defacer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ντάξ.. μλκία που πέθανε άτομο σε τέτοια ηλικία, αλλά απο τα λίγα που κατάλαβα η κοπελιά "τρωγότανε" (τπτ κακό σε αυτό βέβαια) 1. Αν ήταν κάποιο δικό σου πρόσωπο θα έλεγες "νταξ... μλκία"? 2. Αφού δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να "τρώγεται" κανείς (πράγμα που φυσικά δε μπορείς να ξέρεις) τότε γιατί το αναφέρεις καν? αν και θα έπρεπε. I rest my case.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Σίγουρα όλα τα περι "τους παρέσυρε" κλπ είναι κάτι παραπάνω από εμετικά και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού. Από την άλλη τώρα, από τα λίγα που ξέρω νομικά (IANAL), ένοχος για θανατηφόρα έκθεση είναι αυτός ο οποίος οδηγεί το θύμα να πράξει κάτι με κίνδυνο της ζωής του χρησιμοποιώντας μη κοινωνικά αποδεκτούς μηχανισμούς. Για παράδειγμα, αν σου πω "κολώνεις να πηδήξεις από το μπαλκόνι" και πηδήξεις, είσαι απλά χαζός. Αν όμως σου πω "ανεβαίνουν από τις σκάλες να μας σκοτώσουν, πήδα να σωθούμε" τότε πιθανότατα είμαι ένοχος (επειδή χρησιμοποιώ το φόβο σου για τη σωματική σου ακεραιότητα, μηχανισμός που δεν είναι αποδεκτός κοινωνικά ως μέσο επηρρεασμού συμπεριφοράς). Δε νομίζω λοιπόν ότι ρεαλιστικά στέκει η κατηγορία για θανατηφόρα έκθεση εκτός κι αν θέλει κανείς να υποστηρίξει ότι η επικίνδυνη συμπεριφορά (υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ) ήταν αποτέλεσμα... ξέρω γω; Της ίδιας της κατανάλωσης αλκοόλ; Δηλαδή τη μέθυσαν με σκοπό να τη μεθύσουν κι άλλο; Εγώ δε θα τους έκρινα ένοχους γι' αυτό όσο και να πιστεύω προσωπικά ότι πρέπει να τιμωρηθούν με κάποιο τρόπο. Επίσης δε νομίζω ότι τα παιδιά είναι ένοχοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια λόγω του νομικού ορισμού της αμέλειας (είτε είχες νομική υποχρέωση να προβλέψεις τον κίνδυνο και δεν το έκανες, είτε τον προέβλεψες αλλά τον αγνόησες). Όταν πίνουν 3 άτομα ένα μπουκάλι δε νομίζω ότι έχει κανείς στο μυαλό του κίνδυνο θανάτου. Επιπλέον, με δική τους πρωτοβουλία την πήγαν στο νοσοκομείο όταν είδαν πως δεν πάει καλά το πράγμα. Οι γιατροί όμως μπορεί να είναι. Όσον αφορά τώρα για ασέλγεια, αυτό δεν ξέρω αν και κατά πόσο μπορεί να εξακριβωθεί μιας και δεν υπάρχουν μάρτυρες. Επιπλέον απ' ότι καταλαβαίνω η κοπέλα δε βιάστηκε (κάτι που θα μπορούσε να εξακριβωθεί ιατρικά) οπότε ούτε για βιασμό μιλάμε. Σίγουρα έχει κανείς πολλά να τους σούρει, αλλά στα πλαίσια της κουβέντας καφενείου που κάνουμε εδώ μου φαίνεται πως αν ήμουν ένορκος (και μ' αυτά τα στοιχεία που διαβάζει κανείς online μόνο) μπορεί να αισθανόμουν υποχρεωμένος να τους αθωώσω άσχετα από την αντίληψή μου ότι είναι μεγάλοι μαλάκες. άν μπορούσα θα σου έκανα και δεύτερο like
Cossutius. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Τα στοιχεία απ τις κάμερες δείχνουν 3 τύπους ουσιαστικά να τραβάνε τη κοπέλα και να την υποβασταζουν. Το θέμα δεν ειναι ότι μεθυσε. Ειναι πως 2 ενήλικοι εκμεταλλευόμενοι τη κατάσταση της προσπάθησαν να κάνουν σεξ μαζι της!!! Ασελγια δε θεωρείτε εφόσον έχουμε ανήλικο που παραπσταει; Αντί να τη πανε σπιτάκι της την πήγαν σε ερημική περιοχή!! 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 1. Αν ήταν κάποιο δικό σου πρόσωπο θα έλεγες "νταξ... μλκία"? 2. Αφού δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να "τρώγεται" κανείς (πράγμα που φυσικά δε μπορείς να ξέρεις) τότε γιατί το αναφέρεις καν? I rest my case. το αφού η κοπελιά τρωγότανε και σε παρένθεση το οτι δεν είναι κακό το έκανα γιατί όλο και κάποιος θα νόμιζε οτι εννοούσα κάτι άλλο.. όπως και να το κάνεις ο ηλίθιος είναι ανίκητος Τομέιτο - τομάτο φάση... αν έτσι νομίζεις άστο φίλε.. Τα στοιχεία απ τις κάμερες δείχνουν 3 τύπους ουσιαστικά να τραβάνε τη κοπέλα και να την υποβασταζουν. Το θέμα δεν ειναι ότι μεθυσε. Ειναι πως 2 ενήλικοι εκμεταλλευόμενοι τη κατάσταση της προσπάθησαν να κάνουν σεξ μαζι της!!! Ασελγια δε θεωρείτε εφόσον έχουμε ανήλικο που παραπσταει; Αντί να τη πανε σπιτάκι της την πήγαν σε ερημική περιοχή!! ο βιασμός και σε αναίσθητη φαίνεται
SilkyN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 αν έτσι νομίζεις άστο φίλε.. Δεν τα έβαλα εγώ μαζί στην πρόταση μου... Για να ξέρεις πάντως αν μια κοπέλα δεν είναι σε θέση για οποιοδήποτε λόγο να συναινέσει σε σεξουαλική επαφή, βιασμό το λένε κι όχι sex με μεθυσμένο.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν τα έβαλα εγώ μαζί στην πρόταση μου... Για να ξέρεις πάντως αν μια κοπέλα δεν είναι σε θέση για οποιοδήποτε λόγο να συναινέσει σε σεξουαλική επαφή, βιασμό το λένε κι όχι sex με μεθυσμένο. αν είναι ψημένη και σουρωμένη? πάλι βιασμός? επαναλαμβάνω ο βιασμός και σε αναίσθητη φαίνεται. μη με κάνεις να επαναλάβω και άλλα.
defacer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αυτά που θα πω τα λέω φιλικά. Υπόψιν γιατί θα είναι παρεξηγίσιμα. Ο ρόλος της δικαιοσύνης είναι να είναι αμερόληπτη. Όχι να λειτουργεί σύμφωνα με τα δικά μας προσωπικά πιστεύω, ούτε και με τα κοινωνικά ευρέως αποδεκτά πιστεύω τις περισσότερες φορές. Επίσης, υπάρχει και αυτό που λέμε ότι η ενοχή του θύτη πρέπει να αποδειχθεί "beyond reasonable doubt". Μπορεί να βρεθεί κάποιος νεκρός και να είναι γνωστό σε όλο τον πως ο μόνος άνθρωπος που αποδεδειγμένα τον είδε την τελευταία βδομάδα είμαι εγώ. Αυτό από μόνο του δε με κάνει ένοχο χωρίς φονικό όπλο, χωρίς κίνητρο κλπ. Ακόμα κι αν είμαι ένοχος, η δικαιοσύνη εκεί επιβάλλεται να με αθωώσει. Όχι γιατί είμαι μάγκας, αλλά γιατί είναι κοινωνικά αποδεκτό πως η καταδίκη ενός αθώου βαραίνει πολύ περισσότερο από την αθώωση ενός ενόχου. Οπότε Τα στοιχεία απ τις κάμερες δείχνουν 3 τύπους ουσιαστικά να τραβάνε τη κοπέλα και να την υποβασταζουν. Αυτό είναι αξιόποινη πράξη; Το θέμα δεν ειναι ότι μεθυσε. Ειναι πως 2 ενήλικοι εκμεταλλευόμενοι τη κατάσταση της προσπάθησαν να κάνουν σεξ μαζι της!!! Πού το ξέρεις αυτό; Να δεχτώ ότι είχαν τέτοιο σκοπό στο μυαλό τους. Και γω μπορεί να δω μια ωραία γυναίκα στο δρόμο και να φαντασιώνομαι ότι την πηδάω. Είμαι ένοχος για κάτι; Τι φάση, Minority Report? Ασελγια δε θεωρείτε εφόσον έχουμε ανήλικο που παραπσταει; Αντί να τη πανε σπιτάκι της την πήγαν σε ερημική περιοχή!! Ασέλγεια θεωρείται αυτό που λέει ο ποινικός κώδικας, όχι αυτό που έχεις εσύ ή εγώ στο μυαλό μας. 3
SilkyN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 αν είναι ψημένη και σουρωμένη? πάλι βιασμός? επαναλαμβάνω ο βιασμός και σε αναίσθητη φαίνεται. μη με κάνεις να επαναλάβω και άλλα. Πρώτον ο βιασμός δεν φαίνεται γενικά πάντοτε. Δεν σου μετράνε την πίεση για να είναι δεδομένο το αποτέλεσμα. Δεύτερον, μια κοπέλα που παραπατάει δεν μπορεί να συναινέσει. Πόσο πιο απλά να το πω; 1
defacer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 αν είναι ψημένη και σουρωμένη? πάλι βιασμός? Αν αποδειχθεί ότι δεν ήταν σε θέση να συναινέσει τότε ναι, βιασμός. Το ψημένη δεν παίζει κανένα ρόλο και το "σουρωμένη" καλύπτει ένα υπερβολικά μεγάλο φάσμα.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδη μετανιωνεις που δεν εκμεταλλευτηκες κοπελες;; Τι αλλο θα ακουσουμε... Οταν βλεπεις το π@δημα μονο να ικανοποιησεις τον εαυτο σου με καθε τροπο, τοτε παντε ολοι σας και πηδηξτε καμια κατσικα το ιδιο μαλλον θα ναι για σας... 2
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Με εσάς που λέτε ότι η κοινή γνώμη στρέφεται εναντίων της κοπέλας και ότι διαβάζετε πως "καλά έπαθε" απορώ που τα διαβάζετε αυτά. Εγώ σχεδόν ό,τι έχω διαβάσει για αυτήν την υπόθεση είναι λόγια για το πόσο κατακριτέο είναι το περιστατικό και το πόσο μαλάκες ήταν τα παιδιά. Αλλά να θέσω και κάτι άλλο. Εσείς που λέτε ότι είναι ακραίοι/καραγκιόζηδες/βλάχοι όσοι στρέφονται εναντίων της κοπέλας με εμετικά σχόλια, το ίδιο πράγμα δεν κάνετε και εσείς όταν λέτε να σαπίσουν στην φυλακοί οι δολοφόνοι; Που όχι μόνο βγάζετε πόρισμα για κάτι αμφισβητούμενο αλλά το κάνετε και με μίσος προς την μία κατεύθυνση. Από όσα έχω διαβάσει, η μέχρι τώρα άποψη που έχω σχηματίσει είναι ότι αυτό το περιστατικό δεν διαφέρει από εκατοντάδες άλλα που γίνονται καθημερινά και δεν τα μαθαίνει κανείς, διότι δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Η διαφορά είναι ότι εδώ μαζεύτηκαν πολλές συγκηρίες που οδήγησαν στον θάνατο της(μεγάλη νηστεία, ιατρική αμέλεια κλπ) κάτι που είναι τρομερά άσχημο αλλά παίρνει την μορφή ατυχήματος σε έναν βαθμό. Αν δεν είχε πεθάνει τελικά, τι θα λέγατε για αυτούς που την μέθυσαν, ότι πρέπει να σαπίσουν στην φυλακή επειδή είπιε μισό ουίσκι και ξέρναγε μέχρι το πρωί; Επίσης όσο μαλάκες είναι αυτοί που της έδωσαν το μπουκάλι, τόσο μαλάκω είναι και αυτή που το είπιε. Όταν ξεκινάς να πίνεις πάντα νηφάλιος είσαι και κάνεις τις επιλογές σου. Άμα δεν ήθελε να νοιώσει κουλ(ή ό,τι άλλο ήθελε) που κάνει παρέα με μεγαλύτερους θα μπορούσε εξ αρχής να μην πάει πουθενά μαζί τους. Από την άλλη εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί μιλάμε για βιασμό. Την πότισαν ούτως ώστε να μεθύσει και να τους κάτσει και όχι για να μην θυμάται όταν την βιάσουν κανονικά. Τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό έτσι πάει. Ότι έχουν και αυτοί ευθύνες είναι σίγουρο (όπως και οι γιατροί αν και δεν είμαι ειδικός για να ξέρω την ακριβή διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις) αλλά τα καταδικαστικά σχόλιο του στυλ "στην φυλακή και κάθε μέρα ξύλο" είναι εξίσου εμετικά και fuck logic με αυτά που λένε "καλά έπαθε το πουτανάκι" 3
Muchacho Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Σε μερη που ορισμενοι ανθρωποι ζουν για την ψευτοτιμη τους, η μαγκια μετριεται σε αλκοολ δυσκολα βγαζεις ακρη.Οταν υπαρχουν ατυπα εθιμα οπως οι κουπες και αρνηση σημαινει προσβολη καταλαβαινεις ποσο ζωα μπορει να ειναι ορισμενοι εδω κατω.Αυτο που ισχυει παντα ειναι τα θελε ο κωλος της,ψαχνοταν,αρπα την για να μαθεις κτλ εκτος βεβαια αν ειναι η κορη σου,η αδερφη σου,η μανα σου που τοτε δεν πρεπει να την αγγιζει ουτε ο ανεμος αλλιως προσβαλει την τιμη σου 2
Lucifer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 αν είναι ψημένη και σουρωμένη? πάλι βιασμός? ...σοβαρά τώρα. 2
defacer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 @cthulhucarbide +1 σε όλα με μια μικρή επιφύλαξη για το "ώστε να μεθύσει και να τους κάτσει". Υποθέτω εννοείς να τους κάτσει επειδή της φαίνεται καλή ιδέα (άσχετα αν το άλλο πρωί το μετανιώσει) να προχωρήσει το μπαλαμούτι, όχι γιατί της βάζουν χέρι και δε μπορεί να αρθρώσει αντίρρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα