nokiamaniac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό για δωράκι σε συγγενικό πρόσωπο μιας και είναι φτηνό είναι στα 110 ευρώ.βγαζει προβλήματα στην οθόνη η γενικά; Μη Μου συστήνετε android δε θέλω να πάρω μιας και είχα ακριβότερο και δε έμεινα ικανοποιημένος δε με βόλεψε δε λέω ότι δεν ήταν καλό όμως μη παρεξηγηθώ για τα android . Σε αυτά τα λεφτά είναι καλή επιλογή για δωράκι;η χρήση θα είναι τηλέφωνο,λίγες φωτογραφίες και κανά ολιγολεπτο βίντεο και βαιμπερ. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση σας και ξέρω ότι θα με βοηθήσετε όπως με έχετε βοηθήσει και σε προηγούμενες απορίες μου και με γλιτώσατε από λάθος αγορές.
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μια χαρά είναι το 520 .. Απο τα καλύτερα επώνυμα σε αυτο το εύρος τιμων... Και χωρίς τα προβλήματα που έχουν τα android της χαμηλής κατηγορίας.
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Όπως τα λέει ο Walker.Σε αυτή τη τιμή κιόλας..
defacer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Και γω συμφωνώ με τα παιδιά. Πήρα το 520 δώρο σε γυναίκα για light χρήση (κανα facebook, email, viber, whatsapp, μέχρι εκεί) και φαίνεται εξαιρετική επιλογή και value for money για τέτοια δουλειά (δηλαδή όταν δε σε νοιάζει η σχετική ερημιά στο windows app store). Τα reviews γενικά λένε πως είναι ένα πολύ ισορροπημένο πακέτο σε εξαιρετική τιμή, το μόνο "πραγματικό πρόβλημα" του οποίου είναι ότι η οθόνη δεν έχει τα καλύτερα viewing angles και ότι σε φωτεινό περιβάλλον οι αντανακλάσεις είναι ισχυρές και δυσκολεύοτν πολύ τη χρήση. Τα είδα και τα δύο με τα μάτια μου χθες σε εξωτερικό χώρο, παρά τη συννεφιά οι αντανακλάσεις ήταν πολύ ενοχλητικές οπότε φαντάζομαι με full ήλιο απλά δε βλέπεις τίποτα αν δεν κάνεις σκιά. Αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι καλή επιλογή το κινητό, όταν στα 110 ευρώ το πρόβλημα είναι οι αντανακλάσεις της οθόνης καταλαβαίνεις πως μιλάμε για φανταστικό value for money.
nickmanak Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Παρε κανα sony xperia m στα 125€ απο σκρουτζομαγαζο. Καμερες μπρος-πισω, φλας, 1gb ram, nfc, μεγαλυτερη μπαταρια, σταθεροποιητης στην καμερα κλπ. 1
tony81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο...+φωνώ με τους προλαλύσαντες..
tony81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μόλις είδα στο best price το lumia 525 στα 133ε με μόνο διαφορά από το 520 1gb ram, ας το έχεις υπόψην...
nokiamaniac Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μάλλον θα το αγοράσω ειναι σε καλή τιμη
nokiamaniac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το 520 έχει τα here maps η το έχει το 620 και πάνω;
WalkerSW Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το 520 έχει τα here maps η το έχει το 620 και πάνω; Ολα τα lumia το έχουν...
zacharias99 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Nokia lumina από τα πιο απροβλημάτιστα κινητά!! Το είχα και δε βρήκα ψεγάδι. Για μένα android κάτω των 200 ευρώ από Ελλάδα είναι απλά για να παίρνεις τηλ και για να στέλνεις κανένα μήνυμα! (Υπερβάλλω λιγάκι Πάρε το lumia να το χαρείς!
nokiamaniac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Το εχει κανένας το συγκεκριμένο κινητό να ρωτησω μερικά πραγματα σε p.m. ;
WalkerSW Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Το εχει κανένας το συγκεκριμένο κινητό να ρωτησω μερικά πραγματα σε p.m. ; Γτ αμα ρωτησεις εδώ ή σε νεο θεμα τι θα γινει?
nokiamaniac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Θελω να μου πει κάποιος τα αρνητικά του κινητού αλλά να είναι κάτοχος αυτου. Τα reviews και τα βίντεο τα είδα. Αυτό που με φοβίζει είναι αν το πάρω απο σκρουτζομαγαζο τι γίνεται με την εγγύηση; Είναι γενικά καλη κατασκευή; Έχει bsplayer και bitorrent;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα