Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..Ενδιαφερομαι να αγοράσω laptop με μεχρι 600 ευρω.Περα απο τα βασικα το θελω κυριως για gaming (Dota 2,LoL,assassins creed κτλπ).Εχω βρει αυτο μεχρι στιγμης * και το εχω τεσταρει,απο εναν φιλο,και μου εχει ψιλοαρεσει.Τι αποψη εχετε?Και επισης τι εχετε να προτεινεται εσεις (καποιο καλυτερο σ'αυτα τα λεφτα)??

Ευχαριστω προκαταβολικα!

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902814

Δημοσ.

Ειναι χαλια (απο αποψη καρτας γραφικων) αυτο που επελεξες στα χρηματα αυτα. 

Αν μπορεις να περασεις μονος σου λειτουργικο αυτο εχει την καλυτερη καρτα στα χρηματα του: 

ACER ASPIRE E1-570G-33214G50MNII 15.6'' INTEL CORE I3-3217 4GB 500GB NVIDIA GT740 2GB

αλλη καλη επιλογη: 

LENOVO ESSENTIAL G510 59-390416 15.6'' INTEL CORE I5-4200M 4GB 1TB+8GB SSD AMD HD8750M 2GB 

Δημοσ.

τωρα οτι λαπτοπ και αν παρεις. του χρονου μονο για gaiming δεν θα ειναι σε αυτα τα χρηματα.  οστοσο εχει βγει αυτο εδω http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-multimedia/Turbo-X-Blade-GT-i525-450.htm

που ειναι αρκετα καλο.  βεβαια ειναι turbo x με οτι μπορει να σημαινει αυτο.....

και τα acer παντως να ξερεις πως ειναι πολυ προβληματικα οσο αναφορα τις θερμοκρασιες..

kai to lenovo ειναι πολυ καλο που σου ειπαν πιο πανω, αν και σαν εταιρια ουτε αυτην την παω πολυ

Δημοσ.

Ειναι χαλια (απο αποψη καρτας γραφικων) αυτο που επελεξες στα χρηματα αυτα. 

Αν μπορεις να περασεις μονος σου λειτουργικο αυτο εχει την καλυτερη καρτα στα χρηματα του: 

ACER ASPIRE E1-570G-33214G50MNII 15.6'' INTEL CORE I3-3217 4GB 500GB NVIDIA GT740 2GB

αλλη καλη επιλογη: 

LENOVO ESSENTIAL G510 59-390416 15.6'' INTEL CORE I5-4200M 4GB 1TB+8GB SSD AMD HD8750M 2GB 

Ευχαριστω για την απαντηση.

Για το Acer που προτεινεις δε παιζει τοσο μεγαλο ρολο το οτι εχει i3 επεξεργαστη αντι για i5 που εχει ο αλλος?

Επισης,ποσο αξιοπιστα ειναι τα Lenovo?Γιατι βλεπω αρκετα καλες τιμες και καλα χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Για το Acer που προτεινεις δε παιζει τοσο μεγαλο ρολο το οτι εχει i3 επεξεργαστη αντι για i5 που εχει ο αλλος?

Επισης,ποσο αξιοπιστα ειναι τα Lenovo?Γιατι βλεπω αρκετα καλες τιμες και καλα χαρακτηριστικα.

Aρκετα πιο αξιοπιστη η Lenovo απ' την Acer. 

Ναι παιζει ρολο ο επεξεγαστης, το "κακο" ειναι οτι ειναι U, δηλαδη χαμηλα χρονισμενος. 

Αλλα η καρτα ειναι πολυ καλη για τα χρηματα αυτα.

Εγω θα επελεγα το LENOVO ESSENTIAL G500 59-390075 15.6'' INTEL CORE I7-3612QM 4GB 1TB+8GB SSD AMD HD8570 2GB FREE DOS αν θες να δωσεις αρκετη βαση και στον επεξεγαστη. 

Παντως αν μπορουσες να αγορασεις απο εξωτερικο θα χες περισσοτερες επιλογες

Δημοσ.

Να αγορασω απο εξωτερικο λιγο δυσκολο.Λειτουργικο παντως ,που ρωτησες πριν, μπορω να περασω μονος μου..

Τωρα μου βαζεις κ αλλο ερωτημα ομως: NVIDIA GeForce GT 740M  ή AMD Radeon HD 8570M ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...