Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας παει το μεθυσμένο γκομενακι απο το παρτυ ή το κλαμπ που μολις εχεις πηδηξει να κανει μια καταγγελία για σεξουαλικη παρενόχληση και οτι την βιασες, θα σου πω εγω αν θα μπεις στην στενη ή όχι...

Αν ειναι το καθε μεθυσμενο γκομενακυ να το το παιρνεις της μετρητοις χωρις μαρτυρες, χωρις τιποτε, ολη η υφηλιος θα ηταν στη "στενη".

Μερικοι νομιζετε οτι ο νομος και τα δικαστηρια, λειτουργουν με βαση αυτα που λετε στις παρεες σας.

• Like 1
Δημοσ.

Τραβα καμια μαλ@κια αν ειναι να ηρεμησεις..

Αν βλεπεις την γυναικα αγγαρια που πρεπει να την ικανοποιησεις..

Φανταζομαι εισαι απο αυτους που τελειωνουν και μετα μαπα το καρπουζι... Ετσι μαλλον οι γυναικες που θα δεις θα ειναι κακογ@μημενες να το πω ωμα..

Και ειναι χειροτερη μια κακογ@μημενη γυναικα απο μια μη γ@μη..... Νη

φίλε νιώθεις? καταλαβαινόμαστε ή απλά βγάζεις χολή? μήπως εσύ απο τις μλκίες θόλωσες και δεν βλέπεις ρε γαμιά? προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες μου και μετά της κοπέλας, αυτό το ξεκαθάρισα και στο κάτω κάτω έχω βάσιμες ενδείξεις οτι σε πολλές άρεσε.. ξέρεις πολλές φορές παίζει ρόλο ο λόγος που μαμάς και όχι ο τρόπος. ο νοών νοητό          

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πράγματα ειναι απλα και ο καθένας googλαροντας μπορούσε να δει το κατηγορητήριο.

3 πιτσιρικάδες εκ των οποίων ο ένας 17 ο άλλος 19 και ο τρίτος 24, πανε παρέα με μια 16χρονη που το παίζει μαγκακι να...πιουν. Σκοπός τους ειναι να τη πηδηξουν εξ αρχής. Πίνουν και φτιάχνουν κεφάλι. Το κορίτσι εχει ζαλιστει και οι 3 τη βάζουν στο αμάξι και πανε σε ερημική τοποθεσίας. Εκεί τη ποτίζουν μισό μπουκάλι ουίσκι.

Την ώρα που αρχίζουν οι 2 να τη παλαμουτιαζουν η κοπέλα αρχίζει να ξερναει και δυσκολεύεται στην επικοινωνία.

Αυτοί καταλαβαίνουν τη μσλακια τους και τη πανε στο νοσοκομειο.

Λένε ψέμματα για τη ποσότητα που ήπιε η μικρη. Οι γιατροί τους ακούνε, δε την κουραρουν όπως θα πρέπε, παει η κοπέλα.

Αυτα αντιλαμβάνομαι εγω βάση του κατηγορητηριου.

Και ρωτάω τώρα.

1. Τι θέλει ένας 24χρονος με ενα 16χρονο;;; Λουζερ.

2. Ο 24χρονος και ο 19χρονος συνοδεύουν τη κοπέλα στο μπαρ. Ειναι σαν κηδεμόνες σε εκείνη τη φάση.

3. Η κοπέλα ειναι ζαλισμενη και αυτοί γουσταρουν τριο;

4. Πανε σε ερημική τοποθεσία με το 16χρονο και το ποτίζουν;

5. Αρχίζουν το παλαμουτι τη στιγμή που η άλλη δε μπορει να Βτιδρασει;

6. Ψεύδονται στο νοσοκομειο;

Η υπόθεση ανοίγει μετα απο 4 χρονια!!! Και μάλιστα σε μια κλειστή κοινωνία.

Προφανώς το κατηγορητήριο εχει στοιχεία.

Τι προσπαθούμε να δικσιολογησουμε εδώ;

Όχι κρεμασμα. Δε θα γίνω γραφικός. Απλα η νόμιμη τιμωρία. Ειδικά στον 24χρονο. Κανένα ελαφρυντικό εκεί.

Διότι κύριος και εμείς κάναμε μαλακιες αλλα μεθυσμενα γκομενακια δε γουσταραμε. Τις μεθυσμενες τις πηγαίναμε στο μπαμπά τους.

Επεξ/σία από Cossutius.
  • Like 2
Δημοσ.

Τι αποπλάνηση ανηλίκου στα 16. Αφού 15 ετών είναι η ηλικία συναίνεσης.

Για σεξουαλική συνεύρεση. Για κατανάλωση αλκοόλ;

Δημοσ.

[...]

Λένε ψέμματα για τη ποσότητα που ήπιε η μικρη. Οι γιατροί τους ακούνε, δε την κουραρουν όπως θα πρέπε, παει η κοπέλα.[...]

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει την υπόθεση, αυτό είναι εξακριβωμένο; Φαντάζομαι θα έχουν δημοσιευτεί ανάλογα αρχεία ή έστω οι κατήγοροι τα έχουν στα χέρια τους. Γιατί δεν θα μου φαινόταν περίεργο να πρόκειται απλά για την κύρια υπερασπιστική γραμμή των γιατρών. Επίσης παίζει και το ράδιο αρβύλα, αν αναλογιστεί κανείς την πηγή που βρήκα:

«Σύμφωνα με την «Espresso», καθοριστικό ρόλο στη λάθος διάγνωση των γιατρών έπαιξε η «εγκληματική συμπεριφορά των δύο νεαρών κατηγορουμένων, διότι απέκρυψαν από τον γιατρό που παρέλαβε την ανήλικη ότι η τελευταία είχε καταναλώσει υπερβολική δώσει (sic) αλκοόλ, έπειτα από πολυήμερη αυστηρή νηστεία και του παρουσίασαν το περιστατικό ως ένα σύνηθες συμβάν μέθης.»

Κάποιες παρατηρήσεις μόνο:

[...]

1. Τι θέλει ένας 24χρονος με ενα 16χρονο;;; Λουζερ.

2. Ο 24χρονος και ο 19χρονος συνοδεύουν τη κοπέλα στο μπαρ. Ειναι σαν κηδεμόνες σε εκείνη τη φάση.

3. Η κοπέλα ειναι ζαλισμενη και αυτοί γουσταρουν τριο.

4. Πανε σε ερημική τοποθεσία με το 16χρονο και το ποτίζουν.

5. Αρχίζουν το παλαμουτι τη στιγμή που η άλλη δε μπορει να Βτιδρασει.

6. Ψεύδονται στο νοσοκομειο.

[...]

1,2,3,4) Still, η κοπέλα είναι σε νόμιμη ηλικία, οπότε ακόμα και να υπήρξε σεξουαλική πράξη τίθεται μόνο θέμα συγκατάθεσης. Και από τη στιγμή που οικειοθελώς τους ακολούθησε, νομικά δεν έχουμε να κάνουμε με αρπαγή ή αποπλάνηση. Δεν βλέπω κάτι από αυτά να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους (χωρίς αυτό αυτομάτως να γυρίζει εναντίον της κοπέλας), πόσω μάλλον να στηριχτεί νομικά στο δικαστήριο. Επίσης, κάθε άλλο παρά λούζερ είναι. Έχεις ιδέα πόσο μάγκας θεωρείσαι σε αυτή την ηλικία (και όχι μόνο) αν «σου κάτσει ανήλικο»; 

5,6) Εκεί ακριβώς είναι το θέμα. Αν υπήρξε βιασμός, ακόμα και με τη μορφή που περιγράφεις (μιας και το να είσαι λιάρδα από ποτό μάλλον σε καθιστά ανίκανο για συγκατάθεση), αυτό το γνωρίζουν ήδη από την έκθεση του ιατροδικαστή. Αν είπαν ψέμματα στους γιατρούς, επίσης θα φανεί στο δικαστήριο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά υποθέσεις.

Σε κάθε περίπτωση τέτοια πράγματα είναι καλό να αποφεύγονται προτού συμβούν. Και αυτό αρχίζει από το σπίτι. Κατόπιν εορτής δεν υπάρχει λόγος να τα αναλύουμε...

firewalker, καθαρά εγκυκλοπαιδικά, ο νόμος 3730/2008 - ΦΕΚ 262/A'/23. 12. 2008 που αφορά την προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά, στο άρθρο 4 αναφέρει πως: «Απαγορεύεται σε ανηλίκους η είσοδος και παραμονή, καθώς και οποιασδήποτε μορφής απασχόληση σε κέντρα διασκεδάσεως και αμιγή μπαρ, καθώς και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε όλα τα δημόσια κέντρα, εξαιρουμένων των περιπτώσεων ιδιωτικών εκδηλώσεων» ενώ στην παράγραφο 2β του άρθρου 1 αναφέρει: «ανήλικοι είναι όποιοι δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους». Και προφανώς, δεν εφαρμόζεται πουθενά. Σχολιασμός από ένα μπλογκ που βρήκα το νόμο:

Στην Ελλάδα και εν προκειμένω στο Ρέθυμνο, υπάρχει τέτοια εξοικείωση όλων μας με την εικόνα της αγοράς οινοπνεύματος από ανήλικο και της κατανάλωσής του, που ελάχιστα μας παραξενεύει ή μας υπαγορεύει να παρέμβουμε εκείνη την στιγμή ως ενήλικες. Έτσι, έχουμε το αποτέλεσμα που γνωρίζουμε όλοι: ανήλικοι να διασκεδάζουν σε κέντρα με ένα ποτό στο χέρι, να αγοράζουν οινοπνευματώδη απ' οπουδήποτε πωλούνται και να τα καταναλώνουν στο πάρκο, στην πλατεία, στην παραλία.

Η λογική όσων πωλούν αλκοολούχα ποτά, ότι δεν τους βλέπει κανείς και άρα δεν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου αν επιτρέψουν στον ανήλικο να αγοράσει ή των κέντρων διασκέδασης ότι ενδεχομένως να μην γίνει αστυνομικός έλεγχος ένα βράδυ κι άρα θα ρισκάρει να επιτρέψει την είσοδο σε ανήλικους, είναι η λογική μιας ασυνείδητης κοινωνίας που δεν την αφορά το μέλλον των παιδιών της.

Φυσικά, δεν παραβλέπουμε και τις περιπτώσεις κατά τις οποίες ανήλικοι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ ακόμα και στα σπίτια τους. Ακόμα και υπό τα βλέμματα των ίδιων τους των γονέων ανήλικα κυρίως αγόρια καταναλώνουν τις περίφημες «κούπες» σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Και να σημειώσουμε εδώ ότι στην Αυστραλία έχει εισαχθεί νομοθεσία σύμφωνα με την οποία οι γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ, θα θεωρούνται ένοχοι αυτόφωρου αδικήματος και τιμωρούνται με πρόστιμο μέχρι $6,000.

Τέλος, ξεκολλάτε γαμώ το κεφάλι μου...

• Like 2
Δημοσ.

Akpe αυτο ήταν το κατηγορητήριο.

Τα αριθμημενα αποτελούν δικές μου σκέψεις περισσότερο ηθικού χαρακτήρα.

Το κατηγορητήριο όμως ειβαι σαφεστατο και ειναι αποτέλεσμα της έρευνας που έκανε η υποδιευθυνση Ρεθύμνου. Την εχει δεχτεί ο εισαγγελέας, άνοιξε η υπόθεση ξανά και έχουμε δική.

Προφανώς τα στοιχεία που αναφέρουν ( κάμερες κτλ) κάτι δείχνουν.

Εδώ φαντασου ότι εχει ήδη ανοίξει ο φάκελος της κοπέλας απ την Αμαρυνθο μετα απο 9 χρονια. Δεν ειναι τυχαίο. Ουδέποτε εμφανίστηκαν στην διξαστικη αιθουσα τα βίντεο που είχαν τραβηχτει.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω, δυστυχώς ή ευτυχώς όμως ο νόμος δε λαμβάνει την ηθική υπ'όψιν του.

Και λέω ευτυχώς στην περίπτωση «ηθικών» απόψεων όπως ξύλο, τα'θελε και τα'παθε, και τι έγινε αν την μεθύσω και της τον μπήξω, και άλλες που είδαμε παραπάνω έστω και σαν παραδείγματα.  :P

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι βρίσκομαι στην Ισλαμαμπάντ ή -το πιό πιθανώτερο- ό,τι η Ισλαμαμπάντ ήρθε εδώ.

Ένας είναι ο Θεός και προφήτης του ο Μωάμεθ.

• Like 1
Δημοσ.

Σαφώς και παίζει ρόλο η ηθική σε μια δίκη. Μην λέμε ότι θέλουμε. Αυτό το όπλο θα το χρησιμοποιήσει τόσο ο κατήγορος όσο και δικηγόρος υπεράσπισης.

Υπάρχουν όμως πολλοί παράγοντες στη μέση.

Ποιον θέλουμε να τιμωρήσουμε;

Τον μαγαζάτορα που την έβαλε στο μπαρ;

Τους νεαρούς που της έδωσαν υπερβολική δόση αλκοόλ;

Τον γονέα που παραμέλησε την κόρη του και την άφηνε να βγαίνει έξω με 20χρονους;

Τους ιατρούς που δεν αντιμετώπισαν το περιστατικό;

Αν το δούμε νομικά ΟΛΟΙ έχουν ευθύνες.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι βρίσκομαι στην Ισλαμαμπάντ ή -το πιό πιθανώτερο- ό,τι η Ισλαμαμπάντ ήρθε εδώ.

Αθήνα μένεις;

Δημοσ.

The_Judas αναφερόμουν στην προσωπική ηθική του καθενός σε σχέση με τις συγκεκριμένες σκέψεις του Κοσσούτιου. Φερ'ειπείν το να την ξεμοναχιάσουν ως μεμονωμένο γεγονός μπορεί ηθικά για εμένα και για εσένα (και, ελπίζω, για την πλειονότητα των συνανθρώπων μου) να είναι τουλάχιστον κατακριτέο, αλλά αφού έγινε με τη συγκατάθεση της μάλλον δεν είναι παράνομο. 

Έτσι όπως έχω αντιληφθεί το περιστατικό, οι ευθύνες για εμένα βαραίνουν ακριβώς αυτούς που ανέφερες. Και βεβαίως την κοινωνία με την ανοχή που δείχνει στο αλκοόλ και όχι μόνο.

Δημοσ.

Κοιτα. Απ ότι φαίνεται βγήκαν με τη συγκατάθεση της. Δεν πήγαν σε έρημο μέρος μετα όμως επειδη αυτή το ήθελε. Οι κάμερες δείχνουν (όπως ακούγεται διότι αυτα μονο στη δικη θα τα δουμε) μια κοπέλα να την υποβασταζουν. Ήδη δηλαδη ήταν ζαλισμενη. Υπάρχουν επίσης και μαρτυρίες.

Θα δουμε.

Ο λόγος που άνοιξα το θρεντ ήταν πως 4 χρονια μέτα ανοίγει μια υπόθεση που είχε φέρει αρκετό κόσμο στο αμην ειδικά με τις δηλώσεις διαφόρων.

"Και να τη βίαςαν τι έγινε; Μικρα ειναι θα ξεχάσουν."(βλέπε Αμαρυνθος)

Τα παιδια που το έκαναν θα τιμωρηθούν. Τον ηλίθιο που έκανε τέτοια δήλωση τον βούτηξε κανείς σε λιγο νερό μπας και καταλάβει το μέγεθος της βλακείας του;

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα. Απ ότι φαίνεται βγήκαν με τη συγκατάθεση της. Δεν πήγαν σε έρημο μέρος μετα όμως επειδη αυτή το ήθελε. Οι κάμερες δείχνουν (όπως ακούγεται διότι αυτα μονο στη δικη θα τα δουμε) μια κοπέλα να την υποβασταζουν. Ήδη δηλαδη ήταν ζαλισμενη. Υπάρχουν επίσης και μαρτυρίες.

Θα δουμε.

Ο λόγος που άνοιξα το θρεντ ήταν πως 4 χρονια μέτα ανοίγει μια υπόθεση που είχε φέρει αρκετό κόσμο στο αμάν ειδικά με τις δηλώσεις διαφόρων που μας έφεραν στο αμάν.

"Και να τη βίαςαν τι έγινε; Μικρα ειναι θα ξεχάσουν."

Τα παιδια που το έκαναν θα τιμωρηθούν. Τον ηλίθιο που έκανε τέτοια δήλωση τον βούτηξε κανείς σε λιγο νερό μπας και καταλάβει το μέγεθος της βλακείας του;

Που διάβασες τέτοιες αντιδράσεις; Εγώ δεν θυμάμαι ούτε μία τότε που είχε σκάσει το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ο γονιός λέει ότι η κοπέλα του χε πει ότι απλα θα βγει και μέτα σπο καποια ώρα που δεν είχε επιστρέψει άρχισαν να την αναζητούν.

Αν μπω στη θέση του, έχω ευθύνη, αλλα απ την άλλη οταν το παιδι μου λέει ότι θα βγει αντιλαμβάνομαι ότι θα παει για ενα καφε ξέρω γω με τη γνωστή παρέα και τη τάδε ώρα θα γυρίσει. Ειδικά αν υπάρχει και εμπιστοσύνη.

Δεν ειβαι παντα θέμα αδιαφορου γονέα ανεξάρτητα με το τι εχει γίνει εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...