bluesattack Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ναι αλλα δεν απαντησες.Ειναι μλκ οσοι φωναζουν ? Μηπως παρασυρθηκαν απο το youtube ?
bluesattack Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Σεβαστη η επαγγελματικη σου αποψη .Οι ενωσει;ς υπερασπισης των ζωων ειναι στην καλυτερη μλκες και οι υπολοιποι προφανως ψεκασμενοι που πιστευουν ενα βιντεακι η ενα δημοσιευμα.Επετρεψε μου να διαφωνω.
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Σεβαστη η επαγγελματικη σου αποψη .Οι ενωσει;ς υπερασπισης των ζωων ειναι στην καλυτερη μλκες και οι υπολοιποι προφανως ψεκασμενοι που πιστευουν ενα βιντεακι η ενα δημοσιευμα.Επετρεψε μου να διαφωνω. vs τα links που εβαλα πιο πριν για τα κοτοπουλα.
bluesattack Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αυτοι παντως φαινεται να την πατησαν http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63899361
Silverage Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλά ρε toufa, τώρα κάνεις αυτό που κατηγορείς τους άλλους. Εμείς έχουμε δει ένα βιντεάκι στο youtube και εσυ έχεις δει μια φορά κάπου πως γίνεται αυτό και έβγαλες συμπέρασμα για όλον το κόσμο.Πολύ αλαζόνεία.
Pintsie Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 γιατι; για φιλοζωικους λογους; ναι, για φιλοζωικούς λόγους. Για τους ίδιους λόγους που δεν χρησιμοποιώ γούνες ή δέρματα ή δεν τρώω κρέατα από φάρμες τύπου μιμίκος κτλ κτλ. Υπάρχει και μια ηθική. Όσο κρεατοφάγα ζώα και να είμαστε, το να τα βασανίζουμε ένα άλλο είδος για να το φάμε, μας κάνει απλά τέρατα. Πάντως, νομίζω, έχουμε ξεφύγει από το θέμα. 1
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλά ρε toufa, τώρα κάνεις αυτό που κατηγορείς τους άλλους. Εμείς έχουμε δει ένα βιντεάκι στο youtube και εσυ έχεις δει μια φορά κάπου πως γίνεται αυτό και έβγαλες συμπέρασμα για όλον το κόσμο.Πολύ αλαζόνεία. Bullshit_Meter.gif Καταλαβαινεις οτι μιλαμε για κανονες και εξαιρεσεις και στο foie η εξαιρεση ειναι η κακομεταχειρηση γιατι μιλαμε για ενα πολυ ευαισθητο προιον, και στο κοτοπουλο η εξαιρεση ειναι η καλη μεταχειριση?
capten- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το καλύτερο φουαγκρά το έχω φάει στην Αλσατία.Απλά εποποιία. Πάντως η ελληνική κουζίνα{σε γκουρμέτ επίπεδο} έχει εξαιρετικές προοπτικές σε υψηλές γαστρονομικές πτήσεις αλλά με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις είναι ακόμα σε βρεφονηπιακό στάδιο. Είμαι σίγουρος ότι θα εξελιχθεί πολύ περισσότερο στο μέλλον.Αλλωστε η γαστρονομία αποτελεί σημαντικό όπλο για την καλύτερη εξέλιξη του ποιοτικού τουρισμού. 2
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μάλλον δεν είδατε το βίντεο του Άντονι Μπουρντέν. Αλλά ξέχασα, τι ξέρει ο Μπουρντέν, τι ξέρουν οι άσχετοι οι αμερικανοί, εμείς οι ελληναράδες βγάλαμε το πόρισμα οτι οι πάπιες βασανίζονται επειδή το λέμε εμείς.Απ' οτι κατάλαβα εδώ μέσα μιλάμε για το φαγητό των εστιατορίων Μπιστρό. Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβει ο ελληνάρας οτι το φαϊ δεν είναι μόνο η ποσότητα που μας αδειάζουν στο πιάτο. Προφανώς τα συγκεκριμένα φαγητά είναι μαγειρεμένα με καλύτερης ποιότητας πρώτη ύλη απ' τον μέσο (χαμηλό) όρο των φαγάδικων. Και η μικρότερη ποσότητα είναι συνάρτηση της ακριβότερης πρώτης ύλης, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση όλα τα μπιστρό θα είχαν βάλει λουκέτο.Το αν αξίζουν ή συμφέρουν είναι άλλο ζήτημα. Για εμένα όχι, αλλά δεν θα τα χλευάσω γιατί ξέρω οτι τα υλικά εκεί μέσα δεν είναι οτι κι ότι, και οτι υπάρχει κόσμος που θέλει να φάει κάτι καλύτερο απ' τον μέσο όρο των σκουπιδαριών που σερβίρουν οι υπόλοιποι πλέον. 1
De@th L0rd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Tα μεταξωτά βρακιά είναι για επιδέξιους κ@λους Δηλ, όταν είσαι high class ένα πράγμα αλλάζουν τα επιθήλια και καταλαβαίνεις ένα πιάτο που είναι σκ@τά σε γεύση ως γευστικό; Το γκουρμέ στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο. Το ότι κάποιος φτιάχνει αυτά τα πιάτα, δε σημαίνει ότι είναι πετυχημένα. Κι εγώ είμαι λάτρης της γαλλικής και της πολίτικης κουζίνας. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως το αποτέλεσμα είναι απαράδεκτο ειδικά στην πολίτική που τη ξέρω καλύτερα, γιατί εκεί πιστεύουν όλοι ότι επειδή τα μπαχαρικά έχουν έντονη παρουσία, μπορούν να χρησιμοποιούν μάπα υλικά. Στη γαλλική είναι άπειρες φορές η περιπτώσεις που ούτε καν η σάλτσα δεν είναι δεμένη. Κοινώς ας αφήσουν οι έλληνες "επαγγελματίες" τα φολκλορ με τα γκουρμέ, γιατί ακόμη κ στα σουβλάκια αποτυγχάνουν οι περισσότεροι.Ε πως να το κάνουμε όταν δε ξέρεις να κάνεις ποδήλατο, δε πας κατευθείαν στη ducati. Αμάν πια... Σε μικρές ποσότητες και μόνο αν είναι σχεδόν καμμένο. Και δίπλα του να έχει ένα αυγουλάκι. Να πω πως εγώ το bacon το τρώω ένα βήμα πριν το καρβούνιασμα. Και να θρυματίζεται, αυτό είναι που μου αρέσει... Την t-bone όμως τη λατρεύω medium rare με το αιματάκι μέσα και σε ξύλινο "πιάτο" με το αυλάκι.
bluesattack Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μάλλον δεν είδατε το βίντεο του Άντονι Μπουρντέν. Αλλά ξέχασα, τι ξέρει ο Μπουρντέν, τι ξέρουν οι άσχετοι οι αμερικανοί, εμείς οι ελληναράδες βγάλαμε το πόρισμα οτι οι πάπιες βασανίζονται επειδή το λέμε εμείς. Βασικα αλλοι τα λενε, οποτε βιαστηκες να τα χωσεις στους Ελληναρες. Αλλα το κουρασαμε το θεμα.
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κάντε μια καλή και κάντε μια σούμα τι λέει το βίδεο για το φουαγκρά γιατί κι εγώ το έχω στο μυαλό μου ως σαπίλα και βασανισμό. Αγαπάμε θάνατο, μισούμε βασανιστήρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα