Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εδω ειναι όλα τα στοιχεία για την ιστορία απο τα Ρεθυμνιωτικα νέα.

http://www.rethnea.gr/article.aspx?id=12049

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου έκρινε υπαίτιους τους δυο νεαρούς και τους δυο ειδικευόμενους γιατρούς του Νοσοκομείου *Απάλλαξε την ειδικευμένη γιατρό, κρίνοντας ότι δεν ενημερώθηκε από κανέναν για το περιστατικό οξείας μέθης.

Δυο νεαροί, 20 και 26 ετών αντίστοιχα σήμερα, με τις κατηγορίες: θανατηφόρα έκθεση και βιασμός από κοινού και κατά συναυτουργία. Ο πρώτος των κατηγορουμένων όταν φέρεται ότι τέλεσε τα αδικήματα ήταν ανήλικος (17 ετών) γι' αυτό και η δικογραφία διαχωρίζεται ως προς αυτόν και παραπέμπεται να δικαστεί από Δικαστήριο Ανηλίκων.

*Δυο ειδικευόμενοι γιατροί του Νοσοκομείου για ανθρωποκτονία από αμέλεια (πλημμεληματικού χαρακτήρα αδίκημα).
Αντίθετα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, έκρινε ότι η γιατρός Παθολόγος του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, η οποία είχε χαρακτηριστεί ως κατηγορούμενη στο στάδιο της ανάκρισης για την υπόθεση, δεν φέρει καμία ευθύνη για τον θάνατο της 16χρονης και το Παραπεμπτικό Βούλευμα την απαλλάσσει από κάθε κατηγορία.

Ειχα την εντυπωση οτι η κοπελιά ειχε βγει με 3 άτομα , όχι με 2.

Tότε λέγανε οτι το είχε σκάσει από το παράθυρο, τώρα λέει οτι του είπε οτι θα βγει;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω βρει κάποια πηγη που να λέει οτι το έσκασε απ το παράθυρο και το ότι ειχε πει οτι θα βγει το θυμάμαι από τότε που παρακολουθησα την υπόθεση. Μπορει να κάνω λάθος.

Αν και αυτό δε ξέρω κατά πόσο είναι υπέρ ή κατά των γονέων.

Δεν διωκονται όμως αυτοι για παραμέληση ανηλίκου σωστά?

Εδω και το προχθεσινο ρεπορταζ απο το star. Μιλάει ο αστυνομικος διευθυντης της υποδιευθυνσης Ρεθυμνου, διοικητης νοσοκομειου, ο πατερας της μικρης, γιατροι, δικηγοροι κτλ κτλ.

http://www.youtube.com/watch?v=eUxXVzRcaxU#t=131

Ότι και να γινει, το κορίτσι πέθανε και δε θα γυρίσει πίσω.

Σκοπός ειναι να μην επαναληφθουν τέτοια φαινομενα και να καταλάβουμε ΟΛΟΙ, πως όταν έχεις ανηλικο μαζί σου, έχεις και την ευθύνη του. Εισαι υπευθηνος εαν θα πιει. εισαι εσυ μπροστά του και το επιτρέπουν (βαση νομου)

Πόσο μάλλον όταν ψευδεσαι στο νοσοκομειο για τη ποσότητα του αλκοολ που κατανάλωσε η μικρή.

Δημοσ.

Με 3 άτομα συναινετικό σέξ και μεθυσμένη, δεν παίζει απλά. Το age of consent στην προκειμένη περίπτωση πέφτει στα σκουπίδια, αφού η κοπέλα ήταν ημι-λιπόθυμη, άρα δεν παίζει συναίνεση.

Οι τυπάδες ξεκάθαρα εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός οτι η κοπέλα ίσως ψαχνόταν, και έτσι άδραξαν την ευκαιρία για ομαδικό βιασμό ΑΦΟΥ πρώτα την έκαναν φέσι. Το οτι τελικά πιθανώς να μην την βίασαν δεν λέει κάτι, αφού μέχρι να γίνει η πράξη πιθανότατα ήταν ήδη αναίσθητη εκείνη την ώρα και τα έκαναν πάνω τους οι τσάμπα μάγκες.

Αν υπάρχει υλικό απο κάμερα λογικά θα καταδικαστούν, αλλά μιλάμε για ανύπαρκτο νομικό πλαίσιο στο μπανανιστάν, που λογικά θα την γλιτώσουν με καμία φυλάκιση εξ' αναστολής. Οι γιατροί δεν υπάρχει περίπτωση να καταδικαστούν, λόγω έλλειψης στοιχείων.

Στις ΗΠΑ πάντως με τα ίδια στοιχεία, δεν την γλίτωναν την 20άρα μέσα στη φυλακή (αλκοόλ σε ανήλικο, απόπειρα βιασμού, θάνατος) εδώ μόλις τελειώσει το όλο σόου θα βγουν και θα καμαρώνουν κάποια στιγμή γι' αυτό που έκαναν οι εν λόγω τυρόβλαχοι γιδογάμηδες.

1,2,3,4) Still, η κοπέλα είναι σε νόμιμη ηλικία, οπότε ακόμα και να υπήρξε σεξουαλική πράξη τίθεται μόνο θέμα συγκατάθεσης. Και από τη στιγμή που οικειοθελώς τους ακολούθησε, νομικά δεν έχουμε να κάνουμε με αρπαγή ή αποπλάνηση. Δεν βλέπω κάτι από αυτά να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους (χωρίς αυτό αυτομάτως να γυρίζει εναντίον της κοπέλας), πόσω μάλλον να στηριχτεί νομικά στο δικαστήριο. Επίσης, κάθε άλλο παρά λούζερ είναι. Έχεις ιδέα πόσο μάγκας θεωρείσαι σε αυτή την ηλικία (και όχι μόνο) αν «σου κάτσει ανήλικο»; 

Μόνο στο πνευματικά-ηθικά-κοινωνικά ευνουχισμένο Μπανανιστάν θα μπορούσε να θεωρείται μαγκιά το να πάει ένας 24χρονος με ένα 16χρονο και να βγεί να το διατυμπανίσει ως κατόρθωμα. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα θεωρούταν ένας άεργος μαλάκας αγάμητος, που δεν του κάθεται καμία της ηλικίας του και ψάχνει να βρεί σέξ σε ένα κορίτσι με τα μυαλά πάνω απ' το κεφάλι.

• Like 3
Δημοσ.

Από πότε είναι μαγκιά να πηγαίνεις με αρκετά μικρότερη; Το αντίθετο ίσως. Έχω χάσει επεισόδια; :huh:

Οταν εγω νωρίτερα χαρακτήρισα ως λουζερ έναν τύπο που όχι μονο παει με μικρότερη αλλα προσπαθεί να κάνει σεξ μαζί της όντας αυτη ανυμπορη και σε κατάσταση μέθης, κάποιοι είπαν οτι γράφω ανυπόστατες και υπερβολικές "κατηγορίες" και αλλος πως θα μπορούσα να φάω και μυνηση.

Μάλλον και εγω έχω χάσει επεισόδια.

Και για να μη παρεξηγηθώ, άλλο να σαι 30 και να τα βρεις με την 22 χρονη.

Άσχετο αλλα οταν ήμουν εγω 22-23 μαγκιά ήταν να ριξεις καμία 28αρα... Το να αρχολησαι με ανήλικα ήταν το λιγότερο για γέλια. Τρελή καζουρα απ τους άλλους.

Τώρα αν έχουν αλλάξει τόσο οι εποχές...

• Like 1
Δημοσ.

Από πότε είναι μαγκιά να πηγαίνεις με αρκετά μικρότερη; Το αντίθετο ίσως. Έχω χάσει επεισόδια;  :huh:

Όπως και πριν τα 18 είσαι «μάγκας» αν σε κουτουπώσει μια 20ρα μάλλον στα 20κάτι (και όχι μόνο) είσαι «μάγκας» επειδή είσαι ο πρώτος της, ή επειδή είναι άβγαλτη, λέμε τώρα, ή δεν ξέρω και γω τι άλλο. Αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει από όσες συζητήσεις έχω κάνει με αρκετά παιδιά αυτής της ηλικίας. Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας ή αν οι τυπάδες ακολουθούσαν αυτό το σκεπτικό, απλά σχολίασα τον χαρακτηρισμό λούζερ. 

BTW εννοείται ότι το μαγκιά το χρησιμοποίησα ειρωνικά, ο Tilemaxx είναι spot on στην τελευταία του πρόταση. 

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτά Ακπε

Όντως μπορει έτσι να το θεωρούν πλέον. Ίσως κανά παλικάρι σε τέτοια ηλικία να μας κατατοπισει.

Αυτο έμενε προσωπικα δε με βρίσκει σύμφωνο βάση των δικών μου δεδομένων σε εκείνη την ηλικία και βάση των παιδιών που εγω ξέρω :-)

Δημοσ.

Οταν εγω νωρίτερα χαρακτήρισα ως λουζερ έναν τύπο που όχι μονο παει με μικρότερη αλλα προσπαθεί να κάνει σεξ μαζί της όντας αυτη ανυμπορη και σε κατάσταση μέθης, κάποιοι είπαν οτι γράφω ανυπόστατες και υπερβολικές "κατηγορίες" και αλλος πως θα μπορούσα να φάω και μυνηση.

Μάλλον και εγω έχω χάσει επεισόδια.

http://paparopoulos-watch.blogspot.be/p/blog-page.html

Πετάς αβέρτα κατηγορίες και προσβολές για άτομο που δεν έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα τίποτα σε δίκη.

Όπως είπα, κάντο και σε real life, κατά προτίμηση στα μούτρα του μπροστά σε μάρτυρες. Να δω την μαγκιά σου εκεί, όχι πίσω από την ανωνυμία ενός nickname.

Δημοσ.

Ποιες ειναι οι αβερτα κατηγορίες και προσβολές;

Η αστυνομία του Ρεθύμνου τους κατηγορεί όχι εγω. Εγω βάση αυτών των κατηγοριών χαρακτηρίζω ως λουζερ κάποιον που αρχικα σε τέτοια ηλικία ασχολειται με πιτσιρίκια και που προσπαθεί να τα ποτίσει για να του κάτσουν.

Και παρεμπιπτόντως δεν είμαι ο μόνος. Απλα έχεις κόλλημα μαζι μου εδώ και καιρό και ψάχνεσαι μόνιμα για τσακωμους.

Αν διαφωνεις επιχειρηματολογησε. Το να μου πετάς τον ποινικό κώδικα για κατηγορίες που προέρχονται απο την ίδια την αστυνομία ειναι το λιγότερο αστείο.

Τέλος αν θεωρείς πως κατι που έγραψα περιέχει νομικό αδίκημα ενημέρωσε τους μοντς.

Δημοσ.

Ποιες ειναι οι αβερτα κατηγορίες και προσβολές;

Η αστυνομία του Ρεθύμνου τους κατηγορεί όχι εγω. Εγω βάση αυτών των κατηγοριών χαρακτηρίζω ως λουζερ κάποιον που αρχικα σε τέτοια ηλικία ασχολειται με πιτσιρίκια και που προσπαθεί να τα ποτίσει για να του κάτσουν.

Και παρεμπιπτόντως δεν είμαι ο μόνος. Απλα έχεις κόλλημα μαζι μου εδώ και καιρό και ψάχνεσαι μόνιμα για τσακωμους.

Αν διαφωνεις επιχειρηματολογησε. Το να μου πετάς τον ποινικό κώδικα για κατηγορίες που προέρχονται απο την ίδια την αστυνομία ειναι το λιγότερο αστείο.

Τέλος αν θεωρείς πως κατι που έγραψα περιέχει νομικό αδίκημα ενημέρωσε τους μοντς.

Και ποιος σου είπε ότι ένα κατηγορητήριο σου δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις κάποιον ή να βγάζεις συμπεράσματα για το άτομό του; Το αν είσαι ο μόνος ή όχι σημασία δεν έχει, εσύ είσαι αυτός που άνοιξε θεμα σε σοκ στον τίτλο βασιζόμενος σε ενα κατηγορητήριο και πετάει δεξιά και αριστερά προσβολές και συκοφαντίες για άτομα που είναι σε δίκη, και όχι για καταδικασμένα άτομα.

Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά ανάμεσα στο "κατηγορούμαι" και στο "έχω καταδικαστεί", όπως είπα την μαγκιά σου μπροστά σε άλλους, όχι κρυμμένος πίσω από ένα μόνιτορ.

Δημοσ.

Σιγά το καλσόν ρε γκιγκισόνη, "ποιος σου δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις κάποιον". Μπήκε ο Μάρτιος και ξυπνήσαμε στην Ελβετία ξαφνικά. 

• Like 3
Δημοσ.

Περισσότερο σε uk μου κάνει ο καιρός σήμερα

Τελικά τα "νέα στοιχεία σοκ" που βγήκαν τώρα στο φως ποια είναι θα μου πει κάποιος;

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα με τις εικασίες.

Τα δεδομένα είναι τα εξής:

1) Έμεινε 5 ώρες στο νοσοκομείο χωρίς περίθαλψη. Ενα περιστατικό ρουτίνας κατέληξε σε θάνατο.

2) Το κατάστημα στο οποίο ήταν θαμώνες, με βάση τα στοιχεία που έδωσε από βίντεο στην αστυνομία, παρουσιάζει ότι είχαν πιει από 1 ποτό μέσα στο μπαρ. Οπότε εμμέσως καταλαβαίνουμε ότι ήπιαν αλκοόλ μετά από το μπαρ.

3) Το βίντεο της αστυνομίας που αναφέρθηκε με στοιχεία βιασμού δεν το έχει δει κανένας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...