temeko1999 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Γεια σας εχω ενα λάπτοπ turbox Με ι5 επεξεργαστή ,750σκληρο , 6 ram Δυπυρηνο !!! Όταν τον ανοίγει στην αρχή φυσούσε αλλα τώρα κάνει πολύ ώρα για να εμφανιστούν τα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και για να ανοίξουν τα προγράμμα που τα εχω auto open !! Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποια λύση ;; Sent from my iPhone using Insomnia
john st Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 φιλε μηπως εχεις παρα πολλα προγραμματα auto open ? επισης τσεκαρε και τον σκληρο με το hard disk sentinel και τα ξανα λεμε !
karateka Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Γεια σας εχω ενα λάπτοπ turbox Με ι5 επεξεργαστή ,750σκληρο , 6 ram Δυπυρηνο !!! Όταν τον ανοίγει στην αρχή φυσούσε αλλα τώρα κάνει πολύ ώρα για να εμφανιστούν τα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και για να ανοίξουν τα προγράμμα που τα εχω auto open !! Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποια λύση ;; <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Δες στα συμβάντα τι καθυστερεί (Πίνακας Ελέγχου->Σύστημα και ασφάλεια->Εργαλεία διαχείρισης->Προβολή συμβάντων). Θα δεις αν ανοίξεις αριστερά τις προσαρμοσμένες προβολές τα συμβάντα. Δες σε ποιο έχει σφάλμα. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα