Toufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Τουφα πάντως επειδη δείχνεις να δοκιμάζεις τέτοια πιάτα, δοκίμασε το καπνιστο αυγο σαμπαγιον όχι με χαβιάρι (ειπαμε) αλλά με μπρικ και τα σπαράγγια. Σκέτο. Το παραπάνω πάντως πιάτο ειναι γκουρμέ και φθηνό :P απολυτα λογικο να δουλευει αυτο, ακομη και στο "χαρτι" Η τεχνικη της σαμπαγιον btw, δεν εχει καμια διαφορα με την τεχνικη του αυγολεμονου. 2
Gtr34 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δεν πας σε ένα γκουρμέ εστιατόριο για να χορτάσεις αλλά για να γευτεί ο ουρανίσκος σου πρωτόγνωρες γεύσεις και συνδυασμούς, είναι εμπειρία . 1
Toufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Τουφα λεβέντη μου, κρίνω αυτό που έφαγα με βάση το γούστο μου. (Μου δίνεις την άδεια να έχω προσωπικό γούστο; ) Έχω ξαναφάει χοιρινό με γλυκιά σάλτσα και πάλι δεν μου άρεσε. Από αυτές τις δύο εμπειρίες μου πιστεύω ότι το 99% των αντίστοιχων συνδυασμών δε θα μου αρέσει. Το θεωρείς παράλογο αυτό; Εξ' άλλου το φαγητό είναι υποκειμενικό και θέμα γούστου νομίζω, το ότι ένας γαμάτος σεφ έφτιαξε κάτι π.χ. δε σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλο τον κόσμο. Σκεφτείτε και το άλλο, στην Κίνα τρώνε κατσαρίδες και κάποιοι τις θεωρούν λιχουδιά, πρέπει να τις τρώμε κι εδώ και να γλύφουμε τα δάχτυλά μας επειδή το λένε οι Κινέζοι; Εγω λεω παλι οτι μαλλον εφαγες εσυ την σαλτσα φτιαγμενη λαθος και οτι δεν γινεται να μην σου αρεσει ο συνδιασμος γλυκο με χοιρινο. Εκτος αν εισαι ανωμαλος και δεν τρως μπεικον... 1
*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εγω λεω παλι οτι μαλλον εφαγες εσυ την σαλτσα φτιαγμενη λαθος και οτι δεν γινεται να μην σου αρεσει ο συνδιασμος γλυκο με χοιρινο. Εκτος αν εισαι ανωμαλος και δεν τρως μπεικον... Τρολάρεις έτσι; P 3
Cossutius. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Eντάξει βρε σεις γουστα ειναι αυτά. Παράδειγμα η κλασική Αμερικάνικη συνταγη της γαλοπουλας που τρώω που και που τα Χριστούγεννα. Με κράνμπερις σος,γέμιση και ζελατίνα, μήλο φούρνου συνοδευτικά. Νωρίτερα για ορεκτικό γαριδοσαλάτα. Γαμάτο χωρις να ειναι γκουρμέ. Η γαλοπουλα με την κρανμπερι απλά σπέρνει.
Toufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Τρολάρεις έτσι; P ketchup-burger, barbecue σαλτσα στο χοιρινο. BACON. Μαλλον δεν τρολλαρω 2
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Όλα είναι πιθανό να μην μας αρέσουν λόγω προσωπικού γούστου, συνήθειας, από φόβο να δοκιμάσουμε κάτι άλλο από αυτά που ξέρουμε, από προκατάληψη ότι δεν θα μας αρέσει πριν καν το δοκιμάσουμε (και στο τέλος επιμένουμε ότι δικαιωθήκαμε κιόλας ). Είναι άσχημο όμως να μηδενίζουμε τη δουλειά κάποιου και να λέμε ότι έφτιαξε μια μαλακία επειδή εμείς δεν το τρώμε. 1
Liverpool89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γκουρμε πιατα δεν θεωρουνται τα φασολια; Και τα σαλιγκαρια;;; Σε αλλες χωρες κανουν αμαν για τετοια πιατα και πληρωνουν 14+ ευρω για ενα πιατακι. Εμεις τα θεωρουμε του πεταματου.. Παντως για γκουρμε καταστασεις θα πηγαινα οπως το χω κανει μονο με γυναικα... Και για να εντυπωσιασω και γιατι θα υπαρχει αλλη ατμοσφαιρα. Οκ δεν θα το κανα καφε φορα αλλα μια στο τοσο με παιρνει νομιζω... Αν και ειμαι πιο απλοικος ανθρωπος.. Ακομα και σε λαδοκολλα να μου φερουν το φαγητο αν υπαρχει ωραιο κλιμα στο μαγαζι, σε εξυπηρετουν ευχαριστα και ευγενικα, με χαλαρη μουσικη σημασια δεν θα δωσω πως ηταν το πιατο εμφανισιακα ειδικα αν ηταν νοστιμα..
*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ketchup-burger, barbecue σαλτσα στο χοιρινο. BACON. Μαλλον δεν τρολλαρω Οκ..μπορεί και νά'μαι ανώμαλη γιατί τέτοιες σως δεν τις θέλω στο κρεατάκι μου ούτε στο μπιφτέκι στο burger. Πόσο μάλλον μια ακόμα πιο γλυκιά σάλτσα! No way. Όπως είπαμε και σ'άλλα posts, είναι θέμα του τί θέλει ο καθένας στον ουρανίσκο κ στην γλωσσίτσα του. Γούστα είναι αυτά.
Liverpool89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το βαλσαμικο, η κετσαπ, το μελι δεν ειναι υλικα που μπαινουν στα περισσοτερα πιατα και μας δινουν μια υπεροχη γευση.... Απλα παιζει ρολο η δοσολογια, μπορει το ιδιο πιατο αν ειναι μες στο μελι να το θεωρησεις αηδια, αλλα αν ο μαγειρας ξερει την δοσολογια να σε τρελανει και να μην το καταλαβεις καν... 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ελάχιστα offtopic, για να μη τα παραλέμε πια http://uploads8.wikipaintings.org/images/pablo-picasso/science-and-charity-1897.jpg
Pa0ki Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί τι είναι το bacon αμβροσία? Εγώ δεν τρώω ντομάτα και 9/10 που θα το ακούσουν με κοιτάν σαν εξωγήινο
*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 bacon δεν τρως? Σε μικρές ποσότητες και μόνο αν είναι σχεδόν καμμένο. Και δίπλα του να έχει ένα αυγουλάκι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα