Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Λοιπον το δικο μου το θεμα εχει ως εξης. Εργαζομουν σε ενα καταστημα λιανικης πωλησης σαν υπεθυνη για εναμιση χρονο ανασφαλιστη. Το αφεντικο μας ελεγε θα μας ασφαλισει αλλα πηγαινε απ τη μια αναβολη στην αλλη..ε κ περασε ο καιρος. Πριν μερικες μερες μπηκε το ικα για ελεγχο, βρηκε 2 υπαλληλους ανασφαλιστους κ διαφορες αλλες παραβασεις , τον εγραψε κ εφυγε. Εγω φυσικα ειπα απο ποτε εργαζομαι εκει. (μια κ η συμφωνια μας για να εργαστω εκει ηταν ενσημα απ την πρωτη μερα, την οποια δεν τηρησε). Φυσικα απολυθηκαμε κ τα 2 κοριτσια που δουλευαμε εκει με τη δικαιολογια οτι δε βγαινει το μαγαζι με υπαλληλους κ θα το δουλεψει μονος του. (καταστημα με καλλυντικα κ αρωματα,12ωρης λειτουργιας καθημερινα, πως θα το δουλεψει μονος του 2 μετρα γουμαρι, δεν ξερω) .Πηγα στον εποπτη να μου βγαλει τι δικαιουμαι μια που δεν πηρα ποτε ουτε δωρα, ουτε επιδοματα, ουτε κυριακες ουτε υπερωριες (κ μιλαμε ηταν πολλες οι βδομαδες που δουλευα μεχρι κ 60 ωρες). Αδεια πηρα 10 μερες στον εναμιση αυτο χρονο. Αυτος αναλογα κ με τη δουλεια του μαγαζιου μου δινε αλλοτε 150, αλλοτε 120 ,130 κ καποιες φορες κ 180(λιγες) τη βδομαδα. Ξερει καποιος να μου πει τι δικαιουμαι ή ποια πρεπει να ναι η επομενη μου κινηση? Ευχαριστω. Α..κ με τα ενσημα μου τι θα γινει? Κ κατι τελευταιο..η κλαδικη συμβαση στους εμπορουπαλληλους υπερισχυει της εθνικης?

Δημοσ.

οι πιθανοτητες να βρεις μια καποια ικανοποιητικη απαντηση σε φορουμ πληροφορικης (σε περιπτωση που δεν το προσεξες) ειναι λιγοτερες απο τα δεδουλευμενα που θα παρεις δουλευοντας αδηλωτη εστω κ εν αγνοια σου

• Like 2
Δημοσ.

Ναι πηγα επιθεωρηση , οριστηκε ραντεβου με μενα κ το πρωην αφεντικο μαζι να βγαλουμε τι δικαιουμαι, τι θα ζητησω κλπ. Το ραντεβου ειναι στις 13/3 αυτος ομως (τo boss) θελει να παμε αυριο να ξεμπερδευουμε λεει. Θα μας δεχτουν αυριο? Ειναι δυνατο?

Ναι μωρε ειπα να κανω μια προσπαθεια κ εδω γιατι ειδα ενα αναλογο θεμα.Αν ξερει κατι καποιος απανταει, αν οχι..καλη καρδια!!

Ημουνα απ τις αδήλωτες λοιπον

Δημοσ.

στην θεση σου θα πηγαινα σε λογιστη για να μου πει ακριβως ποσα δικαιουμαι

στην θεση σου επισης δεν θα εμπιστευομουν απολυτα την επιθεωρηση εργασιας ειδικα δε οταν το αφεντικο βιαζεται να πατε

Δημοσ.

το γραψιμο του στοιχησε απο 500 εως 10χιλ προστιμο!...

εκει που εστω και με ανασφαλιστους επαιρναν καποιοι χρηματα τωρα οι θεσεις θα μεινουν κενες.

τωρα για το ¨"φυσικα " που εγραψες ειναι γελοιο γιατι ηξερες οτι ελεγες θα ηταν λεφτα για αυτον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...