Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί διάλεξες αυτό το πιάτο? Όλα περίεργους συνδυασμούς είχαν? Αν διάλεγες κάτι πιο "νορμάλ" για τις δικές σου γεύσεις σίγουρα θα έφευγες με καλύτερες εντυπώσεις από το μαγαζί! :-)  Τα υπόλοιπα πιάτα επίσης δεν σου άρεσαν? Οι άλλοι της παρέας τη γνώμη είχαν για τα δικά τους?  

Το συγκεκριμένο το διάλεξα επειδή ήταν πιο κοντά στα γούστα μου (μακαρόνια-κρέας) αλλά και επειδή ήταν η "σπεσιαλιτέ" του μαγαζιού. Οι άλλοι φίλοι μου ήταν θαμώνες του μαγαζιού από καιρό και γενικά τρώνε τέτοια..... πράγματα, οπότε όπως μπορείς να φανταστείς εκείνοι με ώθησαν στο να το δοκιμάσω με τα γνωστά επιχειρήματα του στυλ "είσαι προκατειλημμένος" και "οι γεύσεις ταιριάζουν αλλά δεν το έχεις δοκιμάσει οπότε δεν ξέρεις".

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως ακόμα να καταλάβω πως συνδύασε αυτός ο σεφ τον χυμό φράουλα με το κρέας, τα μακαρόνια και το πορτοκάλι.......

Eχει ξαναγινει παρομοια συζητηση παντως...Και τι εκπληξη,ειχε και πορτοκαλι μεσα. :P

Δημοσ.

Αν θες να δοκιμάσεις γκουρμέ -ωραία- κουζίνα με ποσότητα, πήγαινε στο kuzina στο μοναστηράκι. Γύρω στα 100 χωρίς το κρασί, για 4-5 πιάτα. 

Οκ, τώρα πια θα ξέρω από που να μην περάσω ποτέ. :P

Eχει ξαναγινει παρομοια συζητηση παντως...Και τι εκπληξη,ειχε και πορτοκαλι μεσα. :P

Καλά, τί είναι το πορτοκάλι; Συστατικό μπαλαντέρ;

Δημοσ.

Καλά, τί είναι το πορτοκάλι; Συστατικό μπαλαντέρ;

Καλα αυτο δεν ειναι τιποτα.Αν θυμαμαι καλα το μενου της συζητησης ειχε και κρεας..με ατζουγιες γεμισμενο

Δημοσ.

χαχα! Πάντως, μακαρόνια με κρέας, φράουλα και πορτοκάλι δεν θα έτρωγα. απαπα

Αφού το έφαγα εγώ, θα υποβληθείτε όλοι σε αυτό το μαρτύριο!  :devil:

Καλα αυτο δεν ειναι τιποτα.Αν θυμαμαι καλα το μενου της συζητησης ειχε και κρεας..με ατζουγιες γεμισμενο

Μάλιστα..... Και το έφαγε αυτό άνθρωπος;

Δημοσ.

2 εικονες = χιλιαδες λεξεις  :-D

img_5414.jpg

hefferfood_1858009c.jpg

Χρειάζομαι το πιάτο από την δεύτερη εικόνα. Και να θέλεις να το γεμίσεις, δεν γεμίζει! :P

Δημοσ.

Χωρις να το παιζω ελιτιστης (δεν ειμαι), γκουρμε με 17€ πιατο ίσως ειναι δυσκολο να βρεθει/αξιολογηθει.

Το οτι κατι εχει αφρο φετας, φλεηκς παρμεζανας, ανασες πορτοκαλιου, οσμωση φραουλας και ζωμο πτεροδακτυλου δεν το κανει γκουρμε.

Επισης το θεμα εινα τοσο γενικο οσο...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ  ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...
50 ΕΥΡΩ . ΑΙΣΧΟΣ. ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ;;;;;

χωρις παρεξηγηση παντα...

Δεν ειμαι foodie αλλα δεν θα ανοιξω θεμα για την πρωτη φορα που πηγα στην οπερα (καλη παρασταση, κακη δεν εχει σημασια στο κατω κατω δεν κατεχω ουτε απο αυτα) για το αν η οπερα αξιζει.

• Like 3
Δημοσ.

χαχα! Πάντως, μακαρόνια με κρέας, φράουλα και πορτοκάλι δεν θα έτρωγα. απαπα

υπερβολες. τις προαλλες ετρωγα τονο με ροδακινα και ηταν μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα το gourmet φαγητο δεν ειναι για να χλαπακιάσεις απλα για την γευση, σαν δοκιμη δλδ σαν demo.

Απλα ειναι για αλλες τσεπες, για αλλες κοινωνικές ομαδες που εχουν την εξοδο σε τετοια restaurant ως "λέσχη" μιας συγκεκριμενης κάστας ανθρώπων.

Το πληρώνουν και το γουστάρουν δηλαδή.

Μπορεί μετα να απο 2 ώρες να τρώνε και κανα βρώμικο στη Μαβίλης...

• Like 1
Δημοσ.

Για μια στο τόσο έχει την φάση του. Καμιά γιορτή, καμιά ειδική περίσταση κ.λ.π. Έτσι κι αλλιώς δεν αντέχει και το πορτοφόλι.

Ε και ντάξει, όλο κοψίδι, κοψίδι το βαριέσαι. Βάλε και λίγο σος σταφίδας απο πάνω του μια φορά και μην την τρως, βαλτην στην άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...