Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Γονείς - μας αρέσει δε μας αρέσει τα πάντα ξεκινούν από εκεί και αυτοί ασκούν τον έλεγχο και εφοδιάζουν τα παιδιά με τις απαραίτητες αντιστάσεις ώστε να μην μπλέκονται σε περίεργες καταστάσεις.

2. Νυχτερινά μαγαζιά/καφέ - Ειδικά στην επαρχία έχει παραγίνει το κακό με το αλκοολ σε ανήλικους. Βαριά πρόστιμα/λουκέτα και εντατικοί έλεγχοι για να συμμορφωθούν τα αληταριά που τα έχουν. Και η μπόμπα πάει σύννεφο φυσικά.

Τα υπόλοιπα δυστυχώς είναι λεπτομέρειες πάντα θα βρίσκονται τα χαζά κοριτσάκια και πάντα θα βρίσκονται οι μάγκες που θα κάνουν ότι χρειάζεται για να τις πηδήξουν. Το μόνο παράδοξο στη συγκεκριμένη ιστορία είναι πως η κοπελιά πέθανε αν δεν είχε συμβεί αυτό κανείς δε θα ασχολούνταν.

• Like 1
Δημοσ.

Που διάβασες τέτοιες αντιδράσεις; Εγώ δεν θυμάμαι ούτε μία τότε που είχε σκάσει το θέμα.

Ίντερνετ και διάφορα βίντεο. Βέβαια η συγκεκριμένη δήλωση δεν εχει σχέση με το παρόν περιστατικό αλλα με εκείνο στην Αμαρυνθο :-)

Γενικά αν το ψάξεις βρίσκεις πολλα εμετικα.

Θυμησου στο τοπικ με τη 13 χρονη που κλεφτηκε με έναν αλλοδαπό.

Δημοσ.

Τα φέρνεις από δω, τα φέρνεις από 'κει για να δημιουργησεις εντυπώσεις όσο το δυνατόν χειρότερες για το περιστατικό.

Τι στον πούτσο σχέση έχει τι είχε πει ένας γραφικός γεροβλάχος στην Αμάρυνθο;

Τι σκατά σημασία έχει τι ειπώθηκε για άλλη περίπτωση σε αυτό το φόρουμ;

Και μάλιστα παρουσιάζεις αυτά τα λόγια σαν να έχουν ειπωθεί για το συγκεκριμένο περιστατικό. Αυτό που κάνεις είναι προβοκάτσια κανονικότατα.

Σου έχει κακοφανεί αυτό που έκαναν στο κορίτσι και προσπαθείς να γιγαντώσεις τις ευθύνες τους αποδίδοντάς τους ό,τι μπορείς να βρεις είτε στέκει είτε όχι. Οι ηθικές κατηγορίες που πετάς στο #78 είναι το λιγότερο ανυπόστατες και υπερβολικές. Τι πάει να πει ότι είναι λούζερ ο 24χρονος επειδή του άρεσε η 16χρονη; Μήπως είναι και περισσότερο κολάσιμος αν είναι και κάγκουρας(τους οποίους κατά τ'άλλα απεχθάνομαι) ή αν μένει με τους γονείς του οπότε είναι και μπούλης;

Το έχεις πάρει πολύ στραβά το θέμα αλλά δεν λες μόνο την άποψή σου, λες και ψέματα για λόγια που δεν έχουν ειπωθεί. Για να μην πω και για την γραφικότατη χρησιμοποίηση της λέξης σοκ στον τίτλο λες και ήμαστε κωλοφυλλάδα. Νόμιζα τουλάχιστον ότι στο φόρουμ τέτοια φαινόμενα δεν θα υπήρχαν

Δημοσ.

Αν προσπαθούσα να γιγαντωσω ευθύνες θα έλεγα πως επιθυμώ το κάψιμο δημόσια κτλ κτλ.

Αντίθετα παρουσίασα την είδηση ως είχε και την συγκρινα με 2 ακόμα περιπτώσεις που είχαμε σαφή επίθεση προς τα κορίτσια που πρωταγωνίστησαν στις ιστορίες.

Την δήλωση περι "μικρά ειναι θα ξεχάσουν", την έβαλα και στη σελίδα 1 αναφερόμενος στο περιστατικό της Αμαρυνθου( κάτι που διευκρινιζω και στις 2 περιπτώσεις αλλα προφανώς δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις). Παρόμοια δήλωση εχει γραφτεί και σε φορουμ στο Ίντερνετ για αυτο το περιστατικό κάτι το οποίο επίσης ξεκαθάρισα.

Η λοιπόν δεν έχεις διαβάσει όλο το τοπικ για να αντιληφθείς τις απόψεις μου και γενικα το το εχει γραφτεί (πράγμα που το θεωρω σχεδόν σίγουρο), η δε ξέρεις να διαβάζεις (απίθανο) η απλα πιστεύεις και εσυ πως τα παλικάρια ειναι αθώα και δε τρέχει τίποτε και ενοχληθηκες απο το προφανές.

Παρεμπιπτόντως η πρόταση " λες ψέμματα" με προσβάλει και περιμένω να την διαγραψεις. Ειδικα οταν έχω επισημάνει το ποτε ειπώθηκε και που η συγκεκριμένη δήλωση.

Οσο για τη λέξη σοκ ήταν η ίδια που χρησιμοποιήθηκε απο διάφορες σελίδες στο Ίντερνετ που ανέφεραν το περιστατικό.

Δημοσ.

Την δήλωση περι "μικρά ειναι θα ξεχάσουν", την έβαλα και στη σελίδα 1 αναφερόμενος στο περιστατικό της Αμαρυνθου( κάτι που διευκρινιζω και στις 2 περιπτώσεις αλλα προφανώς δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις)

Μάλλον εσύ δεν διάβασες καλά το ποστ μου γιατί δεν είπα ότι άλλαξες τις φράσεις στα περιστατικά αλλά αναρωτήθηκα τι σχέση έχει.

Η λοιπόν δεν έχεις διαβάσει όλο το τοπικ για να αντιληφθείς τις απόψεις μου (πράγμα που το θεωρω σχεδόν σίγουρο), η δε ξέρεις να διαβάζεις (απίθανο) η απλα πιστεύεις και εσυ πως τα παλικάρια ειναι αθώα και δε τρέχει τίποτε και ενοχληθηκες απο το προφανές

Παρεμπιπτόντως η πρόταση " λες ψέμματα" με προσβάλει και περιμένω να την διαγραψεις.

Παραθέτω 2 κομμάτια από ποστ σου στην πρώτη σελίδα:

Θα θυμόμαστε οι περισσότεροι τη περίπτωση της 16χρονης κοπέλας απ το Ρέθυμνο η οποία όπως υποστηρίχθηκε "παρέσυρε" 3 "πιτσιρικάδες", (17,19 και 23 ετών) για να πιούνε και εν τέλη πέθανε στο νοσοκομείο.

Είχαν ειπωθεί πολλά εκείνη τη περίοδο και μπορούσε κανεις να διαβάσει σε διάφορα σάιτ αλλά ακόμα και σε δηλώσεις, πως η κοπέλα ηταν αυτή που έφταιγε, αυτή τους παρέσυρε, τα "παλικάρια" δε μπορουσαν να αρνηθουν κτλ κτλ, αποδεικνυοντας πόσο πουριτανή κοινωνία έχουμε. Ορισμένες φορές μάλιστα, μπορουσε να διαβάσει κανεις, και γυναικείες απόψεις κατά της πιτσιρίκας.

[...]

[...] Δε μπορει τωρα να βγαίνουν άνθρωποι στη τηλεόραση ή στο ράδιο που υποτίθεται πως έχουν ένα Α επιπεδο και να εναντιώνονταν έμμεσα ή άμεσα στο ανηλικο κορίτσι, τη στιγμη που εμπλέκονται 2 ενήλικοι στην υπόθεση. Να μην αναφερθούμε στο διαδίκτυο τι εμετικά σχόλια διαβάζαμε.

[...]

Αρχικά λες ότι είχε γίνει ντόρος για την υπαιτιότητα της κοπέλας, και το πως η κοινή γνώμη ήταν στραμμένη κατάφορα εναντίων της, χωρίς όμως να ονομάζεις άτομα ή να παραθέτεις φράσεις. Όταν εγώ αναρωτήθηκα που στο καλό τα διάβασες αυτά(καθώς η δικιά μου εμπειρία έλεγε το αντίθετο) δεν απάντησες. Όταν αναρωτήθηκε 2η φορά (ποστ #89) κάποιος εσύ άρχισες να του λες για τα υπόλοιπα περιστατικά λες και ό,τι ειπώθηκε για την μία περίπτωση ισοδυναμεί και για την άλλη.

Οπότε μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία φράση σε αυτό το τόπικ που να υποδεικνύει πως η κοινή γνώμη είναι αυστηρά εναντίων της 16χρονης, παρά μόνο κάποιες γραφικές δηλώσεις για τρίτα περιστατικά. Διαφωνείς με αυτό;

Όχι ότι θα είχε τελεσίδικη σημασία μια - δυο δηλώσεις, όποιες και αν ήταν αυτές. Από αυτά που έχω δει και ακούσει, η κοινή γνώμη σε καμία περίπτωση δεν είναι στραμμένη εναντίων της 16χρονης.

Όσο για την λέξη σοκ, πολύ κακώς αναπαρήγαγες κάτι αχρείαστο που γράφουν οι κωλοσελίδες για να μαζεύουν κλικ

• Like 1
Δημοσ.

Οι ηθικές κατηγορίες που πετάς στο #78 είναι το λιγότερο ανυπόστατες και υπερβολικές. Τι πάει να πει ότι είναι λούζερ ο 24χρονος επειδή του άρεσε η 16χρονη; Μήπως είναι και περισσότερο κολάσιμος αν είναι και κάγκουρας(τους οποίους κατά τ'άλλα απεχθάνομαι) ή αν μένει με τους γονείς του οπότε είναι και μπούλης;</p>

Δεν θα με ενδιέφερε καν εφόσον ο σκοπός του τύπου δε θα ήταν το να τη μεθυσει ώστε να του κάτσει. Το κατηγορητήριο το λέει. Όχι εγω.

Ο τύπος ειναι λουζερ ΚΑΤΑ τη προσωπική μου παντα άποψη ( τόνισα ότι ειναι δικές μου απόψεις αυτές). Ειναι προφανές ο λόγος που τον χαρακτηρίζω έτσι και ειναι και ο λιγότερο προσβλητικος βάση αυτού που κατηγορείται.

Δημοσ.

φίλε νιώθεις? καταλαβαινόμαστε ή απλά βγάζεις χολή? μήπως εσύ απο τις μλκίες θόλωσες και δεν βλέπεις ρε γαμιά? προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες μου και μετά της κοπέλας, αυτό το ξεκαθάρισα και στο κάτω κάτω έχω βάσιμες ενδείξεις οτι σε πολλές άρεσε.. ξέρεις πολλές φορές παίζει ρόλο ο λόγος που μαμάς και όχι ο τρόπος. ο νοών νοητό

Πανω από 25 δεν είσαι σε καμία περίπτωση.

Δεν θα με ενδιέφερε καν εφόσον ο σκοπός του τύπου δε θα ήταν το να τη μεθυσει ώστε να του κάτσει. Το κατηγορητήριο το λέει. Όχι εγω.

Ο τύπος ειναι λουζερ ΚΑΤΑ τη προσωπική μου παντα άποψη ( τόνισα ότι ειναι δικές μου απόψεις αυτές). Ειναι προφανές ο λόγος που τον χαρακτηρίζω έτσι και ειναι και ο λιγότερο προσβλητικος βάση αυτού που κατηγορείται.

Ακριβώς και ο λόγος που οι δικές σου προσωπικές απόψεις δεν έχουν καμιά σημασία σε ένα δικαστήριο, αλλά αυτά που θα πουν οι μάρτυρες και οι δικηγόροι. Επίσης, in real life και όχι κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ, από τον λούζερ 24χρονο θα μπορούσες να φας καραμηνυσάρα που θα το φυσούσες και δεν θα κρύωνε, με τους χαρακτηρισμούς που του δίνεις.

Δημοσ.

[quote name="cthulhucarbide" post="53019265" timestamp="

Αρχικά λες ότι είχε γίνει ντόρος για την υπαιτιότητα της κοπέλας, και το πως η κοινή γνώμη ήταν στραμμένη κατάφορα εναντίων της, χωρίς όμως να ονομάζεις άτομα ή να παραθέτεις φράσεις. Όταν εγώ αναρωτήθηκα που στο καλό τα διάβασες αυτά(καθώς η δικιά μου εμπειρία έλεγε το αντίθετο) δεν απάντησες.

Οπότε μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία φράση σε αυτό το τόπικ που να υποδεικνύει πως η κοινή γνώμη είναι αυστηρά εναντίων της 16χρονης, παρά μόνο κάποιες γραφικές δηλώσεις για τρίτα περιστατικά. Διαφωνείς

Μα όντως η κοινή γνώμη και ειδικα η τοπική ήταν εναντίον της. Ήταν κάτι που μπορούσαμε εύκολα να δουμε σε ρεπορτάζ τότε αλλα και εκ του αποτελέσματος είχε φανεί πως ουδείς έδωσε σημασία στους γονείς. Το θεώρησα ως δεδομένο αυτο αφού έτσι είχε γίνει και έκανα και την σύγκριση με αλλα 2 περιστατικά που είχαμε πολλές αντιδράσεις.

Δεν είχα δει καν το δικό σου ποστ. Θεώρησα σωστο βέβαια να απαντήσω στον άλλο φίλο παρόλο που δε χρειαζόταν αφού είχα διευκρινήσει νωρίτερα το ποτε ειπώθηκε η συγκεκριμένη δήλωση αλλα προς αποφυγή παρεξηγησης (σκέφτηκα ότι ίσως δεν έχω καλη σύνταξη στη πρόταση μου και δίνω λάθος νόημα)

Η είδηση ειναι αυτή. Υπάρχει κατηγορητήριο 4 χρονια μετα. Υπάρχει αμφιβολία; Καμία.

Υπήρχε προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος με λανθασμένα στοιχεία; Αυτο δείχνει επίσης το κατηγορητήριο.

Η κοινή γνώμη είχε ταχθεί κατα της κοπέλας εκείνη τη περίοδο; Όσοι παρακολούθησαν στενά το περιστατικό θυμούνται καλα ΚΑΙ δηλώσεις διαφόρων και τη γενικη εντύπωση που είχε δωθει πως η κοπέλα τους παρέσυρε σε μια προσπάθεια να φανεί αυτη ο βασικός υπαιτιος.

Δημοσ.

Τα ξαναλέμε λοιπόν όταν θα είσαι :)

φίλε μέχρι τότε μπορεί να αλλάξω μυαλά, αλλά προς το παρών δεν έχω σκοπό, γιατί πολύ απλά η στάση μου με εξυπηρετεί μία χαρά. :-)  

Δημοσ.

Πάντως ο γονιός λέει ότι η κοπέλα του χε πει ότι απλα θα βγει και μέτα σπο καποια ώρα που δεν είχε επιστρέψει άρχισαν να την αναζητούν.

Αν μπω στη θέση του, έχω ευθύνη, αλλα απ την άλλη οταν το παιδι μου λέει ότι θα βγει αντιλαμβάνομαι ότι θα παει για ενα καφε ξέρω γω με τη γνωστή παρέα και τη τάδε ώρα θα γυρίσει. Ειδικά αν υπάρχει και εμπιστοσύνη.

Δεν ειβαι παντα θέμα αδιαφορου γονέα ανεξάρτητα με το τι εχει γίνει εδώ.

Tότε λέγανε οτι το είχε σκάσει από το παράθυρο, τώρα λέει οτι του είπε οτι θα βγει; 

Δημοσ.

Για σεξουαλική συνεύρεση. Για κατανάλωση αλκοόλ;

Αυτό ναι, αλλά εκεί δεν ξέρω πόσο μπορείς να την πεις στους 23άρηδες. Ειδικά αν το τελίκιασαν μέσα σε μπαρ, αυτή δεν έπρεπε καν να έχει μπει μέσα, οι ευθύνες είναι με το μαγαζί. Τώρα αν μιλάμε για περιπτερόμπυρες δεν ξέρω τι παίζει νομικά.

Δημοσ.

φίλε μέχρι τότε μπορεί να αλλάξω μυαλά, αλλά προς το παρών δεν έχω σκοπό, γιατί πολύ απλά η στάση μου με εξυπηρετεί μία χαρά. :-)

Όχι μπορεί, σίγουρο είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...