Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν

Ψαχνομαι για μια silent gpu που να παίρνει 3 οθόνες και να ειναι καλύτερη της 5770.

Δεν με νοιάζει σε πιο μέρος της Ευρώπης βρίσκεται το μαγαζί.

Οποία προταςη θα χαρακτηριστεί εώς σωτήρια.

Thanks

Δημοσ.

Γιατί passive; Φτιάχνεις κάποιο τελείως αθόρυβο pc και την χρειάζεσαι;
Εγώ πχ έχω μια sapphire 7790 dual X και όταν δεν παίζω παιχνίδια κατεβάζω τα φαν με το TRIXX στο 0%, δουλεύουν ελάχιστα και δεν ακούγονται καθόλου.
Τώρα για passive βλέπω skroutz υπάρχει μια 7750 με x3 digital out(dvi,dp,hdmi) αλλά είναι παρόμοια με την 5770. Πες και budget για να σου προτείνουν κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Εγώ πχ έχω μια sapphire 7790 dual X και όταν δεν παίζω παιχνίδια κατεβάζω τα φαν με το TRIXX στο 0%, δουλεύουν ελάχιστα και δεν ακούγονται καθόλου.

Τώρα για passive βλέπω skroutz υπάρχει μια 7750 με x3 digital out(dvi,dp,hdmi) αλλά είναι παρόμοια με την 5770. Πες και budget για να σου προτείνουν κάτι καλύτερο.

Έχω ενα 600d που κανει θόρυβο. Έχω αλλάξει τα πάντα εκτός απο την γραφικών. Γενικά θελω όσο το δυνατόν λιγότερο θόρυβο γινεται αλλα θελω και τις 3 οθόνες επειδη ασχολούμαι με μουσική, φωτογραφία, trading, research και λοιπές ασχολίες που μου τρώνε την ενέργεια, noise excluded.

Budget δεν με νοιάζει αλλα με ενδιαφέρει να αντέχει 3χ1080p. Επίσης, μου εχει ξεμείνει μια arctic extreme 3.

Οποία προταςη δεκτή.

Thank you

Επίσης

Δεν αντέχω το idle της συγκεκριμένης κάρτας

http://lanoc.org/review/video-cards/6640-sapphire-hd-7790-dual-x?showall=&start=4

Thank you

Δημοσ.

Την συγκεκριμένη κάρτα δεν στην πρότεινα απλά είπα τι κάνω εγώ. Το noise at idle στο λινκ αν και μου φαίνεται πολύ τσιμπημένο, είναι με τους ανεμιστήρες στο 20%, όπως είναι στοκ δηλαδή.

Δημοσ.

αφου τελιωσε η κανατα του γαλλικού [ολη = 800μλ] θυμήθηκα οτι εχω και εγω αυτο το προγραμμα [καπου]. 

Το βρισκω, το κανω install, το παω στο μηδεν και βουαλα, ο θορυβος συνεχιζεται...

Τελικα, έχει χαλασει ο brand new, gigantic and silent ανεμιστηρας που ειχα βαλει στο 600T...

ας το κλειδωσει καποιος

thanks

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...