Προς το περιεχόμενο

Bitdefender Total Security 2014- 3 PCs / 2 Years- $9.99 [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα ειναι ενεργο απλα λιο ποιο ακριβο απλα το θεμα εινια αν μπορουμε να το βαλουμε απο ελλαδα

Ακριβως αυτο ειναι το θεμα, μπορουμε να το βαλουμε Ελλαδα ή θελει καμια διαδικασια με αμερικανικες διευθυνσεις; Οσοι το προλαβαν τι εκαναν ακριβως;

Δημοσ.

Ακριβως αυτο ειναι το θεμα, μπορουμε να το βαλουμε Ελλαδα ή θελει καμια διαδικασια με αμερικανικες διευθυνσεις; Οσοι το προλαβαν τι εκαναν ακριβως;

εβαλα να πληρωσω με paypal και οταν με εβαλε στο site του paypal δηλωσα καπου "νεα διευθυνση" και εβαλα του παππου μου απο την Αλασκα (προσοχη μονο ετσι δεχεται να αλλαξεις την χωρα απο Greece σε USA)

• Like 1
Δημοσ.

εβαλα να πληρωσω με paypal και οταν με εβαλε στο site του paypal δηλωσα καπου "νεα διευθυνση" και εβαλα του παππου μου απο την Αλασκα (προσοχη μονο ετσι δεχεται να αλλαξεις την χωρα απο Greece σε USA)

Δηλαδη κατα καποιο τροπο εφτιαξες νεα διευθυνση στο paypal; Και σου ηρθε καποιο serial number στο email και λειτουργει τωρα; Ευχαριστω.

Δημοσ.

τον διαβασα φιλε αλλα δεν νομιζω πως 9.99$ με 14.99$ για 3 υπ. και 2 χρονια ειναι τεραστια διαφορα!

εκτος αν εννοεις το εληξε. εγω γιατι βλεπω οτι στο eshhop σε αφηνει να προχωρησεις?

Δημοσ.

Δηλαδη κατα καποιο τροπο εφτιαξες νεα διευθυνση στο paypal; Και σου ηρθε καποιο serial number στο email και λειτουργει τωρα; Ευχαριστω.

ναι
  • Like 1
Δημοσ.

τον διαβασα φιλε αλλα δεν νομιζω πως 9.99$ με 14.99$ για 3 υπ. και 2 χρονια ειναι τεραστια διαφορα!

εκτος αν εννοεις το εληξε. εγω γιατι βλεπω οτι στο eshhop σε αφηνει να προχωρησεις?

Φιλε μου εληξε η προσφορά με 9.99!

Το αν ειναι μεγαλη διαφορα η οχι.. ειναι υποκειμενικό. 

Δημοσ.

οκ αν ειναι με 5$ παραπανω για 3 αδειες και 2 χρονια τοτε τι να πω παω πασο...

ας απαντησει καποιος στην ερωτηση μου αν ξερει. αν μπορουμε να το παρουμε και τι διαδικασια κανουμε.

οχι παντως εσυ newtech.

για μενα παραμενει προσφορα και 30$ να πηηγαινε!

οποιος ειναι γνωστης καταλαβαινει και οποιος ειναι ''εξυπνακιας''' και γραφει για να γραφει.

Δημοσ.

[offtopic] 

οκ αν ειναι με 5$ παραπανω για 3 αδειες και 2 χρονια τοτε τι να πω παω πασο...

ας απαντησει καποιος στην ερωτηση μου αν ξερει. αν μπορουμε να το παρουμε και τι διαδικασια κανουμε.

οχι παντως εσυ newtech.

για μενα παραμενει προσφορα και 30$ να πηηγαινε!

οποιος ειναι γνωστης καταλαβαινει και οποιος ειναι ''εξυπνακιας''' και γραφει για να γραφει.

Φιλε μου δεν το παιζω εξυπντακιας.. απλα σου λεω οτι με 9.99 έληξε η προσφορα... Τωρα αν πιστευεις οτι καποιος που αναφερει κατι που υσχιει ειναι εξυπνακιας τοτε οκ..  (Και ειναι η διπλασια τιμη αν δεν κανω λαθος..19,95).

Απλα να σου πω οτι αρκετοι εχουν free αντιvirus και ισως το 9.99 εκανε καποιους να το αγορασουν.. Και ξαναλεω εγω δεν ειπα οτι ΔΕΝ ειναι προσφορα απλα οτι αυτη του ΤΙΤΛΟΥ ελιξε..

Τσσ... Δηλαδη εγω ειμαι ο "εξυπνακιας" και εσυ ο γνωστης?... με βαση ποιο κριτήριο? το οτι το λες απλα μαλλον.

Οτι εσυ ΞΕΡΕΙΣ και λες οτι τα 19.99 ειναι ΛΙΓΑ.. ναι ΕΙΝΑΙ λιγα.. κανεις δεν ειπε ΟΧΙ.. απλα δεν ειναι τα 9.99 .. αρα ΕΛΗΞΕ αυτο! 

και ναι γραφω για να γραφω 4000+ μηνυματα

[/offtopic]

βλεπω review απο 8/2

Best 10 dollars i have ever spent well worth it!!!

απο τοτε ηταν η τιμη ή μια το τοσο βγαζουν κουπονι για -10?

• Like 2
Δημοσ.

H προσφορα των $9.99 εληξε. Ειχε $34,99 και το κουπονι ηταν -$25.... Τωρα το πηγαν $19,99.

Οπως εγραψα παραπανω, αυτες οι προσφορες ανακυκλωνονται οποτε μπορει σε κανενα 2-μηνο να ξαναβγει. Δεν παιρνω και ορκο παντως.

Εμενα το πηρε συγγενης μου με αμερικανικη διευθυνση με paypal.

Το κλειδι ερχεται με email..... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...