Dark-Shadow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να βρω τρόπο να αναβαθμίσω τους drivers τις κάρτας γραφικών του laptop μου (Toshiba L505 12Q) δίχως αποτέλεσμα. Έχω ψάξει στο google, έχω ρωτήσει στο support τις toshiba αλλα πάλι δεν έχω βρει άκρη. Όλο και κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Η τελευταία έκδοση που έχω μέσα τώρα είναι η 8.653. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αναβαθμίσω τους drivers? Η κάρτα που έχει το λαπτόπι ειναι η Radeon HD 4650. Ευχαριστώ.
WalkerSW Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Για toshba laptops όχι δεν υπάρχει .. Αναγκαστικα μένεις στο τελευταίο που έχει βγάλει η Toshiba στην σελίδα της.
SPANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι δεν δοκιμάζεις τους τελευταίους απο το site της amd
WalkerSW Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι δεν δοκιμάζεις τους τελευταίους απο το site της amd Σε Toshiba και Sony δεν μπαίνουν οι επίσημοι της amd.
Dark-Shadow Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 http://qinmaple.files.wordpress.com/2011/05/trickes-to-update-ati-display-driver-on-toshiba-sony-laptops.pdf Είχα βρεί αυτό, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο λειτουργεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα