thessalonik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Είναι θεωρητικά κάπως δυνατό αλλα πρακτικά αδύνατο... εκτος αν δώσει αρκετά εκατομμύρια η CIA και βάλει τους καλύτερους hackers συγκεκριμένα για ένα μεμονωμένο γεγονός.. το tor δεν λειτουργεί όπως τα υπόλοιπα πρωτόκολλα στο web οποτε αυτό που λες πρακτικά είναι εντελώς απίθανο. Αμα ειναι ετσι, τοτε προσφερεται αρα και μπορει να χρησιμοποιηιει αντελως αγοβα απο τους γνωστες για hacking activity..
keepgoing Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Και εμένα μου αρέσει η ιδιωτικότητα (και περισσότερο απο τον πιο πολύ κόσμο) αλλά το 99,9% των μηνυμάτων που ανταλλάζονται μέσω ΙΜ δεν έχουν ιδιαίτερες ανάγκες προστασίας. Βέβαια για το 0,1% που έχει τέτοιες ανάγκες καλό είναι να υπάρχει και ενας τέτοιος client.
Meraklis56 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Και εμένα μου αρέσει η ιδιωτικότητα (και περισσότερο απο τον πιο πολύ κόσμο) αλλά το 99,9% των μηνυμάτων που ανταλλάζονται μέσω ΙΜ δεν έχουν ιδιαίτερες ανάγκες προστασίας. Βέβαια για το 0,1% που έχει τέτοιες ανάγκες καλό είναι να υπάρχει και ενας τέτοιος client. Με τα τελευταία νέα, αποδεικνύεται το ανάποδο ακριβώς. Όλα τα δεδομένα αξίζουν και σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται για εντελώς άλλους σκοπούς από ότι θα πρεπε.
ShevaGR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Είναι κλασική παρομοίωση των TOR δικτύων (ψάξε στο google deep web) το internet που ξέρουμε από το google είναι μονο ένα πολύ μικρό ποσοστό του πραγματικού internet στο υπόλοιπο internet μπαίνει περιορισμένος αριθμός ατόμων (hacker, πραγματικοί δημοσιογράφοι,έμποροι ναρκωτικών,παιδεραστές κτλ) οι σελίδες δεν είναι σε φάση http γενικά είναι σαν φλοιός κάτω από έναν άλλο φλοιό εξού και το κρεμμύδι Δεν έχει να κάνει με το πως είναι οι σελίδες. Το κρεμμύδι σαν logo υπάρχει λόγω του τρόπου που δρομολογούνται τα πακέτα και όχι το αν οι σελίδες είναι σαν φλοιός κλπ. Ψάξε στο google onion routing και θα καταλάβεις.... Σε συντομία το κρεμμύδι υπάρχει λόγω των "φλοιών" κρυπτογράφησης των κόμβων (με το κλειδί τους) πάνω στο αρχικό μήνυμα που στέλνεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα