tehAllantin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 βαριεμαι να διαβασω ολες τις σελιδες, μια ερώτηση μόνο. Το πιάτο που εσύ κράζεις ΕΣΥ το διάλεξες, έτσι;; 1
zynif Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεί το πιάτο που διάλεξε να του φαίνονταν πιο νορμαλ σε σχέση με τα υπόλοιπα που είχε ο κατάλογος 2
evabb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 και να ηταν δεν βγαινεις να κλαις στα φορουμ 1
Anorymous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 και να ηταν δεν βγαινεις να κλαις στα φορουμ Κουβεντα κανουμε νομιζω... Μπορεί το πιάτο που διάλεξε να του φαίνονταν πιο νορμαλ σε σχέση με τα υπόλοιπα που είχε ο κατάλογος Ασε μια φορα πηγα σε γκουρμε εστιατοριο και δεν ειχε φαρφαλες χαχα 2
fatals Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 και να ηταν δεν βγαινεις να κλαις στα φορουμ Άμα ήταν έτσι, τα φόρουμ δε θα υπήρχαν. 2
aris1986 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 κοιτα ουτε κι εγω τρελαινομαι για κυβισμο αλλα δεν ειμαι και τυφλη να μην δω τον πονο που βγαζει η γκουερνικα. απλα το να λεει καποιος πω πω τι μαλακια ειναι τουτη παει πολυ. Guernica en español (Γκερνίκα) La guerra , λα γκέρα (o πόλεμος), οχι γκουέρα La guitara, λα γκιτάρα (η κιθάρα) , οχι γκουϊτάρα Αλλά la lengüeta λα λενγουέτα (γλωσσίτσα, ψάρι) el pingüino (ο πιγκουίνος)
evabb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Guernica en español (Γκερνίκα) La guerra , λα γκέρα (o πόλεμος), οχι γκουέρα La guitara, λα γκιτάρα (η κιθάρα) , οχι γκουϊτάρα Αλλά la lengüeta λα λενγουέτα (γλωσσίτσα, ψάρι) el pingüino (ο πιγκουίνος) ναι οκ δεν μιλαω ισπανικα. θα το εχω υποψην στο μελλον
zynif Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Άμα ήταν έτσι, τα φόρουμ δε θα υπήρχαν. 3
bluesattack Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Α ναι να τονίσω και αυτο. Οταν ο Πικάσο έφτιαχνε τη Γκουέρνικα, ήταν ήδη γνωστός. Φαντάσου εσύ τώρα, να έφτιαχνες τη Γκουέρνικα, ή κάτι παρόμοιο, μοντέρνο, κάτι που δεν είχε ξαναβγει. Πες οτι δεν υπήρχε καν Πικάσο, δεν υπήρχε κυβισμός. Έφτιαχνες εσυ η άγνωστη κάτι...θα ασχολιόταν κανεις? Χλωμό. Το κάθε έργο φερει και την υπογραφή του καλλιτέχνη. Mε λιγα λογια ο πελατης (αντε το κοινο ) αγοραζει την υπογραφη Αλλα ενταξει , υπαρχουν και χειροτερα και για οσους δεν ειχαν την τυχη να το δουν live, μπορουν να το κατεβασουν/αγορασουν
mathsrule Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 βαριεμαι να διαβασω ολες τις σελιδες, μια ερώτηση μόνο. Το πιάτο που εσύ κράζεις ΕΣΥ το διάλεξες, έτσι;; Ύστερα από παρότρυνση γνωστών με δήθεν ευαίσθητο ουρανίσκο, ναι. η απλα γκρινιαζει σαν νιανιαρο Με το ίδιο σκεπτικό που γκρινιάζουν όλοι σαν νιάνιαρα στον τόπικ του κινηματογράφου όταν δεν τους αρέσει μια ταινία. Κοίτα να δεις που πίστευα ότι τα φόρουμ ήταν για συζητήσεις. Ή όντως το πιάτο ήταν μαμακιούλα. Όντως ήταν. Και για όσους δεν με πιστεύουν ας βάλουν χυμό φράουλα και πορτοκάλι σε μια μερίδα με μακαρόνια και αρνί.
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ειμαι ασχετος με την τεχνη, αλλα καταλαβαινω οτι αυτο του Cage εχει καποια αξια, και δεν ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει κανεις. Ύστερα από παρότρυνση γνωστών με δήθεν ευαίσθητο ουρανίσκο, ναι. Με το ίδιο σκεπτικό που γκρινιάζουν όλοι σαν νιάνιαρα στον τόπικ του κινηματογράφου όταν δεν τους αρέσει μια ταινία. Κοίτα να δεις που πίστευα ότι τα φόρουμ ήταν για συζητήσεις. Όντως ήταν. Και για όσους δεν με πιστεύουν ας βάλουν χυμό φράουλα και πορτοκάλι σε μια μερίδα με μακαρόνια και αρνί. Ειλικρινα, επελεξες ενα πιατο που ουτε στα χαρτια δεν δουλευει, και δεν φταις εσυ, και οι φιλοι σου που πανε σε κωλομαγαζα, αλλα σου φταιει η γαστρονομια και τα εστιατορια που ειναι κλεισμενα για μηνες in advance. Οκ, makes sense. 2
mathsrule Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ειλικρινα, επελεξες ενα πιατο που ουτε στα χαρτια δεν δουλευει, και δεν φταις εσυ, και οι φιλοι σου που πανε σε κωλομαγαζα, αλλα σου φταιει η γαστρονομια και τα εστιατορια που ειναι κλεισμενα για μηνες in advance. Οκ, makes sense. Μιας και ήταν η πρώτη φορά που έτρωγα άγνωστους για τον ουρανίσκο μου συνδυασμούς, θεώρησα πιο σωστό να με κατευθύνουν άτομα που τρώνε σε τέτοια εστιατόρια χρόνια. Οπότε όταν ο "γνώστης" μου λέει να φάω ένα πιάτο που απεδείχθη μαλακία δεν μπορώ ούτε καν να φανταστώ πως θα ήταν τα υπόλοιπα γι' αυτό και άνοιξα αυτό το τόπικ. Ακόμα και η μπριζόλα στην Γαλλία ήταν καλύτερη από αυτό.
fatals Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μιας και ήταν η πρώτη φορά που έτρωγα άγνωστους για τον ουρανίσκο μου συνδυασμούς, θεώρησα πιο σωστό να με κατευθύνουν άτομα που τρώνε σε τέτοια εστιατόρια χρόνια. Οπότε όταν ο "γνώστης" μου λέει να φάω ένα πιάτο που απεδείχθη μαλακία δεν μπορώ ούτε καν να φανταστώ πως θα ήταν τα υπόλοιπα γι' αυτό και άνοιξα αυτό το τόπικ. Ακόμα και η μπριζόλα στην Γαλλία ήταν καλύτερη από αυτό. Μου θύμισες τα Hamburger που είχαμε πάρει στη Γαλλία, απ' το ξενοδοχείο που μέναμε, τα οποία ήταν ωμά. Δεν ξέραμε ότι οι Γάλλοι τα τρων έτσι. Πέταμα απευθείας. Ακόμα κλαίω τα 120€ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα