spaek Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Για λιγες ωρες ακομη, εκδοση για download απο newegg.com http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832719126 + $25 off w/ promo code EMCPHHE95, ends 2/27 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν αφηνει αγορα ούτε με PayPal ούτε με πιστωτικη ! Πως το αγόρασες;
takjar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εάν προχωρήσεις στα πιο μετά βήματα και κάνεις και λογαριασμό, έχει επιλογές και για πιστωτικές και για paypal
krokos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εάν προχωρήσεις στα πιο μετά βήματα και κάνεις και λογαριασμό, έχει επιλογές και για πιστωτικές και για paypal Newegg.com - Once You Know, You Newegg.png ρε συντοπίτη...και εσυ απο ALASKA? THANKS (δεν το ενεργοποιησα ακομα...ελπιζω να μην μας κανει καμια λαλακια το bitdefender) 2
morfeas-dsl- Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μα προχώρησα ! Το PayPal μ λέει θέλω verified και η κσρτα μου σβήνει τη διεύθυνση . Verified διευθυνση μπορεί να έχεις μόνο σμερικη
takjar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Έπεσε άκυρο παιδιά. The promo code EMCPHHE95 has expired and is no longer valid. Grand Total:* $19.95 Μα προχώρησα ! Το PayPal μ λέει θέλω verified και η κσρτα μου σβήνει τη διεύθυνση . Verified διευθυνση μπορεί να έχεις μόνο σμερικη Χμμ εάν ισχύει τότε το newegg δεν μας τα λέει καλά ρε συντοπίτη...και εσυ απο ALASKA? THANKS (δεν το ενεργοποιησα ακομα...ελπιζω να μην μας κανει καμια λαλακια το bitdefender) Το έχεις αγοράσει δηλαδή κανονικά; Γιατί ο φίλος από πάνω έχει πρόβλημα. Εγώ μόλις το δοκιμάσω θα ενημερώσω.
morfeas-dsl- Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Έληξε η προσφορά. Ευχαριστώ όπως κ να εχει
krokos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έπεσε άκυρο παιδιά. The promo code EMCPHHE95 has expired and is no longer valid. Grand Total:* $19.95 Χμμ εάν ισχύει τότε το newegg δεν μας τα λέει καλά Το έχεις αγοράσει δηλαδή κανονικά; Γιατί ο φίλος από πάνω έχει πρόβλημα. Εγώ μόλις το δοκιμάσω θα ενημερώσω. ωχ !! το πηρα κανονικα και σκοπευα να το ενεργοποιησω αργοτερα....μου εστειλαν κλειδι,,αλλα δεν το ενεργοποιησα ακομα...θα δω τι θα κανω edit: το εβαλα και δουλευει κανονικα...ευχαριστω τον spaek...νομιζω οτι ηταν πολυ καλη προσφορα για 2 χρονια και 3 pc μονο 7.3 ευρο.....thanks again (κατι τετοιες ευκαιριες με κανουν και δακρυζω απο συγκινηση....μπραβο και στο Insomnia) Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από krokos 2
nek4d Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Κριμα να μην το δω νωριτερα, πολυ καλη προσφορα, ειτε για μενα, ειτε για φιλο που μου εχει ζητησει και περιμενει τετοια προσφορα και ειχα ετοιμα τα "εργαλεια" με us address γαμωτο, ουφ 1
led zeppelin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδιά και στα 15 ευρώ μια χαρά προσφορά είναι... σε άλλα site πωλείται προς 150 τουλάχιστον για 3 υπολογιστές και 2 χρόνια. το θέμα είναι αν είναι καλό. Προσωπικά δουλεύω το norton 360 4 χρόνια τώρα και είμαι υπέρ - ικανοποιημένος. Για το εν λόγω λένε σε πολλά site πως είναι το καλύτερο... αυτό ισχύει;
achisael Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο παιδια αν το παρω μπορω να το βαλω ή ειναι μονο για αμερικη? 1
spaek Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Και εγώ το πήρα χαμπάρι λίγο πριν τελειώσει. Επειδή ανακυκλώνουν τις προσφορές, αν πέσει τίποτα στην αντίληψη μου θα ενημερώσω το συντομότερο....
achisael Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 μα ειναι ενεργο απλα λιο ποιο ακριβο απλα το θεμα εινια αν μπορουμε να το βαλουμε απο ελλαδα
newtech Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο παιδια αν το παρω μπορω να το βαλω ή ειναι μονο για αμερικη? Την ωρα που το εγραψες ουτος η αλλος ειχε λήξει.
Themos3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Κριμα να μην το δω νωριτερα, πολυ καλη προσφορα, ειτε για μενα, ειτε για φιλο που μου εχει ζητησει και περιμενει τετοια προσφορα και ειχα ετοιμα τα "εργαλεια" με us address γαμωτο, ουφ Ποια ειναι τα "εργαλεια" για US address?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα