mathsrule Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί διάλεξες αυτό το πιάτο? Όλα περίεργους συνδυασμούς είχαν? Αν διάλεγες κάτι πιο "νορμάλ" για τις δικές σου γεύσεις σίγουρα θα έφευγες με καλύτερες εντυπώσεις από το μαγαζί! Τα υπόλοιπα πιάτα επίσης δεν σου άρεσαν? Οι άλλοι της παρέας τη γνώμη είχαν για τα δικά τους? Το συγκεκριμένο το διάλεξα επειδή ήταν πιο κοντά στα γούστα μου (μακαρόνια-κρέας) αλλά και επειδή ήταν η "σπεσιαλιτέ" του μαγαζιού. Οι άλλοι φίλοι μου ήταν θαμώνες του μαγαζιού από καιρό και γενικά τρώνε τέτοια..... πράγματα, οπότε όπως μπορείς να φανταστείς εκείνοι με ώθησαν στο να το δοκιμάσω με τα γνωστά επιχειρήματα του στυλ "είσαι προκατειλημμένος" και "οι γεύσεις ταιριάζουν αλλά δεν το έχεις δοκιμάσει οπότε δεν ξέρεις".
bluesattack Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως ακόμα να καταλάβω πως συνδύασε αυτός ο σεφ τον χυμό φράουλα με το κρέας, τα μακαρόνια και το πορτοκάλι....... Eχει ξαναγινει παρομοια συζητηση παντως...Και τι εκπληξη,ειχε και πορτοκαλι μεσα.
mathsrule Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Αν θες να δοκιμάσεις γκουρμέ -ωραία- κουζίνα με ποσότητα, πήγαινε στο kuzina στο μοναστηράκι. Γύρω στα 100 χωρίς το κρασί, για 4-5 πιάτα. Οκ, τώρα πια θα ξέρω από που να μην περάσω ποτέ. Eχει ξαναγινει παρομοια συζητηση παντως...Και τι εκπληξη,ειχε και πορτοκαλι μεσα. Καλά, τί είναι το πορτοκάλι; Συστατικό μπαλαντέρ;
Pintsie Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 χαχα! Πάντως, μακαρόνια με κρέας, φράουλα και πορτοκάλι δεν θα έτρωγα. απαπα
bluesattack Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλά, τί είναι το πορτοκάλι; Συστατικό μπαλαντέρ; Καλα αυτο δεν ειναι τιποτα.Αν θυμαμαι καλα το μενου της συζητησης ειχε και κρεας..με ατζουγιες γεμισμενο
mathsrule Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 χαχα! Πάντως, μακαρόνια με κρέας, φράουλα και πορτοκάλι δεν θα έτρωγα. απαπα Αφού το έφαγα εγώ, θα υποβληθείτε όλοι σε αυτό το μαρτύριο! Καλα αυτο δεν ειναι τιποτα.Αν θυμαμαι καλα το μενου της συζητησης ειχε και κρεας..με ατζουγιες γεμισμενο Μάλιστα..... Και το έφαγε αυτό άνθρωπος;
mathsrule Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 2 εικονες = χιλιαδες λεξεις Χρειάζομαι το πιάτο από την δεύτερη εικόνα. Και να θέλεις να το γεμίσεις, δεν γεμίζει!
tsifotis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Χωρις να το παιζω ελιτιστης (δεν ειμαι), γκουρμε με 17€ πιατο ίσως ειναι δυσκολο να βρεθει/αξιολογηθει. Το οτι κατι εχει αφρο φετας, φλεηκς παρμεζανας, ανασες πορτοκαλιου, οσμωση φραουλας και ζωμο πτεροδακτυλου δεν το κανει γκουρμε. Επισης το θεμα εινα τοσο γενικο οσο... ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...50 ΕΥΡΩ . ΑΙΣΧΟΣ. ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ;;;;;χωρις παρεξηγηση παντα...Δεν ειμαι foodie αλλα δεν θα ανοιξω θεμα για την πρωτη φορα που πηγα στην οπερα (καλη παρασταση, κακη δεν εχει σημασια στο κατω κατω δεν κατεχω ουτε απο αυτα) για το αν η οπερα αξιζει. 3
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 χαχα! Πάντως, μακαρόνια με κρέας, φράουλα και πορτοκάλι δεν θα έτρωγα. απαπα υπερβολες. τις προαλλες ετρωγα τονο με ροδακινα και ηταν μια χαρα. 1
fatals Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Και γώ παπαρδέλες με φραγκοστάφυλο και ξύσμα από κάλο πιγκουίνου σερβιρισμένα σε μάρσιπο καγκουρό. 10
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ο καθε καραβλαχος τοσα ξερει τοσα λεει. 4
aris1986 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Βασικα το gourmet φαγητο δεν ειναι για να χλαπακιάσεις απλα για την γευση, σαν δοκιμη δλδ σαν demo. Απλα ειναι για αλλες τσεπες, για αλλες κοινωνικές ομαδες που εχουν την εξοδο σε τετοια restaurant ως "λέσχη" μιας συγκεκριμενης κάστας ανθρώπων. Το πληρώνουν και το γουστάρουν δηλαδή. Μπορεί μετα να απο 2 ώρες να τρώνε και κανα βρώμικο στη Μαβίλης... 1
Sellers Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Για μια στο τόσο έχει την φάση του. Καμιά γιορτή, καμιά ειδική περίσταση κ.λ.π. Έτσι κι αλλιώς δεν αντέχει και το πορτοφόλι. Ε και ντάξει, όλο κοψίδι, κοψίδι το βαριέσαι. Βάλε και λίγο σος σταφίδας απο πάνω του μια φορά και μην την τρως, βαλτην στην άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα