leonidas_fs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γεια χαρα, Εχω μια βάση mdb η οποία έχει μέσα κάποια πεδία. Θέλω μέσω asp να τραβάω κάποια συγκεκριμένα πεδία με κάποιο query. π.χ select * from lastname where firstname like 'kati' Πως μπορώ να ενώσω την asp με την access?
leonidas_fs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δυστηχώς asp classic! Αυτη η χαζομάρα δεν μου δουλεύει... <%set conn=Server.CreateObject("ADODB.Connection")conn.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0"conn.Open("C:\leo\MyDatabase.mdb")set rs = Server.CreateObject("ADODB.recordset")rs.Open "Select LastName, FirstName, Country FROM tbl_data", conn%> Μου βγάζει αυτό το error: Active Server Pages error 'ASP 0128' Missing File or Virtual attribute /customerlogin/..............asp, line 40 The Include file name must be specified using either the File or Virtual attribute.
nucleus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 conn.Open("C:\leo\MyDatabase.mdb") Πρέπει να βάλεις το mdb αρχείο κάπου που έχει πρόσβαση ο IIS (ή όποιος άλλος web server). Που έχεις βάλει την asp σελίδα σου κάτω από το inetpub φάκελο?Εκεί πρέπει να μπει και το mdb αρχείο
leonidas_fs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Λοιπόν το website είναι to insomnia.gr Η asp μαζί με την access έχουν μπεί σε εναν φάκελο του website. Ας πούμε οτι έχουν μπει στο insomnia.gr/customers. Μέσα στον φάκελο customers υπάρχει η asp και η mdb. Εχω αλλάξει τον κώδικα σε αυτόν, αλλα πάλι παίρνω το ίδιο μήνυμα λάθους...Πρέπει να πειράξω τίποτα στον IIS? Παραθέτω τον κώδικα: <%set conn=Server.CreateObject("ADODB.Connection")conn.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0"conn.Open("MyDatabase.mdb")set rs = Server.CreateObject("ADODB.recordset")rs.Open "Select LastName, FirstName, Country FROM tbl_data", conn%>
nucleus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Για δοκίμασε μια με conn.Open("~/customers/MyDatabase.mdb") αν όχι δοκίμασε με το full path πχ conn.Open("C:\Inetpub\insomnia\customers\MyDatabase.mdb") Δες και εδώ http://support.microsoft.com/kb/300382
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα