johnrock1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα! Παραγγειλα ενα κινητο απο το skroutz και σημεραα το πρωι ηρθε το πακετο αλλα δεν ημουν σπιτι οποτε με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν πως δεν μπορω να το παραλαβω απο καποιο καταστημα της μεταφορικης εταιριας που το εστειλε (δεν ξερω ποια) αλλα μονο στο σπιτι μου... Αυτο πρωτη φορα μου συμβαινει συνηθως μπορω να παω στο κοντινοτερο καταστημα και να παραλαβω το πακτεο μου. Σας εχει τυχει ποτε η εγω ειμαι παραξενος?
parasaser Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 πάρε ξανά τηλέφωνο όταν θα είναι διαφορετικός υπάλληλος, διαφορετικά κάποιος όρος της σύμβασης θα τους το απαγορεύει (ανάμεσα σε κούριερ και κατάστημα αγοράς)
johnrock1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 πάρε ξανά τηλέφωνο όταν θα είναι διαφορετικός υπάλληλος, διαφορετικά κάποιος όρος της σύμβασης θα τους το απαγορεύει (ανάμεσα σε κούριερ και κατάστημα αγοράς) Πηρα τηλεφωνο στο καταστημα που παραγγειλα το κινητο και μου εδωσαν το τηλεφωνο της εταιριας μεταφορικων. Πηρα τηλ αλλα δεν το σηκωνουνε, εψαξα το νουμερο στο internet και ειδα πως ειναι των scor courier μια εταιρια που δεν ειχα ξανακουσει...ειναι καλη?
arc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Στην αγορά εχουν εμφανιστεί εταιρείες τύπου rayanair όπου ασχολούνται με το μεταφορικό έργο χωρίς πολυτέλειες,γραφεία,τηλέφωνα, κλπ. Ειδικά αν εισαι σε μικρή πόλη, τοτε η δουλειά μπορεί να γίνεται από το διαμέρισμα/γκαράζ/αποθήκη κάποιου υπαλλήλου. Δεν είσαι τρελός, συμβαίνει. Απλώς προσπάθησε να κλείσεις ραντεβου ακόμα κι αν εισαι σε αλλη σταθερή διεύθυνση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα