qsis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μιας και το έφερε η κουβέντα, με πήραν πριν λίγες μέρες από ένα νούμερο 390492109500. Το σήκωσα γιατί δεν φαινόταν καλά ο αριθμός στα σκοτάδια. Τέλος πάντων, ήταν μία κοπέλα με ξένικη προφορά, αλλά καλά ελληνικά, που μου είπε ότι τηλεφωνεί από Ελβετία για μία έρευνα πάνω στις συνήθειες των Ελλήνων στο ξύρισμα. Τελικά κατέληξε σε προωθητική ενέργεια ξυριστικών προϊόντων μίας εταιρίας που εδρεύει στο Λουγκάνο της Ελβετίας, απ' ότι είπε. Τι πιστεύετε ότι παίζει; Το τηλέφωνο αυτό όντως ανήκει στην Ελβετία ή μήπως χρησιμοποιούν κάποιο είδος proxy για να σε ψαρώσουν; Προωθητική ενέργεια και να παίρνει τηλέφωνο από Ελβετία λίγο κουλό μου φαίνεται. Πάντως η τηλεφωνήτρια ήταν αρκετά ευγενική αν εξαιρέσεις τη μούφα για την έρευνα. με έχουν πάρει στη δουλειά για αυτό τελικά τη γείωσα όταν της είπα ότι είναι μόδα να μην ξυρίζεται κανείς σήμερα
adminaros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 ...και εμένα μου τ@πρηξ@ν σημερα απο αυτο το νουμερο. δεν μιλάνε και σου τη σπάνε. "Να τους καεί το βίντεο" τους ...μπιπ..μπιπ... 1
DreadKnight Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Παιδιά μόλις με καλέσανε.. Χτύπησε το κιν 3 φορές και περιμένουν να τους πάρω Ευτυχώς γκουγκλαρα τον αριθμό και έπεσα στο θέμα! Σας ευχαριστώ και προσοχή!
maik42 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 με έχουν πάρει στη δουλειά για αυτό τελικά τη γείωσα όταν της είπα ότι είναι μόδα να μην ξυρίζεται κανείς σήμερα εισαι κακος. πρεπει να εισαι ευγενικος με τις γυναικες. οταν με περνουν (αφου τις αφησω να πουν τον προλογο τους) τις ρωταω τι χρωμα εσωρουχα φορανε και κατι τετοια παλαβα χωρις ομως να γινομαι εριστικος και προστυχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα