Thinart Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Α) Υποχρεωτική για Άντρες / Υποχρεωτική για Γυναίκες (Ισραήλ)Β) ΥΓΑ / Εθελοντική για Γυναίκες (Ελλάδα)Γ) ΕΓΑ / ΕΓΓ (Αμερική)Δ) "Make love, not war" (Φανταστική)
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 σιγά την υποχρεωτικη στην Ελλάδα, μονο τα κοροιδα υπηρετούν κανονικά. Γ
Backpacker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γ από δω μέχρι αύριο...όποιος θέλει ας πηγαίνει...
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 σιγά την υποχρεωτικη στην Ελλάδα, μονο τα κοροιδα υπηρετούν κανονικά. Γ Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν απ' τον περίγυρο μου που να το έχει αποφύγει, Εκτός και αν μιλάς για Ι5. Πλέον όποιος έχει 6000€ μπορεί να εξαγοράσει τη θητεία νόμιμα. Με την Γ επιλογή, όχι μόνο θα πήγαινε όποιος ήθελε, αλλά θα είχαμε και πολύ καλύτερης ποιότητας στρατό. Αλλά ξέχασα, θα βγεί ο ζιβάγκος jr. και θα καταργήσει τη θητεία.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Πλέον όποιος έχει 6000€ μπορεί να εξαγοράσει τη θητεία νόμιμα. Αυτό που το είδες; Πολύ φτηνά μου φαίνεται (αν ισχύει, που δεν παίζει). δώσε λινκ/απόφαση/εγγραφο επίσημο
tsakonas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ισχυει για ανω των 35.......παντα ισχυε για ανω των 35...
Sog96Ch Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Λεω και εγω το C πιο δικαιο απο ολα και πιστευω οτι θα ειχαμε και καλυτερης ποιοτητας στρατο. Διαφορετικα το A λογω οτι πρεπει να υπαρχει ισοτητα μεταξυ των 2 φιλων... 1
Anorymous Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Και εγω Γ γιατι τωρα ετσι οπως ειναι δεν ειναι στρατος
The_Colonel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Υπάρχουν site για αυτές τις δουλειές (αν και θα έπρεπε να γίνετε native μέσα από το forum να κάνει ο καθένας ένα pool τουλάχιστον σε συγκεκριμένα υπόforum) http://strawpoll.me/
igoods Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Α-εαν υπηρχε η καταλληλη παιδεια-πολιτισμος. Εαν μιλαμε για τωρα -Γ
Anorymous Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Α-εαν υπηρχε η καταλληλη παιδεια-πολιτισμος. Εαν μιλαμε για τωρα -Γ Γιατι Α και τι σχεση εχει η παιδεια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα