Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lol τρολλάρουν?

Πώς γίνεται να χάσεις την όρασή σου από τον δυνατό ήχο? xD

Απο τους κραδασμους, μπορει να κοπηκε κανενα οπτικο νευρο ειναι και μικρος, οκ ξερω ειναι τραβηγμενο αλλα μια υποθεση κανω.

Δημοσ.

Τα σπασμένα του κράτους;

Έλα τώρα βρε φίλε, που έχουμε κάνει τη κρίση καραμέλα... Άκου σπασμένα του κράτους...

Αν σιχάθηκε κάτι ο κόσμος κ στράφηκε σε άλλες εκδηλώσεις κ πόλεις κ οι πατρινοι μείναν με το καρναβάλι, στο χέρι, είναι η απύθμενη αισχροκερδια.

επειδη εχω μονμα παρε δωσε με την περιοχη.

σπασμενα του κρατους και δημου.ακομη και στην "ακριβη"αγγλια η φορολογια ειναι μικροτερη.κριση υπαρχει σε ολα τα αλλα εκτος απο αυτα τα 2.

δεν νομιζω οτι εχουν να χασουν κατι αυτοι.Κάθε χρονο εχουν 30χιλιαδες αιτησεις σε πληρωματα...καμμια σχεση με τα υπολοιπα.

Dude,απο το 2000,τα σπασμένα του κράτους βγάζουν.

Ήμουν φοιτητής 4 χρόνια και νταραβεριζόμουν με Πάτρα 2+2 χρόνια (πρίν/μετά) ελέω γνωστών,κοπέλας.Το ίδιο σκηνικό,ακόμα και τις εποχές που ήταν παχιές οι αγελάδες.

Τι να πρωτοθυμηθώ (απο τις χτυπητές περιπτώσεις);Τα personal μηνύματα, που έρχονταν στο κινητό σου απο supermarket της περιοχής "Μεγάλες προσφορές σε μαυροδάφνη,είδη καρναβαλιού κλπ κλπ",τις τιμές που άλλαζαν εν μια νυκτί ή το "σήκωμα" που μας κάνανε σε cafe-bar,επειδή απασχολούσαμε -άκουσον-άκουσον το τραπέζι πάνω απο μία ώρα (Ραδινού rulez);

πολλα χρονια πριν....

εγω σαν πελατης δεν εχω κατσει ποτε ΩΡΕΣ σε καφε σε καρναβαλι.1-2 ωρες ειναι ανεκτες αλλα να κατσεις 4ωρα με μια παραγγελια ειναι γυφτια ποσο μαλλον αν θελουν να το κανουν σε κεντρικο σημειο που ειναι περασμα(ραδινου-ρ.φεραιου-αγ.νικολαου).Μην τα χρεωνουμε ολα στα μαγαζια...

εγω πλεον ξερω μαγαζια σε αυτους τους δρομους(τους πιο ακριβους) με ξεφτιλισμενες τιμες(1ε εως 5ε ποτο,0.80ε-2ε καθιστο καφε,πιτσα 4ε) με ενοικια 5-12χιλ.για μενα αυτο κανει κακο και οχι καλο.γιατι προφανως  δεν βγαινουν με τετοιες τιμες.

Δημοσ.

Φέτος δεν κατάλαβες ότι έχουμε απόκριες. Πουθενά δεν είναι στολισμένα, ελάχιστα μασκέ πάρτι και σχεδόν κανένας ντυμένος έξω. Ακόμα και στην Πάτρα και Ξάνθη που έχω μιλήσει παρά τον αρκετό κόσμο που υπάρχει η όλη ατμόσφαιρα δεν έχει την αίγλη και τον πανικό που είχαν τα καρναβάλια πριν από 2-3 χρόνια.

Δημοσ.

^ισχυει 100%.

πια καρναβαλια τωρα.εαν θελουμε καρναβαλια ας παμε εξω απο την Βουλη.αφου ο κοσμος δεν εχει χρηματα.

Υπάρχει χρήμα ακόμα.

Επίσης και πέρυσι μια χαρά καρναβάλι έγινε (Ρέθυμνο...και Πάτρα-Ξάνθη από όσο έπαιξαν στην τηλεόραση)

Δημοσ.

υπαρχει περιοχη που να μην το κανει αυτο?π.χ. καλοκαιρι vs χειμωνα να εχουν διαφορετικες τιμες σε νησια,χωρια κτλ?

ή καρναβαλι που να μην κανει τα ιδια?προσπαθουν να βγαλουν τα σπασμενα τους με τις μαλακιες που κανει το κρατος.

ξερω οτι η πατρα τα τελευταια χρονια εχει εξωφρενικα γελοιες τιμες στα πιο κεντρικα σημεια!η χαρα του φοιτητη!μαγαζια με ενοικια 5-10χιλιαδων να προσφερουν προιοντα με cents !ουτε σε καφενεια δεν το συναντας αυτα!

Για να καταλάβεις τι εννοώ προκλητικά, δίνω δύο παραδείγματα.

- Γνωστό παραλιακό μαγαζί(το οποίο έκλεισε πριν μερικά χρόνια) τις μέρες του καρναβαλιού είχε είσοδο 25€.

- Ένα άλλο μαγαζί σε κεντρικό δρόμο, τις μέρες του καρναβαλιού σέρβιρε μόνο ένα είδος ποτού, με την πρόφαση ότι όλα τα άλλα έχουν τελειώσει. (Για να μην σχολιάσω ότι το ποτό τους ήταν πρακτικά χυμός με πάγο. Ομοιοπαθητικό πότο το λέγαμε ^_^ )

Δημοσ.

Υπάρχει χρήμα ακόμα.

Επίσης και πέρυσι μια χαρά καρναβάλι έγινε (Ρέθυμνο...και Πάτρα-Ξάνθη από όσο έπαιξαν στην τηλεόραση)

Επειδη ειμαι Ξανθιωτης,για τις αλλες πολεις δεν ξερω αλλα το περσινο καρναβαλι σε συγκριση με το τι γινοταν καποια χρονια πριν,δεν ειχε καμια σχεση.

Δημοσ.

Ημουν Πάτρα φοιτητής για 4χρονια. Καθε χρονο υπήρχε φθίνουσα πορεία στο καρναβάλι..2 χρόνια εχω να πάω(φέτος κ περσυ) αλλά θυμάμαι καλά την πιο αθλια έναρξη προ τριετίας!

Για τις αρπαχτές που κάνουν τι να πεις?παντού γινεται αυτο αλλά πλεον ο κοσμος ξύπνησε. Η μαλλον καλύτερα η κριση τον ξύπνησε.

Χτες πηγα Ξάνθη. Δυστυχως ο Ζευς εθχε ορεξη για πλακα κ έριχνε καρεκλες καθολη την διάρκεια. Ωραια πινελια οι Τούρκοι κ Βούλγαροι τουρίστες! Όμορφα ηταν αλλα σαν την Πάτρα όχι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον περα απο την παρελαση καμμια 30χιλιαδες ,ειχε αρκετο κοσμο στους πεζοδρομους(μπυρα+μαυροδαφνι στο χερι) και ας εβρεχε ολο το 2ημερο .τωρα για κατι στοκους που παιρνουν απο παρανομους πλανοδιους που υπαρχουν σε καθε γωνια μαυροδαφνες ,καλαμακια χοιρινα,καπελα,πουπουλα σε τσιμπημενες τιμες δεν φταει η αρπαχτη αλλα η χαζομαρα τους.-

το ποσο κοσμο ειχε στην ληξη με την βροχη δεν το ξερω γιατι διασκεδαζα και δεν πηγα καν.

θεωρω οτι δεν υπηρχε κανενα μαγαζι με ακριβη εισοδο ή ποτο(ποτα 5-7ε στα καθαρα ποτα και εισοδο 10-15ε με 1ή2 ποτα) και οσοι βαζαν εισοδο ειναι γιατι δεν ειχαν καταναλωση.

τα ξενοδοχεια πληροτητα 100% ακομη και οι σουιτες.τσεκαρισμενο.

766493.jpg
αυτα τα λειζερ ειναι πανω σε πανι?

767293.jpg

πεζοδρομος

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το πατρινο ειναι καλυτερο γιατι εχει περισσοτερα κμ παρελαση,περισσοτερο ντυμενο κοσμο,περισσοτερα γκρουπς+αρματα.Το πως και δεν εχει φτιαξει και η αθηνα ενα καρναβαλι της προκοπης μου κανει εντυπωση...
  Επεξ/σία από kage
  • Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα το υπαίθριο πάρτυ στη Γεωργίου με τη δυνατή μουσική? Ειχα μάθει οτι το είχαν κόψει μια εποχή.

Τρομερές στιγμές. Μέχρι και το 2000 είχα κατέβει 3 φορές και είχαμε περάσει εκπληκτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...