Fan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρει κανένας γιατί έχει σταματήσει να πληρώνει τις υποτροφίες το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών; Έχω δυο φίλους μου από το εξωτερικό που πήραν την υποτροφία, ήρθαν Ελλάδα και τώρα έχουν μείνει ξεκρέμαστοι.
tsifotis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρει κανένας γιατί έχει σταματήσει να πληρώνει τις υποτροφίες το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών; Site: ΒΡΕΑΚΙΝG NEWS
Fan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση tsifotis. Συνέχισε αυτό που έκανες πριν το διακόψεις για να τρολάρεις. 1
tsifotis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση tsifotis. Συνέχισε αυτό που έκανες πριν το διακόψεις για να τρολάρεις. Δεν βρισκω τον λογο για καταχρησεις ορων (στην προκειμενη το "τρολαρισμα" ) Σε ολους τους τομεις υπαρχουνε καθυστερησεις στις πληρωμες απο δημοσιους φορεις (ειτε μικρα ειτε μεγαλα ποσα). Γιατι σου κανει εντυπωση; δεν καταλαβαινω... Σχεδον οι παντες περιμενουνε για μηνες να λαβουν απο το δημοσιο
Fan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Επικοινώνησαν αλλά η απάντηση που πήραν ήταν η κλασική: δεν γνωρίζουμε πότε θα υπάρξει νέα καταβολή. Μου κάνει εντύπωση γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχε η παραμικρή καθυστέρηση αφού τα χρήματα πιστώνονταν στο Ίδρυμα από την έγκριση της υποτροφίας.
Fan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εάν καταντήσαμε να περιμένουμε τις εκλογές για να πληρώνονται οι υποτροφίες κλάφτα Χαράλαμπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα