geioannou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 αναδιπλούμενο κειμενο στο dreamweaver. πως ? και πιο συγκεκριμενα, θελω να εχω ενα κειμενο απο το οποιο να φαινεται μονο 4-5 λεξεις απο αυτο και να ανοιγει στο αναγνωστη μονο εαν κανει κλικ επανω σε αυτες τις 4-5 λεξει οπου θα λειτουργουν κατι σαν λινκ. εψαξα στο προγραμμα μεσα στο behaviοrs αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. κατι σαν αυτο που υπαρχει σε πολλες σελιδες που λεει "περισσοτερα" και εννοει οτι εαν θες να διαβασεις περισσοτερα να πατησεις εκει.
Xvipes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αν κτλβα καλά τι θες να κάνεις θα το βρεις σαν accordion και θέλει javascript για να το πετύχεις. Εκτός αν εννοείς κάτι σε φάση excerpt όπου από ένα άρθρο π.χ να σου εμφανίζει τις πρώτες 10 λέξεις και μόλις πατάς πάνω σε αυτές να σε πηγαίνει στο ολόκληρο άρθρο. Με άλλα λόγια δώσε παραπάνω πληροφορίες
geioannou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 κατι σαν αυτο αλλα να μην ειναι κατι μονιμα ανοιχτο. για παραδειγμα να ειναι "διαβαστε λεπτομεριες για το αρθρο" και εαν πατησει επανω σε αυτο, να ανοιγει το αρθρο.
NikosTsolakos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 κάτι τέτοιο νομίζω θες http://css-tricks.com/snippets/jquery/simple-jquery-accordion/ ( δες τα Demo απο κάτω )
geioannou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ναι κατι σαν και αυτο αλλα στο συγκεκριμενο μολις ανοιξεις το ενα απο τα 3, αυτο παραμενει ανοιχτο. εγω θα ηθελα με ενα κλικ να ανοιγει το κειμενο και με 2ο κλικ να ξανακλεινει.
argate7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αν δοκιμάσεις να φτιάξεις κάτι με το bootstrap framework θα δεις ότι αυτή η επιλογή υπάρχει by default. Δες και στο παρακάτω link... http://getbootstrap.com/2.3.2/javascript.html#collapse 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα