreak δεν χαλάει τη συσκευή, η εγγύηση ισχύει (και βάσει νόμου), και έτσι κι αλλιώς αν χρειάζεται σέρβις το κάνεις ένα ρηστορ και επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πριν το δώσεις. Φίλε μου κατ'αρχάς το ότι θα γίνει πιο γρήγορο και ο ήχος περισσότερος κλπ είναι μούφες. Απλά σου φαίνεται. Καμία σχέση δεν έχει το jailbreak με τέτοια και στο λέω ως άτομο που ασχολείται 4 χρόνια με τζειλμπρεικ και έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα tweaks που υπάρχουν σε συσκευές από 2G μέχρι 5άρι. Το jailbreak έχει πολλά πλεονεκτήματα γιατί στην ουσία ανοίγει το λογισμικό και σου επιτρέπει να κάνεις παραμετροποιήσεις (να χρησιμοποιήσεις gestures, να αλλάξεις themes εικονιδίων, χρωμάτων, fonts κλπ) και πάρα πολλά άλλα. Απο κει και πέρα, δεν παθαίνει απολύτως τίποτα η συσκευή, το βασικό είναι οτι ΠΟΤΕ δεν κάνεις ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ όταν έχεις τζειλμπρεικ γιατί θα κολλήσει το κινητό αφενός και μετά χάνεις και το τζειλμπρεικ, κάνεις ΜΟΝΟ ρηστορ αν δεν το θες πια, και επίσης πρέπει να προσέχεις συμβατότητα του τί περνάς από tweaks, γιατί κάποια ή δεν κάνουν, ή δεν έχουν αναβαθμιστεί για την τρέχουσα έκδοση iOS κλπ κλπ. Αλλά αν διαβάσεις λίγο και κάνεις τη διαδικασία (που είναι πολύ εύκολη), μετά αρχισε και διάβαζε λίγο λίγο τί κάνουν τα κάθε tweaks, δοκίμασε μερικά πράγματα, δες τί σου ταιριάζει και τί όχι, και προχωρα σιγά και σταθερά (εγώ αυτό έκανα από τότε που άρχισα να ασχολούμαι, το ψαξα, διάβασα, δοκιμασα κλπ). Οτι θες από βοήθεια εδώ είμαι μπορείς να ρωτήσεις άφοβα. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Με υστερογραφο σε ολα τα παραπανω, πως η πετυχημενη συνταγη ασφαλειας που σου προσφερει η Apple με το whitelisting, παει περιπατο και πως τρεχεις τα παντα με root. Τα βαζεις ολα σε ζυγαρια και αποφασιζεις. Το μονο που δεν μπορεις να συζητησεις εδω ειναι οι "δωρεαν" εφαρμογες που αναφερεις, καθως ο σωστος ορος ειναι "παρανομες". 4
billspeed Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά κάπου είδα ότι αν κάνεις jb υπάρχει περίπτωση να χάνεις κλήσεις,να κολλάει μερικές φορές,να πέσει η αυτονομία καθώς και ότι το κινητό είναι ευάλωτο σε κινδύνους.Ισχύει?Αν το μόνο μειονέκτημα του jb είναι να μην μπορείς να κάνεις update στο λογισμικό τότε πιστεύω αξίζει.Είναι μόνο αυτό όμως?
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά κάπου είδα ότι αν κάνεις jb υπάρχει περίπτωση να χάνεις κλήσεις,να κολλάει μερικές φορές,να πέσει η αυτονομία καθώς και ότι το κινητό είναι ευάλωτο σε κινδύνους.Ισχύει?Διαβασες αυτα που ειπαμε εγω και η iMarilina δυο ποστ πιο πριν? Υπαρχει λογος να τα ξαναπουμε? Αν το μόνο μειονέκτημα του jb είναι να μην μπορείς να κάνεις update στο λογισμικό τότε πιστεύω αξίζει.Είναι μόνο αυτό όμως?Goto προηγουμενη απαντηση. Και διαβασε την με προσοχη, μια και -για παραδειγμα- κανεις δεν ειπε πως δεν μπορεις να κανεις update. Update γινεται, απλα θελει 2-3 βηματα παραπανω. No offence, αλλα εκ πρωτης οψεως και με αυτο το μικρο δειγμα, προτεινω ειτε να μην κανεις jailbreak, ειτε να αφιερωσεις λιγο χρονο για να ενημερωθεις επι του θεματος πριν προχωρησεις σε jailbreak. Δεν ειναι νευροχειρουργικη, αλλα λιγο χρονο ερευνας τον θελει για να ξερεις τι σου γινεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα