Προς το περιεχόμενο

Ελαφρύ Anti-Virus πρόγραμμα

Jastonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται. Θέλω να στήσω σε δύο συστήματα στο πανεπιστήμιο firewall και antivirus και το πρόβλημα μου είναι πως με Norton η F-Secure τα μηχανήματα δυσκολεύονται πάρα πολύ. Υπάρχει κάποιο καλο antivirus που να ειναι αρκετά ελαφρύ; Από firewall μάλλον το Zone Alarm θα βάλω. Αν έχετε κατι να προτείνετε....:)

Δημοσ.

Πολύ ελαφρύ είναι το AVG, αν και σχετικά χαμηλά στην κατάταξη πιάνει πολύ πράμα από ιούς, γίνεται update συχνά και είναι πανάλαφρο.

Δημοσ.

Καλησπερα,απο οτι ειχε γραψει το PC Magazine,που δεν τουχω και πολυ εμπιστοσυνη γιατι ειναι πολυ φρου-φρου , συνηστουσε για ελαφρυ το NOD

Δημοσ.

Κοιτάξτε, το NOD32 είναι όντως πανάλαφρο σε σχέση με άλλα αντι-ιϊκά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα στις ενημερώσεις: για να τις κατεβάσεις πρέπει να έχεις όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Μία λύση, λοιπόν, είναι να κατεβάζεις ενημερώσεις μία φορά το μήνα χρησιμοποιώντας κλεμμένα ονόματα και κωδικούς πρόσβασης, που τα βρίσκεις εύκολα σε δίκτυα eDonkey κ.λ.π.

Η άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις ένα άλλο αντι-ιϊκό (πανέξυπνη πρόταση, ε; ;) ). Εγώ προσωπικά έχω κολλήσει στο Norton AntiVirus 2003 (μάλλον θα ξε-κολλήσω σύντομα, αφού η έκδοση 2004 έχει να κάνεις ενεργοποίηση, μπλιαχ...). Μάλιστα, για να το κάνω πιο γρήγορο, έχω απενεργοποιήσει E-mail Scanning και Script Blocking.

Ωστόσο, δε χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις και τα άλλα προγράμματα που σου πρότειναν οι υπόλοιποι...

Δημοσ.

Το Panda το είχαμε σε αρκετά PC στην δουλειά (σωστα μπρίκια όμως...) και η μηχανή scanning που είχε, κατανάλωνε πολύ από τον επεξεργαστή. Τώρα έχουμε σε όλα McFee και φαίνονται ανακουφισμένα... Σπίτι δεν χρησιμοποιώ AV οπότε μέχρι εδώ θα πω...

Δημοσ.

Egw xrisimopoio to PCcillin to 2002 to opoio einai kai firewall kai antivirus kai exei kai updates apo to internet kai mou exei vrei kai arketous ious. Einai poly pio elafry apo to norton. Eno to norton mou dimiourgouse provlimata auto den mou dimiourgei :)

Δημοσ.

Νομίζω ότι το DrWeb είναι το καλύτερο ελαφρύ AV πρόγραμμα μαζί με το NOD32. Τώρα τελευταία όμως σε ενημέρωση του Σεπτεμβρίου το κλειδί που είχα απενεργοποιήθηκε σε ένα update και χρειάστηκε να βρω άλλο ...

Βρήκα αρκετά γρήγορα (σε 2-3 μέρες).

Το DrWeb δεν αλλάζεται με τίποτα. Είναι gem και πιο λάιτ και απ'τα λάιτ ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...