sofozoglo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 καλησπερα εχω ενα laptop HP G62. Μου χτυπησε ο δισκος και πλεον δεν λειτουργει καν το recovery partition. Αγορασα καινουριο δισκο και προσπαθησα να εγκαταστησω τα win7 αυθεντικα με boot απο το dvd. Ομως μου βγαζει μηνυμα οτι το dvd δεν ειναι boot. Προφανώς εγκατασταση γινεται μονο απο το recovery partition. Υπαρχει καποιος αλλο τροπος? ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! ευχαριστω για τον χρονο σας
Captain Nemo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μάλλον πρέπει να αλλάξεις την σειρά των συσκευών στο boot στην αρχή με το που τον ανοίξεις πατάς ή Dell ή κάποιο f f8,f12... γρήγορα και επανειλημμένα και θα αλλάξεις την σειρά από σκληρό σε dvd
sofozoglo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το έχω κάνει αυτό για να κάνει boot από το DVD και ενώ ξεκινάει να διαβάζει μου βγάζει ότι το DVD δεν είναι bootable.το DVD όμως είναι αυθεντικό και δεν παίζει κάτι τέτοιο. Κάτι άλλο συμβαίνει
Captain Nemo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Με στικάκι έχεις δοκιμάσει και να βάλεις μετά απλώς τον κωδικό;
sofozoglo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Βοηθα εάν γνωρίζεις, πως κάνω στικακι bootable;
Captain Nemo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κατεβάζεις την έκδοση των windows που θές και μετά με ένα προγραμματάκι πχ http://rufus.akeo.ie/ μεταφέρεις την εικόνα σε στικάκι τουλάχιστον 8gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα