evabb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Παντως για μενα γκουρμε δεν σημαινει απαραιτητα πανακριβα εξωτικα υλικα και καποια ''υψηλη'' αισθητικη σερβιρισματος του αλλα γνωσεις για την επιλογη των υλικων το και για το δεσιμο αυτων.Και φυσικα γνωσεις για τις διαφορες τεχνικες μαγειρεματος εννοειται.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις σαν βαση οικειες γευσεις .Και φυσικα επιλογη των καταλληλων προμηθευτων που θα προσφερουν υψηλης ποιοτητας (φρεσκα)προιοντα.Γκουρμε μπορει να ειναι και η κουζινα της γιαγιας , οποιουδηποτε του αρεσει η μαγειρικη , και ας μην υπαρχει πολυμηνη αναμονη (Μπηκε και η ..ροκα στα σαλονια των Αθηνων και εγινε ξαφνικα ''γκουρμε'') Και μια που αναφερθηκε το φουαγκρα ,λιγο οφτοπικ βεβαια http://www.tovima.gr/world/article/?aid=455813&h1=true τι μαλακες θεε μου οι αμερικανοι, εχουν προβλημα με το foie gras κι οχι με τα γαμημενα μακ ντοναλτς; εχουν ιδεα σε τι ποσοτητα σερβιριζεται το foie gras; Μην τρώτε φουαγκρά ρε μη! απλά μη! γιατι; για φιλοζωικους λογους;
Silverage Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μάλλον γιατί στουμπώνουν τις πάπιες με τα χωνιά.
tehAllantin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γιατί "κακομεταχειρίζονται" τα καημένα τα ζώα;;; Στο τέλος ξερς τι τα κάνουν έ;;;; ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ! (είμαι τοσο γλυκό παιδί!!!)
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μάλλον γιατί στουμπώνουν τις πάπιες με τα χωνιά. Να υποθεσω πως ξερεις για το πως γινεται ακριβως, το ποσο συχνα, για το αν οι παπιες εχουν gag reflex και για το πως μεταχειριζονται τα κοτοπουλα που τρως... Γιατι τα ξερεις ολα αυτα καλα για να τα λες ετσι.
Anorymous Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γιατί "κακομεταχειρίζονται" τα καημένα τα ζώα;;; Στο τέλος ξερς τι τα κάνουν έ;;;; ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ! (είμαι τοσο γλυκό παιδί!!!) Υπαρχει και μια ηθικη, οκ δεν θα τρωμε μονο ριζες αλλα να σεβομαστε λιγο και τα ζωα εστω και αν καταληξουν στο πιατο μας στο τελος.
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ειναι αστειο να λες οτι το foie gras ειναι ανηθικο, ενω τρως κοτοπουλο που ειναι πραγματικα οτι πιο χαλια σε θεμα μεταχειρισης 1
Grey Warden Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εγώ είμαι συνειδητοποιημένος. Δεν θέλω να βασανίζονται τα ζώα γιατί μετά χαλάει η γεύση τους.
bnvdarklord Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ειναι αστειο να λες οτι το foie gras ειναι ανηθικο, ενω τρως κοτοπουλο που ειναι πραγματικα οτι πιο χαλια σε θεμα μεταχειρισης Με τα κοτοπουλα τι παιζει;
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Με τα κοτοπουλα τι παιζει; http://www.rspca.org.uk/allaboutanimals/farm/layinghens/keyissues http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1574267/Jamie-Oliver-campaigns-for-chicken-welfare.html
Anorymous Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ειναι αστειο να λες οτι το foie gras ειναι ανηθικο, ενω τρως κοτοπουλο που ειναι πραγματικα οτι πιο χαλια σε θεμα μεταχειρισης Δεν νομιζω να τσχυουν και πολυ αυτα για Ελλαδα οκ φυσικα κοτοπουλο απο μακντολαντς δεν τρωω και αν μαθω κατι για καποια ελληνικη εταιρεια θα φαει χ.
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Πιστευε οτι θες, δεν με ενδιαφερει. Εγω ξερω παντως απο πρωτο χερι για το πως φτιαχνεται το foie και τι συνθηκες πρεπει να υπαρχουν για να ειναι καλο, και δεν παπαρολογω απο ενα video που ειδα στο youtube και το παιζω ειδικος.
bluesattack Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δηλαδη εσυ ξερεις απο πρωτο χερι και ολοι οσοι πιεζουν για απαγορευση η οσοι το εχουν κανει ειναι μλκ ? Εσυ ξερεις απο πρωτο χερι εκει οπου εχεις/ειχες προσωπικη επαφη η υποθετεις η απλα σου το ειπες ο ταδε συναδελφος που του το εκμυστηρευτηκε ο αποτουδε συναδελφος που του το ειπε η κουνιαδα του ξαδελφου ενος τοπ σεφ.Εκει οπου ειχες προσωπικη γνωμη μπορει καλλιστα να μην χρησιμοποιειται ο βαναυσος τροπος για τα ζωα.Και το οτι αλλου ειναι υπερ και αλλου κατα εχει να κανει και με τις τοπικες οικονομιες , των χωρων που προφανως εχουν μια σεβαστη θεση στην Ε,Ε (η Γαλλια ας πουμε)
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ξερω πιο πολλα απο καποιον που ειδε ενα videaki στο youtube και διαβασε μιση παραγραφο απο ενα αρθρο και εβγαλε γνωμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα